Vilken pärs!

Hur ska man återhämta sig efter denna förmiddag?
Efter Kallas silver, Kristas brons och Hannas fantastiska guld var jag bara tvungen att gå ut och gå…
Jag kunde helt enkelt inte sitta still en endaste minut till!

Den som var glad över det var förstås Blinka som kände sig åsidosatt och uttråkad.
Vi tog en riktig jobbig promenad på skoterspåret, jag stretade på tills jag knappt fick luft

Och så hem för att se upplösningen av herraras skidskytte…
“Nära skjuter ingen hare..” fick en ny innebörd, det var inte långt bort men attans! Pichler har gjort underverk med skidskyttarna om ni frågar mig, hela laget har lyft sig!

Igår hade jag planerat för en Efit-dag (ett-foto-i-timmen), men då jag tittade på resultatet av min händelselösa dag så gav jag upp den idén och får återkomma en annan dag.

Det enda jag gjorde igår

var att umgås med djuren.. Torsten spanar in matutbudet, men inget duger, han är minsann ingen vegetarian utan ett rovdjur!

Han följer nyfiket med för att kolla till vem jag tänker servera detta oätliga käk…

Men den här kompisen klagar inte!

Jag är förste kaninskötare medan kanin-matte är i Spaniens sol och mår gott.

Lite bortskämd måste man få bli ibland…

Att klappa en len och gosig kanin är bomull för själen!

0

12 Comments:

 1. Wow!! Får jag vara kanin hos dig???? Nej förresten, då skulle jag rulla fram!!
  Kram på’re

 2. Förstår att du haft en spännande OS dag!
  Kaninen ser ut till att trivas, så fin!
  Här har jag haspat kattluckan, vågar inte riskera att Elvis smiter ut vi har ju en tid kl 17. Jag fasar för hur jag ska få honom i buren- den gillas inte. Kram

 3. Undrade just vem som skulle få godsakerna som Torsten ratade, men svaret kom ju.
  Jag förstår att du har ditt eldorado nu i OS-tider. T.o.m. jag tittar lite och gläds med de svenska framgångarna, trots mitt avsaknade idrottsintresse.
  Otroligt fina vinterbilder i inlägget före detta.
  Kram/Kicki

 4. Jag vet ju att du älskar vintersport och så klart måste du ut och sporta lite själv också :)
  Det ser gott ut det där som grannkaninen får – förstår om den är nöjd!
  I kväll börjar Svenska Rallyt – det är kul!
  Kram

 5. Haha, det är verkligen skillnad på hur vi är :D Medan du var tvungen att komma ut och göra av med energi somnade jag gott i soffan efter att ha följt Hannas väg mot guldet. Inte förrän någon timme senare kom jag och vovvarna ut på vår promenad :)
  En sån liten sötnos och så mysigt att få gosa lite med den mjuka figuren. Torsten kanske hellre skulle vilja smaka lite kanin än på kaninmaten ;)

 6. Ja vilken härlig förmiddag framför tv:n idag! Jag hann se lite ishockey också och i morgonbitti är det dags igen. Inga sovmornar här inte! Måste erkänna att jag faktiskt sov middag i tv-soffan idag. Oj vad skönt det var. Inte behövde jag laga middag heller då de två konvalescenterna hade bestämt att vi skulle äta pizza ikväll och så blev det. Pizza och en film “Blind” från Netflix. Mysigt var det.
  I morgon ska jag försöka motionera snabeldraken på eftermiddan och laga middag ska jag också göra. :-)
  Kramen.

 7. Tyvärr såg jag inte så mcyket av alla härliga skidprestationer, men jag lyssnade på radion och läste i tidnningarna. (Har inte svenska kanaler här i Spanien) Men min glädje var också stor. Fick se lite repriser senare. Verkliga prestationer!
  Så roligt!
  Och att umgås med djuren ger ju både kraft och styrka och mysigt är det också. Härliga bilder på dina fina vänner.
  Kram och natti.

 8. Precis som jag skrev för ett par dagar sedan så är Pichler killen som lyfter det svenska skidskyttelandslaget återigen. Killen är ett “original” i dubbel bemärkelse och utmärker sig på alla vis – positivt alltså. Det gäller även hans uttalande om att han köpte öl inför Sebbes seger. BIngo liksom. Sådant gillas!!!

  Förstår att din katt nobbade den matlådan. Det hade jag också gjort, då inget i den föll mig i smaken. Men hur f*n fick kaninen upp plastförpackningen, om inte ens Torsten lyckades med det;-)

 9. Jag hör vilka som får medaljer i vanliga nyhetssändningar, förutom det så är jag inte uppdaterad. Pickler, är inte det något i matväg fastän det heter pickles,men det är väl felstavat!? Bra att du uppdaterar mig… :-)

  Visst är det kul när våra svenska idrottsmän o -kvinnor lyckas och uppmärksammas! Det tycker jag, men där slutar mitt intresse!

 10. Och sen Fridas guld… Vad duktiga dom är, tjejerna :-D

  Vad mysigt att umgås med dom där hårbollarna :-)

 11. Stackars Torsten, inget snadder åt honom. Jaja, han får fånga sig en mus eller nått. Söta kaniner behöver gröntfoder.
  Jag kan inte se OS här för jag vägrar betala för att se det. Tycker att sådana här evenemang ska vara tillgängliga för alla utan att man ska behöva binda upp sig på ett helårsavtal med en kabeltvoperatör!
  Nu ska jag göra ett par degar i alla fall. Så här går man inte och degar precis. Njut fredagen. Det ska jag. kram.

 12. Klart att du kunde gjort en EFIT – det är många husdjur, diskmaskiner och teveskärmar med på deltagarnas bidrag ;-)

Kommentera