Bloggen

Wrooooom….

Av
den
7 februari 2014

När jag sent omsider vaknade i morse så var det till ljudet av gasande rallybilar långt borta i skogen.
Jag har sovit extremt dåligt och allt var Blinkas fel 😯
För några dagar sedan plockade jag fram ett märgben åt henne ur frysen. Sedan dess har benet “legat till sig” under köksbordet…utan att väcka minsta lilla intresse från Blinka, tills i natt vill säga
Missinassen vaknar jag av ett ihärdigt gnagande ljud, det tog en stund att lokalisera vad och var det lät, men sedan upptäckte jag jycken som låg mellan gubben och mig mitt i sängen frenetiskt tuggande på märgbenet!

Vid en bläddring på Facebook efter första koppen kaffe ser jag en glad statusuppdatering med texten :Idag öppnar vi klockan 7, välkomna/ Coop Nära :thumbsup:
En glad Susanna hade morgonpasset!

Själv har jag blivit för gammal och bekväm av mig för att ge mig ut i skogen, det faller något blött från den stålgrå himlen och uppmuntrar sannerligen inte till utevistelse.

rallyno

Samtidigt minns jag hur fantastiskt kul det är bland publikhavet, speciellt norrmännen livar verkligen upp tillställningen!

rallyfinland

En och annan finsk flagga brukar visst också förekomma 😆

Senast vi var ute gick en etapp på gångavstånd från byn, men ack så vi frös. Kylan trängde in genom fotsulorna och spred sig uppåt genom hela kroppen tills man stod och vibrerade :thumbsdown:

rallymossa

De flesta i byn är med ute som funktionärer, det är Fredriksbergs motorklubb som ansvarar för sträckan här, då får man denna fina myssa att värma skallen med.

Jag tar väl mig en promenad ner på byn i eftermiddag med kameran i fickan och kollar om jag får någon rallybil att fastna på linsen

Dagens OS:

osgoogle

Googles läckra ställningstagande i regnbågens alla färger..

ostoalett

..men hur tänkte man här? :help:

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  Gunnel

  7 februari 2014

  Kul att Google har tagit ställning, för det kan väl knappast vara en slump.

 2. Svara

  Ninni

  7 februari 2014

  Här har vi också haft gråväder och regn idag. Förstår att du står över rallyt i det vädret. Själv kom jag inte ens iväg till badet idag då kroppen strejkade igen. Sov tre timmar på förmiddan och två timmar till på eftermiddan – blev inte mycket kvar av dagen efter det. Nu har vi njutit av OS-invigningen på tv3 UTAN reklam!!! Helt otroligt! 🙂 Nu ser vi fram emot en massa sportsändningar från tidig morgon till kvällen.
  Kramen.

 3. Svara

  Gun

  8 februari 2014

  Länge sedan jag har varit och titta på rally, tror man blir bekväm av sig med åren 🙂 Ju äldre benen blir så desto bättre tycks dom smaka, samlar väl på sig en hel del aromer 😉 Hoppas du har återhämtat dig om förkylningen tog över.

 4. Svara

  "LillaSyster"

  8 februari 2014

  Mmm visst är det underbart med djur! :love: Kram

 5. Svara

  susan

  8 februari 2014

  Haha…Älskar den bilden med halva toastolen:)))
  Ha en fin helg!

 6. Svara

  Mia

  8 februari 2014

  Hahahahaha!!!!! Undrar om den andra halvan av toastolen finns på andra sidan av väggen?????? 😕
  Men visst är det lite spännande med rallyt ändå???
  Kram på dig

 7. Svara

  Soffie

  8 februari 2014

  Haha man får bara va halvnödig där… Kramen

 8. Svara

  Menageriet

  9 februari 2014

  Rally är kul! :thumbsup:
  Det var måånga år sen jag var ute och tittade på rally. Här finns tyvärr inget sånt jippo. Så roligt att titta på specialsträckorna.
  Skrattade gott åt Blinka även om det väl inte var så roligt att bli väckt! Kan riktigt se bilden framför mig! 😀
  Inga problem för en karl att slå en drill i den toan, värre är det för kvinnorna. Varför inte en halv toalett? Det finns ju halva koppar för den som vill ha en halv kopp kaffe? 😉
  Hoppas att förklylningen har blivit bättre?
  Kram på Dig och ha det så gott! 🙂

 9. Svara

  Anki

  10 februari 2014

  Heja Latvala! Glad över finsk seger… skandinaverna måste förstås stå överst på vinterrallyn 🙂
  Haha… kan se Blinka där mellan er med märgbenet… brukar bli lite lagom kladdigt – du får väl vara glad att hon är en liten hund och inte typ labrador eller större… 🙂
  Hm… halv toalett… säger som du… Hur tänkte de där?
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 277
 • 363
 • 1 626 671
 • 5 069
 • 65 363
Sök här