Bloggen

Titta det snöar, titta det snöar!

Av
den
7 november 2007

Då har vi fått första föraningen om den annalkande vintern!


Såhär vitt och vackert var det imorse, och jag antar att det ser likadant ut på många håll!
Tyvärr hann inte gubben få på vinterdäcken, han är nu på väg att få hjälp med det, så jag håller tummarna för att han håller sig på vägen de två milen…

I gårkväll unnade jag mig riktig vardagslyx


Jag var på massage!!

Upptäckte förra veckan ett anslag i tvättstugan. En tjej som gått massageutbildning ville träna och erbjöd halvkroppsmassage med bindvävsmassage och lymfmassage, avslutande ansikts- och hårbottenmassage för hundralappen!
Jag trodde inte det var sant! Som jag längtat!
Gick tidigare på massage varannan vecka i Säfsen tills massörskan tyvärr lade ner sin verksamhet. Och nu har jag hittat en som bor några hundra meter bort!
Visst kände jag mig mör igår kväll, men det ska kännas att man fått sig en omgång! Efter tre stora glas vatten och en timme i soffan under mysfilten var jag så trött att jag gick o lade mig omgående trots den tidiga timmen (före tio..)
I morse kändes det först som en ångvält kört över mig i natt, men efter lite morgongymnastik känns det bara bra i leder och muskler!
Jag vet att vid vissa sjukdomstillstånd är det inte tillrådligt med massage, bl.a har jag hört att de som har fibro inte mår bra av det. Men jag har inte fibro, jag har artros lite här och där samt vanliga förslitningsskador. Och jag mår definitivt bättre av massage.
Eftersom jag är sned i höften, antagligen beroende på min onda vrist, så rekommenderade massören mig att även uppsöka chiropraktiker för att räta ut skelettet.
Jodå, men man ska ha råd också!
Nu tar jag en sak i taget, och längtar till nästa veckas behandling!

I helgen som var fyndade vi på Blocket!
Jag behövde ett litet databord eftersom jag inte fått plats med mitt stora hörnbord efter flytten.


Nu hittade jag i stan ett perfekt alternativ för 250,-

På väg för att hämta bordet så nämnde jag för gubben att säljaren även hade ett soffbord i italiensk marmor till salu. Vi frågade om det fanns kvar och lyckades pruta ner priset så vi fick köpa bägge borden för femhundra bagis!


Vilket kap! Det står stadigt minsann, det var knappt vi orkade bära det tillsammans!
Ut åkte det gamla fula furubordet, och vi är jättenöjda!

TAGS
16 kommentarer
 1. Svara

  Inger Maryissa

  7 november 2007

  Vilket fint snö-foto.
  Blir riktigt avundsjuk, för här har jag ännu inte sett en endaste snöflinga än.
  Och just nu regnar det.
  Men får hoppas det blir kallare så regnet omvandlas till snö istället, vilket ju är bra mycket trevligare 😉
  Ha det så bra

 2. Svara

  Kicki

  7 november 2007

  Hos oss har det kommit ungefär lika mycket snö som hos er.
  Massage, vilken lycka!
  För några år sedan gick jag och fick massage varje vecka hos min sjukgymnast. Men så fick hon nytt jobb på företagshälsan och slutade ta emot egna patienter. Åh, vad jag saknar det.Jag är alltid bättre när jag får kontinuerlig massage axlar och rygg. Men som du själv säger, vem har råd med det till ordinarie pris.
  du köper på Blocket, jag ska föesöka sälja, men det är så omständigt att komma till skott.
  Kramen Kicki

 3. Svara

  Gunnel

  7 november 2007

  Massage….ja det är skönt det och måste kännas ännu skönare till det priset :o)

 4. Svara

  Gunnel

  7 november 2007

  Nu slutar jag använda gubbarna…blir bara fel 🙁

 5. Svara

  Sylvia

  7 november 2007

  Vilka fynd Grattis! Låter skönt med massage. Jag går alldeles för sällan och får sån. Det är som du säger – det kostar ju en del, men du har ju tur som hittar en som behöver praktik.

 6. Svara

  Ninni

  7 november 2007

  Vilka fynd! Och vilket snyggt soffbord! Blir riktigt avis.
  Tänk… jag kan inte ta med min fina soffa till Järvsö… 🙁 Den är för stor så den får inte plats. Hade man kunnat vända den så hade det gått men tyvärr… Nu ska vi kastbyta med E:s pojkvän så vi får en lite mindre och vändbar hörnsoffa. Inte äkta skinn förstås men…. vad gör man?

  Ha det gött i snön… det sägs komma mer till helgen…
  Kram!

 7. Svara

  Victoria

  8 november 2007

  Massage för hundra spänn!!
  Jag skulle ha bokat en gång i veckan om jag var du :o)

 8. Svara

  Victoria

  8 november 2007

  Det blir alltid fel gubbar när jag ska kommentera. Skit också… det skulle ju vara en:
  :o)

 9. Svara

  Victoria

  8 november 2007

  Nä, det blir fel fast jag trycker på glada gubben…

 10. Svara

  Doris

  8 november 2007

  Oh,vad det låter skönt med sådan massage, Lyckans ost 😉 !!
  Grattis också till dina fina bord,speciellt soffbordet, det tyckte jag var tjusigt .
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 11. Svara

  ~Eva~

  8 november 2007

  Visst ÄR Blocket bra :d
  Fina fynd du/ni gjort där! På sistone har jag shoppat en del där också, men nu frågar om hur tung möbeln är, och vart den står…gubben min fick ju lyfta ett jättetungt furubord över stock och sten en gång här 😉

  Skönt med massage, bara det är av någon som inte är tafsig 8)
  Jag har nog dålig erfarenhet av sånt, tror jag :s

  Kramen från Eva

 12. Svara

  ~Eva~

  8 november 2007

  😉 alltid är det nåt, glömde ordet *jag* i min förra kommentar…pedantiska bohemen du vet :p

 13. Svara

  Sylvia

  8 november 2007

  Nu har jag ändrat. Hoppas det spars för framtida kommentarer.

 14. Svara

  Gunvor

  8 november 2007

  Oj va du har fyndat.Massagen först,sen borden :d .Härligt med vinterbilder igen (p) .

 15. Svara

  Mia

  8 november 2007

  Men! Vilka fynd du gör!! Helt otroligt, juuuu…Fynda både möbler och massage, det är inte dumt, det! Jag var så glad när jag flyttade in här, för i huset bredvid satt det en skylt på väggen om fotvård, precis vad jag behövde och bara granngårds…Vad händer? Jooo, när jag flyttat in så var skylten borta…SÅ går det med mina “fynd” 😉

 16. Svara

  Caroline

  8 november 2007

  Jag har just fibro, och klarar inte massage speciellt bra, men aromaterapi och speciell fibromassage går bra.

  Kul med snö hos er, här är blött och blåsigt.

  Kram Caroline

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 409
 • 574
 • 1 610 319
 • 5 044
 • 65 061
Sök här