Tema: fart

temafart

Nu mognar bären i naturen med en farlig fart, än så länge smultron och blåbär, och vem vill inte ha färska bär till frukost?
Jag plockar bara till husbehov, så länge säsongen varar äter jag bär varenda dag, och ger kroppen en riktig C-vitaminchock!

0

10 Comments:

 1. Snygg tolkning! Och färska bär är ju jättegott! :lol:

 2. Violen på Brandholmen

  Gott och nyttigt! Dessutom vackert med bär! Vilken lycka att själv kunna plocka sina frukostbär!
  Ha en skön kväll!

 3. Mmm så gott det ser ut! En riktig vitaminkick på morgonen. Här har det varit mer åt det onyttiga hållet idag. Jag har bakat tre sorters kakor. Men mamma ska få dem allihop, fast att hon sa nej. Men jag vet att det kommer att uppskattas, för de väntar gäster till sommarstugan och då går det åt fika. Och för att hon nu inte ska stressa ihjäl sig, så passade jag på att baka lite på min lediga regniga tisdag. Imorgon blir sista jobbpasset sedan semester! Åker direkt efter jobbet ner med kakorna och så blir det lite allmän utdelning av hallonsylt till nära och kära som kan tänkas behöva en burk eller två! Ha en fin kväll! Kram

 4. Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! UTMANING – Frågor! 1. Har du några sommarplaner? .. ?2. Vilket är ditt drömresmål och varför? .. 3. Vad är ditt favoritmärke och varför? .. 4. Vad är du mest nöjd med hos dig själv? .. 5. Vad shoppar du helst på nätet? .. 6. Vilka appar använder du mest? .. 7. Vad önskar du att du vore bättre på? .. 8. Vem SMS:ade du senast och vad skrev du? .. 9. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? .. 10. Vilken film eller serie skulle du vilja leva i? .. 11. Vilken är din favoritmiddag? .. Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! .. Hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg? .. Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? .. Vilket är ditt bästa inredningstips, generellt? .. Hur spenderar du helst din lördagskväll? .. Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån? .. Dela med dig av en dold talang du har! .. Vart befinner du dig i livet om 10 år? .. Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg? .. Nämn 3 saker som du önskar dig just nu! .. http://nouw.com/annorlundaannorlunda/profile
  Sprid utmaningen vidare och så vidare!

 5. Ja visst är det härligt med färska bär till frukost. Jag har lite väl långt till blåbärsskogen så jag får hålla tillgodo med smultron från trädgården och snart blir det jordgubbar också. :-)
  Kram.

 6. Hej. Visst är det härligt att kunna gå ut o plocka färska bär till frukosten. Jag gillar också blåbären. Smakade mitt första hallon idag, inget skogshallon för dom dröjer det nog innan dom är klara. Men jag har lite buskar i trädgården.
  Jag kan inte kommentera hos dom flesta här för det kommer upp en ruta med en massa bilder när jag ska bevisa att jag inte är en robot. Det går bara inte. Är det bara jag som har det problemet ? Jag är så dum så jag kan inte reda ut hur man gör , så tyvärr kan jag inte lämna kommentarer fast jag provar gång på gång.Kram på dej!

 7. Jag bara ÄLSKAR bär!!! Skulle lätt kunna leva på blåbär och hallon. Hos oss är det dåligt mpget ännu, lite smultron har jag ätit och några få blåbär.

 8. Underbar tid! Denna vecka har jag tryckt i mej smultron, jordgubbar och hallon som fullständigt invaderat trädgården.

 9. Blåbär ska ju vara nyttigt till mycket. Vi äter dagligen året om, färska när det finns, annars från frysen där jag har ett lager som räcker ett år.
  Kram

 10. Finns inget godare än färska bär. Tyvärr blir det inga blåbär på mina buskar i år av nån konstig anledning. Har annars läst att det var ett bra blåbärsår…men det gällde nog bara ute i naturen. Ha det gott.

Kommentera