Bloggen

Uppdrag barn

Av
den
6 oktober 2008

Fick ett tips om ovanstående länk. Genom att skriva ett inlägg i bloggen och länka dit skänker jag tjugo kronor till Childhood.
Bra va?

Det går till så att Vattenfall har förbundit sig att utbetala detta belopp för varje bloggare som länkar till organisationen.

Childhood Organization har inga egna projekt utan stödjer andra organisationer i Sverige och utomlands.
I Sverige sätts fokus på flickor, unga mammor, barn på institution och suxuellt utnyttjade barn.

Genom att klicka på bilden kommer du till hemsidan, därifrån klickar du vidare på “svenska” och kan läsa mer.
“Uppdrag barn” är en blogg där man berättar vad som händer inom organisations arbete.

Barnen är de viktigaste vi har, de är framtiden, detta är ett sätt att ge dem bättre livsvillkor!

TAGS
6 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  6 oktober 2008

  Ja, det är viktigt, och det tar ingen tid att göra det!

 2. Svara

  annette

  6 oktober 2008

  Klart jag gör det, tack för tipset!

  kram //annette

 3. Svara

  molle

  6 oktober 2008

  jag har ny blogg adress
  http://bobmarleys.wordpress.com/

 4. Svara

  Ragnvi

  6 oktober 2008

  Hej på dig!
  Tänkte svara lite snabbt på dina frågor…hi, hi! Taxen Ditte är en HON, och lyder för det mesta…meeeen, idag stack hon! Cirka 1 km hemifrån, sprang på STORA vägen o satt på bron o väntade när jag kom hem!! Fyy, vad rädd jag blev!! Tror hon ska till o löpa, kan bli så där då!
  Jo, det är sant, jag GICK ner 10 kg genom att gå! Och gå! Och gå! Säkert några mil per vecka! Gjorde om frukosten också lite, kunde doppa mackor i det oändliga! Tror kroppen fick en chock!
  Nu blev det bråttom….
  Skrivs sen!

 5. Svara

  Eva-Lena

  6 oktober 2008

  Barnen är det viktigaste vi har!!! Tack för tipset!

  Som jag ju skrev i en tidigare kommentar till dig så har Friskis varit härligt för mig, men i höst har det kommit av sig en del. Jag har ju egentligen inga fysiska besvär förutom övervikt som jag dragit på mig av alla mediciner jag tvingats äta. Min smärta sitter i själen, vilket kan göra ont så in i h-e. Jag har emellanåt svår panikångest och återkommande deptressioner, just nu är min diagnos GAD (generellt ångestsyndrom). Det ger ju också fysiska symtom emellanåt så klart t ex som spänningsvärk här och där, men det fysiska är ändå underordnat. Att ha handikapp i huvudet/själen är mycket svårt att förklara för gemene man i allmänhet och för försäkringskassan i synnerhet.

  Kram och ha det gott!

  Eva-Lena

 6. Svara

  Anki N

  10 oktober 2008

  jösses vad jag försökt få in detta på min sida..man är väl dum i huvudet, eller de känns så varjefall, lyckas inte trots många envisa försök. Men efter som jag är en envis kärring lär jag försöka igen. Varför ge sig?

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 475
 • 520
 • 1 640 667
 • 5 101
 • 65 736
Sök här