Finlands 97:e självständighetsdag

Jarkko Ahola, sångare i hårdrockbandet Teräsbetoni, framför Sibelius´ Finlandia

finskanaglar

Grattis, kära gamla fosterland, alltid i mitt hjärta :love:

0

5 Comments:

  1. :music: Så fina naglar ,förstår nog att ditt hjärta finns på den här sidan ,nu ska jag bänka mig på soffan för att se balen ,kram Nette :party:

  2. Vilka naglar! Så fina och så välskötta. Jag törs inte visa mina, jag lider nog brist på något viktigt. Och att säga kära fosterland är nästan livsfarligt när det gäller Sverige numera, jag vet inte vad som hänt. Finns inga värderingar i den funderingen annat än att det liksom blivit så. Men strunt i det nu, ha en fin nationaldag!
    Kram

  3. Ja det finns också i mitt hjärta…

  4. Jag delar min :love: mellan Sverige och Finland, ibland (som i sportsammanhang) är det ganska praktiskt :wink:
    Kram fina du! :love: :love:

  5. Va fin din header är !!!!

Kommentera