Tjej & Killsnack

Det var längesen jag var med, men denna gång är temat

Matupplevelser

-Vilken mat tyckte du om förr men inte nu?

Det var knepigt, jag älskar ju mat! Jag är allätare men gillar inte “färdigmat” från frysdisken trots att det var min räddning under flera år…

-Vilken mat tyckte du INTE om förr men gillar nu?

Som barn gillade jag inte kokta grönsaker och jag gillade inte lever. Numera kokar man inte sönder grönsakerna och kokar inte levern i flera timmar heller, och då smakar det bra!

-Finns det något som du aldrig har tyckt om?

Jag har aldrig varit särskilt förtjust i sötsaker, söta bakverk eller godis

-Vad skulle du aldrig ens smaka på?

Jag provar gärna nya maträtter, en del grejer man ser att dom äter i Asien verkar läskigt, som gräshoppor, larver och insekter, men även dessa kan jag tänka mig att smaka. Däremot INTE hund eller katt!

-Finns det något du äter/ätit trots att du vet att du inte gillar det, varför?

Jag äter det som bjuds, visst har det slunkit ner både det ena och det andra som man blivit bjuden på och ätit trots att det inte smakat gott.

Vill du vara med så länka dina svar till Milo

0

4 Comments:

 1. Trevliga frågor den här veckan, svarar på dem när jag inte har något annat att skriva om ;-).
  Önskar dig en bra början på veckan, kram

 2. Vilka gamla härliga bilder!!
  Det enda jag med säkerhet vet att jag inte äter o aldrig har gjort är russin, daddlar och sånt där slibbigt o hund, katt, myror o NEJ fy farao!!
  Nya maträtter är kul o spännande o de e inte utan att jag gärna skulle slå mig ner vid Ert middagsbord, där händer ofta spännande saker.

  Kramiz Anki

 3. Jag gör som du – äter det som bjuds utom skaldjur och paprika som jag inte tål. Tackochlov tål jag fortfarande räkor. :smile:
  Kram.

 4. Nämen Paula, fy fasen! Om jag vore TVUNGEN skulle jag kunna tänka mig äta larver o sånt, men usch vad det tar emot att tänka på det… *L*
  Har nyss kommit hem från kiropraktorn och är bara inne lite snabbt, ska inte sitta så mycket ikväll…vad gör man då????? Springer 75 varv i lägenheten???
  Kram till dig i Pörtet ;-)

Kommentera