Backar bandet

Året är strax till ända och jag ser att många bloggare gör fina återblickar över året som gått.
Jag backar också bandet, men bara en vecka eller så, fotona jag visar här är tagna två dagar före jul, innan förkylningen slog till med full kraft.

En helmulen dag, men med den vita nyfallna snön är det strålande vackert!

Vi följer skoterspåret i “lillskogen” som går alldeles nära hemifrån.

Jag vet ju att många av er inte är förtjusta i vinter, men på bild brukar det funka utan att behöva frysa om tårna!

Såna här vyer ger en känsla av “Disney-vinter”

Nu börjar min flicka tröttna på tröga matte…

Björkarna bugar för oss..

“öppet hus” var det här!

Här kan man fastna i ett garn..

Nu håller nog Blinka på att få nackspärr, haha

Det är något speciellt med mig och parkbänkar…dom fastnar gärna på bild!
Då var vi ute ur “lillskogen” igen efter en härlig promenad, tack för att du följde med!

3

17 Comments:

 1. Som sagt, på bild är vintern vacker, men där slutar det.
  Men vi går mot ljusare tider, även om det dröjer än.
  Hoppas att du repat dig från förkylningen, men hostan brukar ju vara envis.
  Jag vet inte om det kommer att bli nån återblick för mig, det känns inte så just nu.
  Kram

 2. Makalöst vackert med snön….och det vete 17 om inte nyansen grått, gör det ännu vackrare, jag tror det. Det blir liksom så vilsamt
  Kram på’re

 3. Vinter på bild är helt okej ! Jättefina bilder och Blinka är väldigt tålmodig. Kanske Sanna kommer med parkbänk i utmaningen*-då kommer du att ha ett digert arkiv att gräva ut. Kram

 4. Älskar ju vintern precis som du, hoppas vi får mer snö här också.

 5. Härliga bilder från vackra Fredriksberg är det ner mot bruket

 6. stop skylten är det den vid Filipstadsvägen rätt över sjön på vä sida mot slalombacken

 7. Det är så vackert och jag blir allt lite avundsjuk. Jag hör ju till dem som gillar vinter och snötyngda träd. Bra att du har spår att gå i för det är tröttsamt att pulsa fram i snön. Blinkas små korta ben uppskattar säkert också att snön har trycks till lite :)
  Hoppas att du mår mycket bättre och att förkylningen snart har försvunnit helt och hållet.
  Kram

 8. Ja nog är det vackra snöiga bilder. Jag gillade vintern bättre när jag jobbade hemmifrån och slapp ut på vägarna men nu är jag glad vi ingen snö har. Oh när/om de kommer hoppas jag de får bort det snabbt på min väg till jobbet som är ganska smal o krokig o flera mil lång :)
  De borde finnas värmeslingor i vägarna så snö o is aldrig bildades :)
  Kramiz

 9. Gott Nytt År!
  Fina bilder och så härligt med snö! Här har vi ingen alls.
  Ha det gott! Kramar och nospussar!

 10. Jag tycker om vinter och snö, fastän jag är glad om jag slipper skotta snö varje morgon för att komma ut till vägen. Därför är det skönt att se på ditt snörike som har mycket mera snö än vad mitt har just nu. Så vackra bilder och lilla näpna Blinka förgyller det hela. Hon är verkligen intagande och gullig som bara den.
  God fortsättning på helgen och krya på dig Paula!

 11. Absolut Paula! De funkar alldeles utmärkt att följa med dig på promenad framför dataskärmen. Inga problem alls. Jag bara njuter, jag lovar:-)
  Å bänken. Jo med min eländiga rygg hade jag nog borstat bort snön och slagit mig ned. Eller nej förresten. Jag har ju en vattentät vinterkappa, så jag hade inte ens brytt mig att ta bort snön;-)

 12. Så vackert! Fantastiska bilder! Jag instämmer helt med BP. Perfekt att promenera här framför skärmen. Men jag hade gärna gått här på “riktigt”. Trist med din förkylning och jag hoppas du kan säga åt den att skynda sig att lämna din kropp. Stort tack för den vackra och uppfriskande promenaden. Och jag går gärna med även nästa gång.
  Kram och natti!

 13. Tack för att jag fick följa med. Behövde lite fint och lugnt att titta på.
  Här har snurrat på som den värsta karusell. Först allt donande före jul och då tänker jag på vad skönt det blir sen i julhelgen då jag kan njuta av allt. Så kommer julhelgen och mellandagarna och inte sjutton har jag hunnit njuta nåt. Det blir mest bara att stå i köket och dona med mat eller ta reda på disken efteråt. Vi har haft besök av C:s dotter med man från annandagens kväll till idag på fm. Två timmar senare kom ett gäng killar från Ludvika. Jätteroligt förstås. Men jag blir ju helt urlakad av minsta lilla. Nu sover C och jag ville sätta mig vid datorn en stund. Har inte kikat på fb sen en sväng i onsdagskväll så det kändes som att det var dags.
  I morgon ska jag sova lääänge och sen bara slappa hela dan.
  Kramen.

 14. Tack för den härliga promenaden! Som sagt … på bild är vintern riktigt vacker – vilket dina fina bilder bevisar! Här är grönt och skönt, men jag misstänker att det inte varar i evighet :)
  Kram på dig världens bästa Paula!

 15. Hej igen!
  Visst är det vackert med snötyngda granar och den vita snön som gör allt så rent och fint på den gråa och frusna marken. Såklart skall vi ha vinter och snö och uppleva snösmältningen dag för dag tills de första krokusarna tittar fram.

  God fortsättning!

 16. En underbar vinterpromenad som jag just tog härifrån soffan. Undrar om jag ska sätta mig och skaka på stegmätaren ett tag nu också så är dagens promenad i hamn ;-)

 17. Ja, vintern är vacker på bild, verkligen!

Kommentera