Tjejsnack

Vecka 51
Julen

* Var och med vilka ska du fira jul?
Jag firar julen hemma, som vanligt. Dotter, svärson och barnbarn kommer på julmiddag
Tyvärr kunde bonusbarnen inte komma, men vi får se en del av dem under mellandagarna!

* Köper du mycket julklappar, har du köpt klart eller har du några kvar?
Nej, och i år blir det ännu färre. Vi har nu slutat byta julklappar med våra vuxna barn så det är endast barnbarnen som får julklapp!

* Vad önskar du dig i julklapp?
-5 grader, sol på dagen och vita dalande snöflingor på kvällen!

* Vad betyder julen för dig?
Inte alls särskilt mycket, förut har jag lidit av stor julångest! Den har tack och lov försvunnit mer eller mindre och det jag ser fram emot är att få umgås med nära och kära!

* Har du gran, vilken sort och när ställer du in/klär den?
Nej, vi har inte haft julgran på mannaminne. Lite synd, för en äkta julgran är så vacker, men nu har vi inte plats i vår lägenhet och så tycker jag att katterna får roa sig med annat än julgranspynt!

0

6 Comments:

 1. Hej på sej vännen!
  Tänk att du la upp ett konto för min skull *fniss* ( hoppas det var för andras skull också fast är ju lite som “Om inte berget kommer till Muhammed så får M komma till berget” eller var det tvärtom? I alla fall så uteblir ju den GBn jag eventuellt hade sagt mej fixa …I alla fall gick det så bra att jag fick 2 samma kommentarer från dej på samma gång *fniss* … men tog bort den ena // Fina bilder i bloggarna nedanför och ni ser ut att få en någorlunda vit jul i alla fall fast hur kan du åka sperk på ‘avsaknad av’ snö? … här är det grått grått grått veckorna i ända och jag e utless på det! Enda bra med det är ju att det matchar hårfärgen OCH att man inte ser smuts o damm lika tydligt//
  Hörru kan man inte koppla ihop sötnosarna så att alla drar åt samma håll? som draghundar till släde … //
  Ha det gott och hälsa Husse Hasse will you … vi hörs väl innan julafton så säger inte det ‘magiska ordet’ ännu HAHAHAHAHAH
  Kram på dej
  /m

 2. Vad kul att läsa dina svar:)
  Kram på dig, goa du.
  /Lallis :flower:

 3. Reklam på jackan, jo det får vi också…en liten lapp men med kardborre så det går att ta bort, himla bra! *L* Men huuu vad kallt ni har haft!? Kan hålla med dig om din julklappsönskan, det är alldeles lagom, det… :wink:

 4. Jag skulle oxo önska mig lite snö och frostigt ute till julen, här är såå gråtrist ute nu!

  /Caroline

 5. Bara lilla jag som tittar in å säger HEJ… Hoppas allt är bra i Pörtet… här är det blida…
  Nu lut jag ladda upp för finalen i Bonde söker…
  /Tant aw :)

 6. Ha det så varmt o gott där i pörtet! Här har det vackra julmotivet försvunnit under natten. Det blev tvärmilt! Men lite snö har vi kvar! Må väl! Kram!

Kommentera