Bloggen

Splittrad och ofokuserad

Av
den
7 augusti 2015

Så är det!
Jag är inte där jag vill vara, där jag behöver vara..
Ibland är det så, dessvärre, det händer saker som gör att livet gör en kullerbytta och ruskar om oss ordentligt..

Ja jag vet att jag är kryptisk, jag vill inte gå närmare in på anledningar och dess verkningar här i min blogg, den här bloggen är öppen för alla att läsa och här vill jag därför inte bli för personlig.
Men då vet i alla fall ni som känner mig att jag är för närvarande är disträ, dåligt närvarande och kanske inte hälsar på lika ofta som vanligt..

Tur man har djuren, och på gården har grannen fått nytillskott:

0806c

Här ligger dom och latar sig i godan ro på gården, Dunderklumpen och Snövit

0806a

“Pricken”, den andra kaninhonan är infångad och hon hade en överraskning att bjuda på: 6 styckna små kaninungar som hon fött i smyg under torpet…

0806b

Inte ett dugg söta eller hur? 😀
Olika färger, olika teckningar, hur kul som helst!

0806d

-Men vad är du för en liten krabat?

0806e

-Ska jag vara snäll? Jamen det är jag ju alltid!

Nu har jag åter ett kärt nöje, att hjälpa till att plocka mat till de små så dom växer och frodas!

0806g

Att hallonen skulle hinna mogna innan första frosten kommer verkar osannolikt när jag ser hur ynkligt små karten är, massvis av kart men de har inte fått någon värme och sol att växa av.

0806f

“Enstaka” envisas med att fortsätta skvätta, minst en skur om dagen, bara för att hon kan!

TAGS
12 kommentarer
 1. Svara

  Britten

  7 augusti 2015

  Ja jag förstår dig..ibland slår livet kullerbytta. ..jag är också väldigt frustrerad. ..kram kram

 2. Svara

  Ninni

  7 augusti 2015

  Enstaka skurar även här i stort sett varje dag.
  Ja du är lite kryptisk men det lärer man få vara ibland.
  Kramen.

 3. Svara

  Herr Nilssons Fru

  7 augusti 2015

  Bästa Paula. Ibland är livet inte snällt emot oss. Ibland ställs vi inför stor hemska saker, våra inre ruskas om o livet blir annorlunda. Då, precis då måste vi vara starka o se glädjen i livet, se de vi trots allt har och kan glädjas åt. Nu har vi en annan vän som verkar åkt på mycket stryk av livet, livet är inte alltid snällt, de e jobbigt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon finner glädjen igen. Och att dina svackor är små och lätta att ta sig ur.

  Glad är ändå jag att vi äntligen fick träffas och din fina skäl och den fina människa du är har jag evigt förvarat här inom mig och en dag, en dag hoppas jag att du kan besöka mig här hemma o aldrig hoppas jag, aldrig ska vi tappa bort varandra i livet och en dag när vi båda är döda kan vi ses varje dag på våra rosa moln 🙂

  Kramiz bästaste du

 4. Svara

  Malin

  7 augusti 2015

  Tråkigt att höra att du har det jobbigt. Skickar dig många varma styrkekramar. Hoppas det vänder uppåt snart!

  Men ojoj så söta dem är kaninbejbisarna :kiss:

  Skönt att du har så många goa lurviga att mysa med.

  KRAMAR I MASSOR!

 5. Svara

  "LillaSyster"

  7 augusti 2015

  Då hoppas jag att livet reder upp sig till det bästa för dig
  och att du landar på fötterna snart.
  Underbara djurbilder, så små och mysiga och fina Blinka
  som hälsar så fint på dem.
  Här kommer lite styrkekramar jag tror att du behöver det. :love:

 6. Svara

  Nette Cecilia

  7 augusti 2015

  :thumbsup: Här på holmen har vi inte fått vatten på hela veckan tur för vi behöver inte klippa gräset .Hemma har det inteheller kommit vatten imorgon hotar dom med en droppe men inte tror jag att den kommer här .Kul me små ungar ,trevlig helg ,nette

 7. Svara

  Eva-Lena

  7 augusti 2015

  Så otroligt trist för dig. Vi prövas hit och dit i tillvaron, och ibland känns det då tungt så man knappt orkar stuga upp ur sängen. Plötsligt så kommer en strimma av livets sol, ett barnskratt, en svansviftning, en mjuk kaninunge, en glänta full med svamp, en magisk bok…men fy ändå för den lede när livet är pest. I dag har jag gråtit av både glädje över allt jag har, men samtidigt över sjukdomar, konflikter och annat i min närhet. Dessutom har jag grym resfeber, jag är bortskämd som tusan som kan åka till det vackra Kroatien i morgon, och ändå…

  KRAM till dig fantastiska människa som gläder oss med vackra bilder och kloka ord, du är GULD värd??????

 8. Svara

  Hillevi

  8 augusti 2015

  Hej!
  Jag läser här men har aldrig kommenterat. Vill bara säga, nu när livet gjort en kullerbytta, att du förmedlar så mycket fint, så mycket klokt och jag känner mig alltid styrkt när jag har hälsat på här. Din glädje över gårdens djur, förundran över naturens påhitt eller bara lyckan av en famn full av murklor… tack!

 9. Svara

  Raija

  8 augusti 2015

  När livet tar vändningar man inte önskar, så är djuren verkligen till tröst och glädje. Helt underbart söta kaniner har du omkring dig.

 10. Svara

  Agneta

  8 augusti 2015

  Hmm, det där känner jag igen, jag är lite så jag också och det har jag varit hela den s k sommaren…..väntar nästan på hösten för då brukar saker och ting falla på plats för mig. Vi kämpar vidare! Kramar

 11. Svara

  Anki

  11 augusti 2015

  Läser det här med en klump i magen… hoppas allt ordnar sig. Kram

 12. Svara

  Titti Melender

  12 augusti 2015

  Hoppas inte det är alltför dåliga kullerbyttor, kram!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 335
 • 499
 • 1 641 026
 • 5 101
 • 65 745
Sök här