Bloggen

Finlands 97:e självständighetsdag

Av
den
6 december 2014

Jarkko Ahola, sångare i hårdrockbandet Teräsbetoni, framför Sibelius´ Finlandia

finskanaglar

Grattis, kära gamla fosterland, alltid i mitt hjärta :love:

TAGS
5 kommentarer
 1. Svara

  Nette Cecilia

  6 december 2014

  :music: Så fina naglar ,förstår nog att ditt hjärta finns på den här sidan ,nu ska jag bänka mig på soffan för att se balen ,kram Nette :party:

 2. Svara

  Agneta

  6 december 2014

  Vilka naglar! Så fina och så välskötta. Jag törs inte visa mina, jag lider nog brist på något viktigt. Och att säga kära fosterland är nästan livsfarligt när det gäller Sverige numera, jag vet inte vad som hänt. Finns inga värderingar i den funderingen annat än att det liksom blivit så. Men strunt i det nu, ha en fin nationaldag!
  Kram

 3. Svara

  Gun

  7 december 2014

  Ja det finns också i mitt hjärta…

 4. Svara

  Mia

  7 december 2014

  Jag delar min :love: mellan Sverige och Finland, ibland (som i sportsammanhang) är det ganska praktiskt 😉
  Kram fina du! :love: :love:

 5. Svara

  Malin

  9 december 2014

  Va fin din header är !!!!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 319
 • 354
 • 1 626 704
 • 5 070
 • 65 367
Sök här