Bloggen

Underbart är kort!

Av
den
7 december 2014

1206o

Vaknar i morse klockan åtta, dunkelt mörker i sovrummet…men vad är det jag hör….dropp dropp dropp…
Två ynka graders skillnad mot igår, regnet står som spön i backen!

010

Lyckas slumra om ett par timmar, men klockan tio måste jag masa mig upp, dags att slå på teven och följa skidåkningen..
Fåglarna ska ha sin dagliga dos oavsett väder, så här såg det inte ut idag, gårdagens vinterkängor är utbytta mot regnstövlar

1206i

Vilken tur att jag knäppte kort igår som jag kan titta på, om och om igen, i väntan på att vintern kommer tillbaka!

1206j

Även hästarna njöt igår

1206k

Om man ändå hade något annat att glädja sig åt…
Men ca 9 norskor bland dom tio bästa i skidloppet, blir man less eller :help:

1206m

Det blir väl lika illa på herrloppet kan jag tro, jag försöker intala mig själv att de bästa finländarna inte är på plats, dom valde dansgolvet på Finlands självständighetsbal, men riktigt så är ju inte sanningen.. :oj:

Hoppas ni har en mer upplyftande adventssöndag än vad jag har, jämmer och elände, nu ska jag dra en mössa över öronen och ta ut min hund. Idag behövs koppel för annars blir hon kvar på farstubron, inget lock eller pock hjälper när det är blött både uppifrån och nerifrån :hmm:

P.S.
I rättvisans namn måste jag visa några som stortrivs idag:

1206p

De här blötdjuren vill bada….året om!

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  "LillaSyster"

  7 december 2014

  Undra när du ska få snö som stannar?
  Själv är jag överlycklig för varje dag jag slipper!!!
  Men vädret håller nog på att ändra sig, för här poppar självsprickorna upp på fingrarna. aj, aj aj säger vissa toppar då de skriver på tangenterna.
  Norskorna – ja vi får nog vänja oss vid dem….. men det är inte kul.
  Ha en skön kväll!
  Kram

 2. Svara

  Mia

  7 december 2014

  Men vad trist! Jag som var så glad över att du äntligen fått snö!!!!!!!!!
  Åsså håller jag med ang de norska skidåkarna, det blir inte spännande eller kul längre :thumbsdown:
  Kram på dig :love: :love:

 3. Svara

  Stjärnor och kristaller

  7 december 2014

  Jag är så trött på detta mörker nu s¨lite snö skulle vara väldigt välkommet för att ljusa upp lite.Här har det spöregnat precis hela dagen.Och med en brunn som inte drar ordenligt så är det nästan så att man skulle behöva en flotte när man går utanför dörre. 😉
  Ha det gott1

 4. Svara

  Raija

  8 december 2014

  Vackra snöbilder och ni har tydligen redan fått snö. Här är det bara plaskande som gäller och någon minusgrad ett par dagar. Sen kikar jag i de tidigare inläggen och får njuta av lika fina bilder, fast utan snö och med dimma och härliga färger.

 5. Svara

  TantGlad

  8 december 2014

  Värklihen vackra snöiga bilder. Så roligt med lite snö spesiellt då det lider mot jul.

  Ha en fin ny vecka.
  Kramiz.

 6. Svara

  Pernilla

  8 december 2014

  Men så vackert! Tur du var framme med kameran och han dokumentera det hela. Här regnar det också men det är ju inte så ovanligt så här års. Vi får sällan snö innan jul.
  /P

 7. Svara

  Kicki

  8 december 2014

  Bloggen är vintervacker!
  Du njöt en stund av snön, jag njuter av dina bilder. Du är en fantastisk fotograf :thumbsup:
  Men visst var det trist att det lilla vita regnade bort igår.
  Här går jag och ojar mig över ett ryggskott, hoppas sjukgymnasten kan göra nåt åt det, när vi ska dit i morgon.
  Kramen

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 495
 • 499
 • 1 641 186
 • 5 101
 • 65 749
Sök här