Tisdagstema

Tisdagstema

Av
den
2 januari 2007

Veckans tisdagstema: 7

Vi har två sjuor i postnumret, men som synes gick det bra att skicka julkort utan vare sig postnummer eller gatuadress! Tack för det Postverket!

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Pia

  2 januari 2007

  Visst är det lustigt det verkar som posten är magisk ibland..
  Hoppas du har det fint i pörtet.. nu blåser det mindre här som tur är.. inget vidare med regn o blåst.. Varit med mamma hos doktorn idag.. hon har ju en massa krämpor så nu väntas det på röntgen av mycket.. I morgon ska jag till mammografi, något som jag inte ser fram emot..
  kram på dej

 2. Svara

  Sylvia

  2 januari 2007

  Ja, jag tycker nog att man skäller i onödan på posten iblan. Har också fått ta emot kort eller brev med ofullständig adress, och funderat hur det kunde komma ända fram. Hoppas du mår bättre idag.

 3. Svara

  Ninni

  2 januari 2007

  Ja tänka sig…men nu vet vi allihop var du bor…fniss!
  Ha det, kram

 4. Svara

  Frida

  3 januari 2007

  Javisst är posten otrolig ibland 🙂 Tack för besöket, jag trodde inte att min 7 bild skulle falla i tycke men det gjorde den. Den smakade gott på tungan idag också som panerade filéer.
  Ha dé gott!

 5. Svara

  leila

  3 januari 2007

  hej, tänk va jag har undrat var du bor, var ni har erat lilla pörte. nu måste jag ta reda på om Fredriksberg ligger uppåt eller neråt från mig. 🙂
  kramis leila

 6. Svara

  Lena

  3 januari 2007

  Posten KAN faktiskt riktigt bra. Jag har i mitt tidigare liv, då när jag bodde i “gamla hemmet” aldrig behövt någon adress på breven, de kom fram ändå.
  Ett julkort minns jag speciellt för det var adresserat till “Familjen xxxx, uppe på backen, Jämtland” och det kom fram!!!!!
  fast nu hade vi ett ovanligt efternamn, men vi var inte de enda i Jämtland med detta, fast kanske de enda “uppe på backen” ??
  /Lena

 7. Svara

  Pia (Pimli)

  3 januari 2007

  Hej Paula!

  Nu har jag äntligen tagit mig tid för ett besök. Känner direkt hur mycket jag ju saknat att läsa det du skriver. Måste helt enkelt se till att titta in här flera gånger i veckan. Mår helt enkelt bra av det.

  Skönt att din dotter piggnat till. Min mamma är fortfarande på lasarettet. I går tog de prov på bukspotttkörteln för att försöka hitta orsaken till att den är svullen och inte producerar insulin. Jag hoppas verkligen att det inte är något riktigt allvarligt.

  Såna här soliga vinterdagar inser jag att vi bor helt fel. Vi bor i sluttning åt fel håll, så solen når inte ner till vårt hus den här mörkaste årstiden. När den längre fram står högre på himlen är det inget problem, men jag skulle önska ha sol mitt i vintern också.

  Såg härligt ut med trattisarna förresten. Konstig vinter det här. Fast det blir billig elräkning :).

  Ha det så bra, jag tittar snart in igen.

  /Kramar

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 208
 • 363
 • 1 626 602
 • 5 069
 • 65 363
Sök här