Bloggen

Tredje gången gillt

Av
den
3 juni 2016

Igår blev det så äntligen av, nu är höfter och bäcken röntgade!
Tur som en tok, grannen hade ärende till stan så jag fick skjuts!

När vi landade hemma på eftermiddagen åkte vi till sjön för att bada hundar som fått stanna hemma

0602b

Glittrande vatten, tog med mig både badtofflor och baddräkt…men nej, jag doppade inte ens tårna

0602d

Inte bara jag som hellre smyger i vassen…

0602c

En gillar att ligga på botten och svalka sig

0602a

..och den pinntokiga får aldrig nog!

0602e

Förresten, det finns ju roliga affärer i stan, besökte både på den asiatiska och den arabiska. Inlagda lotusrötter, någon som smakat?

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  3 juni 2016

  Vi har gått om invandrare i Malmö, och många sådana spännade affärer. Det är bar det att jag har inte vågat sticka in nästippen där ens. 😉
  Kram Karin

 2. Svara

  "LillaSyster"

  4 juni 2016

  Då hoppas vi på ett bra röntgenresultat.
  Jag var rejält badsugen igår, passerade en sjö på väg hem från tandläkaren och den låg alldeles spegelblank och solen glittrade så där fint i den. Men jag stannade inte ens och kände på vattnet, det kan inte vara varmt än högst 16 grader gissar jag och det är för kallt 19-20 vill jag ha i alla fall. Men har man tjock päls som hundarna så kanske man inte är så kräsen på badtemperatur. Nu på morgonen var det lite svalare än det varit tidigare då jag varit ute och målat, men med humlesurr och fågelkvitter så går det lätt att få på färgen. Fina bilder du tagit! :thumbsup: Ha en fin lördag! Kram

 3. Svara

  "LillaSyster"

  4 juni 2016

  ps . Nej, jag har inter provat det där, men wasabiärtor brukar vi köpa i de där “udda” affärerna – det är gott!

 4. Svara

  Bia

  4 juni 2016

  Jaså, det blev inget bad, trots att utrustningen var med! 🙂
  Jag ska inte säga nåt, jag har inte badat på 15 år, varken i sjö, badhus eller badkar.
  (Men en och annan dusch har det blivit 😀 )

  Det är spännande att gå och kika i de där affärerna, som har utländsk mat.
  Men lotusrötter har jag inte sett.
  Googlade och läste att de inlagda ska smaka som inlagd gurka.
  Köpte du en burk?
  Ha en skön långhelg!
  Kram!

 5. Svara

  Ninni

  4 juni 2016

  Då är det bara att hålla tummarna för att du kan få hjälp för höfter och bäcken.
  Va? Badade inte du??? Nu lärer det vara nå fel va? Skönt för hundarna i alla fall att få svalka sig.
  Nej lotusrötter har jag inte testat. Du får berätta hur man kan använda såna. Men det var väl på asiatiska du fick tag i dem. Vi har bara arabiska affärer häromkring. T.o.m. en i Alfta!
  Ha en skön helg!
  Kram på dig.

 6. Svara

  Agneta

  4 juni 2016

  Bra att du blivit röntgad! Stort steg. Men nu är det gjort! Skönt.
  Och vovvarna badar, det gör den vi har här också! Men simma vill hon inte, fast hon är en sån hund, apporterande fågelhund är dom väl, Golden retrievers, men jag vete sjutton med vår!!!! Jo, om jag skulle ta med en stor falukorv och ställa mig ute i vattnet, då kanske, kanske…….
  Ahh, makrill, nej, men jag förstår om du inte ätit det annat än i burk, för hade jag bott där du bor hade jag inte heller ätit, den ska vara direkt ur vattnet ner i pannan. Fryst äter jag inte. Skulle aldrig falla mig in. Bara i nödfall. Då.
  Lotusrötter älskar jag, åt mycket när vi bodde i Japan, det är så gott i dom olika rätter som man äter där. Här har jag använt det någon gång när jag gjort typ kinesmat och så…..
  Ha det gott i värmen!

 7. Svara

  Kicki

  5 juni 2016

  Jag utgår ifrån att du hör av dig när du får svar på röntgen.
  Hopas att det är nåt som dom kan hjälpa dig med.
  Kramen

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 429
 • 574
 • 1 610 339
 • 5 044
 • 65 062
Sök här