Bloggen

Återseendets glädje

Av
den
13 januari 2013

Imorse hade vi ingen stor hundbumling i sängen, han återbördades till sin husse och matte igår.
Som synes var glädjen stor och ömsesidig då de inte träffats på tre långa veckor.

Vi tog en sista promenad på väg mot Fagersta, mittemellan Stockholm och Säfsen, där vi stämt träff.

Torsten och Aston blev goda vänner och tog sig gärna en lur nära varandra på kvällarna

En trött Blinka vilar efter många timmars bilfärd.

Som vanligt har SMHI och YR och allt vad dom heter noll koll på vädret i Fredriksberg. Var är den strålande gula solen som ska lysa över oss? Allt jag ser är en mulen grå himmel!
Jaja, får väl sitta och glo på vintersport på teve, men det har inte varit någon lyckad dag idag vare sig för svenskar eller finnar.

Kylan ska hålla i sig några dagar nu, hoppas min thermokjol kommer snart, ifall den nu skulle råka passa, kom på att den antagligen är på tok för lång!

TAGS
10 kommentarer
 1. Svara

  Astrid

  13 januari 2013

  Ja man kan ju verkligen sakna sina hundar så jag förstår glädjen
  Men det blev säkert tomt hos er en stund.
  Jag har börjat tita på klar.se när det gäller väder
  Vet inte men det har varit pålitligt tycker jag
  Jättefina foton

 2. Svara

  Ingegerd

  13 januari 2013

  Åh, vilken lycklig återförening! Lång tid de har varit skilda åt. Så fint att ni tagit väl hand om Aston! Men väldigt stort ansvar med en annans hund väl? Spännande med termokjol, om den är för lång får Du göra en muff av det Du klipper av. Fast lite svårt att gå med koppel då kanske.

 3. Svara

  annette

  13 januari 2013

  Oh, det var ett kärt återseende, tre långa veckor, det är ju en evighet!
  Samma skit med vädret här, har lyst en sooooool hela veckan för helgen, igår byttes den ut mot gråa moln, och då bor jag bara några hundra meter från SMHI;)
  Kul att Du köpte kjolen, långkjol är väl skönt när det är kallt!

  Kramen

 4. Svara

  Mia

  13 januari 2013

  Lycka! Kärleken till och från ett djur är bara så underbar, så oförställd 🙂
  Kallt och soligt har det varit här nu i några dagar, kallt var det även inomhus på jobbet i fredags, pendlade mellan 9-15 grader, så nu sitter huvudvärken och halsontet som en smäck! Men vad gör man, jag var den enda som jobbade och vi hade en liten konferens…Jaja, bättre tider kommer… Kram på er!

 5. Svara

  Nette Cecilia

  13 januari 2013

  Lyckan var jättestor kan jag tänka när husse o matte var på plats .solen som skulle vara här gick också och gömde sig bakom dom eviga dimmolnen ,tyvärr är det så så länge det finns öppet vatten ute till havs och temperaturen växlar ,vi får se framemot en ny gråvädersvecka ,kram Nette 😕

 6. Svara

  messan

  13 januari 2013

  Åh, vilken lycka för matte och husse….och vovve:). Här har vi ingen sol heller idag men sköna -5 grader…precis lagom på promenader.
  Håller tummarna att kjolen din sitter som ett smäck :)!Perfekt allså;)

  Kramen

 7. Svara

  Ninni

  13 januari 2013

  Jamen solen var ju här hos oss idag! 😆 Men det har även varit rejält kallt så inte har då jag varit ute något mer än nödvändigt inte… gått till och från förrådet vid garaget två gånger… det räckte. *burr*
  Vi har roat oss med att plocka bort julen så nu saknar jag det fina skenet från adventsstakar och stjärnor men det är väl bara att vänja sig…
  Kramen.

 8. Svara

  Lena

  13 januari 2013

  Minus 20 hela helgen men soligt och fint. Ser att det är dax att putsa fönstren, åtminstone på insidan där katterna ständigt gör nosavtryck.
  Spännande att höra om termokjolen fungerar.
  Må så gott.

 9. Svara

  Ragnvi

  14 januari 2013

  Morning! Blir nästan lite tårögd här…minns hur det var när jag tvingades vara borta från Ditte….men så skönt att allt har gått så bra för er o lånehunden under tiden!
  Underbara foton!
  Nya kameran…det var greppet o priset som fick avgöra denna gången…plus ett annat batteri! Min gamla åt ju AA…har hinkvis med såna nu som fortfarande går att använda till annat!
  Kramen!
  Ragnvi

 10. Svara

  Kicki

  14 januari 2013

  Det kommer väl att kännas tomt en stund efter extravovven, men skönt att få svängrum i sängen igen.
  Så du beställde kjolen. Ska bli intressant att läsa vad du gillar den. Jag tycker att det borde bli kalldrag uppför benen även om kjolen i sig är varm. Om den är för lång är väl bra ett plus, såvida den inte släpar i marken.
  Kramen

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 500
 • 574
 • 1 610 410
 • 5 044
 • 65 064
Sök här