Tema: matt

Tisdagstema: matt

1018o

Jag blir så matt!
Klockan är halv två och solens matta strålar orkar inte igenom molntäcket och inte ens lampans matta sken kan ge oss en ljusare tillvaro!

0

10 Comments:

 1. Och snart har vi vintertid.
  Men om några månader kommer ljuset tillbaka!
  Kram!

 2. Hösten är vacker….när det är strålande sol!! Men som det varit nu ett par dagar, så kan jag bara hålla med dig.. Det blir bättre när snön kommer :) Kram på’re :love: :love:

 3. Violen på Brandholmen

  Det här gråvädret gör ingen människa glad! Man blir trött och matt och längtar efter ljus och sprakande höstfärger! Hoppas molnfilten försvinner snart!

 4. Nej nu är det verkligen supergrått! Haft regn här idag också och det var första gången på flera månader så det behövs ju verkligen.
  Sv: Ja både av panikångest och hög höjd kan man få svårt att andas.Känns verkligen som en sten som faller från bröstet när det försvinner. När vi kom till Machu Picchu var det “bara” 2900 meters höjd och det kändes som om vi kunde springa uppför backarna. Börjar förstå det där med bloddoping och höghöjdsträning.
  Doping med munsårssalva är en helt annan sak :) Kram

 5. Fyndigt och vackert!

 6. Ja det är bara att hålla med! :kiss:

 7. Det där med lampans matta sken … har du också förletts att köpa såna där eländiga lågenergilampor som tar en evighet på sig innan de lyser??? :-D

 8. Nä, det är mörkt både ute och inne just nu, men förr eller senare så vänder det igen!
  Ha en härlig onsdag, kan tro att du sitter och kurar med en bok, för något uteväder är det inte. Kram

 9. Butterväder, ja! Men… tänk vad extra man gläds när det är solklart! Värt!!!

 10. Så är det … hösten är grå och jag gillar det :)
  Kram

Kommentera