GemsWeekly

Tjejsnack vecka 37

Av
den
11 september 2006

Tjejsnack vecka 37
Mobiltelefoner

-Hur många mobiler har du haft?
Jag själv noll!!! Sambon några stycken, aldrig nya utan alltid köpta begagnade…
-Vad har du för mobil för tillfället?
Ingen! Ibland när när kutar runt i skogen funderar jag på om det inte vore en bra idé att jag kunde ringa när jag gått vilse… Sambon har en gammal Nokia
-Vilken operatör ringer du med?
Telia
-Drömmobilen…vad har den för utseende och funktioner?
Kan inte uttala mig då jag inte har nån koll på utbudet…
-Vad har du för ringsignal?
Ingen melodi, nån tråkig tudutt bara

TAGS
3 kommentarer
 1. Svara

  Anki

  11 september 2006

  Mobiler, ja de e inte utan att jag frågar mig ibland: Hur klarade man sig utan dem innan de kom ut på markanden?? Jag grips lite nja ja, mycke då av panik om jag inser att jag glömt den hemma. De händer sällan men ibland så.
  De e den o plånboken man kollar så de är med när man går ut. Jag ringer också med Telia, tänk jag har alltid varit de trogna. Man ringer ju gratis mest ja förutom uppkopplingen då, vet inte om de kan bli billigare?? Drömmobil har jag dock ingen. Nu har jag en Nokia med kamera och den är jag helnöjd med, de har väl blivit några längs vägen. Har sparat alla, både mina o ungarnas avlagda. Mobilmusem blir de sedan. När min mobil ringer sjungs “sofia dansar gogo” om de inte är ungarna för de har egna melodier, de e bra då vet jag vem som ringer. Man är väl knäpp, men vad gör de om 100 år.
  Kram från Anki
  “”PS, du har alltid något BRA att säga/skriva när du hälsar på hos mig, TACK!!!
  😆

 2. Svara

  leila

  11 september 2006

  Hej, du kan få min, den är babyrosa o så ful. jag är inget för mobiler, fattar inte hur folk kan leka med dessa, jag har min så ungarna kan få tag i mig o det var en trygghet när jag blev sjuk, ungarna har men de glömmer sina de med, min syster kan sitta o leka med sin telefon när vi sitter o pratar, oartigt tycker jag, men det är rätt så bra när man går i skogen, ifall man bryter benet av sig, kram leila

 3. Svara

  Pia (Pimli)

  12 september 2006

  Verkar som om vi har ganska samma inställning. Jag bryr mig inte ett dugg om funktioner å sånt i min mobil, bara den går att ringa med. Vi skaffade varsina mobiler när ungarna var små. Himla praktiskt att kunna nå varann var som helst om ungarna blivit sjuka eller så. I skogen har man ofta ingen täckning, men det är smidigt om man är på IKEA eller någon annanstans. Man behöver inte hålla reda på varann – det går ju att ringa och tala om var man är 😉 .
  /Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 203
 • 364
 • 1 627 640
 • 5 072
 • 65 414
Sök här