Tisdagstema

Tema: fart

Av
den
12 juli 2016

temafart

Nu mognar bären i naturen med en farlig fart, än så länge smultron och blåbär, och vem vill inte ha färska bär till frukost?
Jag plockar bara till husbehov, så länge säsongen varar äter jag bär varenda dag, och ger kroppen en riktig C-vitaminchock!

TAGS
10 kommentarer
 1. Svara

  SigridfraEnget

  12 juli 2016

  Snygg tolkning! Och färska bär är ju jättegott! 😆

 2. Svara

  Violen på Brandholmen

  12 juli 2016

  Gott och nyttigt! Dessutom vackert med bär! Vilken lycka att själv kunna plocka sina frukostbär!
  Ha en skön kväll!

 3. Svara

  "LillaSyster"

  12 juli 2016

  Mmm så gott det ser ut! En riktig vitaminkick på morgonen. Här har det varit mer åt det onyttiga hållet idag. Jag har bakat tre sorters kakor. Men mamma ska få dem allihop, fast att hon sa nej. Men jag vet att det kommer att uppskattas, för de väntar gäster till sommarstugan och då går det åt fika. Och för att hon nu inte ska stressa ihjäl sig, så passade jag på att baka lite på min lediga regniga tisdag. Imorgon blir sista jobbpasset sedan semester! Åker direkt efter jobbet ner med kakorna och så blir det lite allmän utdelning av hallonsylt till nära och kära som kan tänkas behöva en burk eller två! Ha en fin kväll! Kram

 4. Svara

  Mia

  12 juli 2016

  Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! UTMANING – Frågor! 1. Har du några sommarplaner? .. ?2. Vilket är ditt drömresmål och varför? .. 3. Vad är ditt favoritmärke och varför? .. 4. Vad är du mest nöjd med hos dig själv? .. 5. Vad shoppar du helst på nätet? .. 6. Vilka appar använder du mest? .. 7. Vad önskar du att du vore bättre på? .. 8. Vem SMS:ade du senast och vad skrev du? .. 9. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? .. 10. Vilken film eller serie skulle du vilja leva i? .. 11. Vilken är din favoritmiddag? .. Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! .. Hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg? .. Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? .. Vilket är ditt bästa inredningstips, generellt? .. Hur spenderar du helst din lördagskväll? .. Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån? .. Dela med dig av en dold talang du har! .. Vart befinner du dig i livet om 10 år? .. Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg? .. Nämn 3 saker som du önskar dig just nu! .. http://nouw.com/annorlundaannorlunda/profile
  Sprid utmaningen vidare och så vidare!

 5. Svara

  Ninni

  12 juli 2016

  Ja visst är det härligt med färska bär till frukost. Jag har lite väl långt till blåbärsskogen så jag får hålla tillgodo med smultron från trädgården och snart blir det jordgubbar också. 🙂
  Kram.

 6. Svara

  Gunvor

  12 juli 2016

  Hej. Visst är det härligt att kunna gå ut o plocka färska bär till frukosten. Jag gillar också blåbären. Smakade mitt första hallon idag, inget skogshallon för dom dröjer det nog innan dom är klara. Men jag har lite buskar i trädgården.
  Jag kan inte kommentera hos dom flesta här för det kommer upp en ruta med en massa bilder när jag ska bevisa att jag inte är en robot. Det går bara inte. Är det bara jag som har det problemet ? Jag är så dum så jag kan inte reda ut hur man gör , så tyvärr kan jag inte lämna kommentarer fast jag provar gång på gång.Kram på dej!

 7. Svara

  Eva-Lena

  12 juli 2016

  Jag bara ÄLSKAR bär!!! Skulle lätt kunna leva på blåbär och hallon. Hos oss är det dåligt mpget ännu, lite smultron har jag ätit och några få blåbär.

 8. Svara

  Titti

  13 juli 2016

  Underbar tid! Denna vecka har jag tryckt i mej smultron, jordgubbar och hallon som fullständigt invaderat trädgården.

 9. Svara

  Kicki

  13 juli 2016

  Blåbär ska ju vara nyttigt till mycket. Vi äter dagligen året om, färska när det finns, annars från frysen där jag har ett lager som räcker ett år.
  Kram

 10. Svara

  Gunnel

  13 juli 2016

  Finns inget godare än färska bär. Tyvärr blir det inga blåbär på mina buskar i år av nån konstig anledning. Har annars läst att det var ett bra blåbärsår…men det gällde nog bara ute i naturen. Ha det gott.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 117
 • 596
 • 1 636 061
 • 5 093
 • 65 655
Sök här