Bloggen

Backar bandet

Av
den
29 december 2018

Året är strax till ända och jag ser att många bloggare gör fina återblickar över året som gått.
Jag backar också bandet, men bara en vecka eller så, fotona jag visar här är tagna två dagar före jul, innan förkylningen slog till med full kraft.

En helmulen dag, men med den vita nyfallna snön är det strålande vackert!

Vi följer skoterspåret i “lillskogen” som går alldeles nära hemifrån.

Jag vet ju att många av er inte är förtjusta i vinter, men på bild brukar det funka utan att behöva frysa om tårna!

Såna här vyer ger en känsla av “Disney-vinter”

Nu börjar min flicka tröttna på tröga matte…

Björkarna bugar för oss..

“öppet hus” var det här!

Här kan man fastna i ett garn..

Nu håller nog Blinka på att få nackspärr, haha

Det är något speciellt med mig och parkbänkar…dom fastnar gärna på bild!
Då var vi ute ur “lillskogen” igen efter en härlig promenad, tack för att du följde med!

TAGS
17 kommentarer
 1. Svara

  Kicki

  29 december 2018

  Som sagt, på bild är vintern vacker, men där slutar det.
  Men vi går mot ljusare tider, även om det dröjer än.
  Hoppas att du repat dig från förkylningen, men hostan brukar ju vara envis.
  Jag vet inte om det kommer att bli nån återblick för mig, det känns inte så just nu.
  Kram

 2. Svara

  Mia

  29 december 2018

  Makalöst vackert med snön….och det vete 17 om inte nyansen grått, gör det ännu vackrare, jag tror det. Det blir liksom så vilsamt
  Kram på’re

 3. Svara

  "LillaSyster"

  29 december 2018

  Vinter på bild är helt okej ! Jättefina bilder och Blinka är väldigt tålmodig. Kanske Sanna kommer med parkbänk i utmaningen*-då kommer du att ha ett digert arkiv att gräva ut. Kram

 4. Svara

  Titti

  29 december 2018

  Älskar ju vintern precis som du, hoppas vi får mer snö här också.

 5. Svara

  Justina

  29 december 2018

  Härliga bilder från vackra Fredriksberg är det ner mot bruket

 6. Svara

  Justina

  29 december 2018

  stop skylten är det den vid Filipstadsvägen rätt över sjön på vä sida mot slalombacken

 7. Svara

  ibod11 - Ingrid

  29 december 2018

  Det är så vackert och jag blir allt lite avundsjuk. Jag hör ju till dem som gillar vinter och snötyngda träd. Bra att du har spår att gå i för det är tröttsamt att pulsa fram i snön. Blinkas små korta ben uppskattar säkert också att snön har trycks till lite 🙂
  Hoppas att du mår mycket bättre och att förkylningen snart har försvunnit helt och hållet.
  Kram

 8. Svara

  Herr nilssons fru

  29 december 2018

  Ja nog är det vackra snöiga bilder. Jag gillade vintern bättre när jag jobbade hemmifrån och slapp ut på vägarna men nu är jag glad vi ingen snö har. Oh när/om de kommer hoppas jag de får bort det snabbt på min väg till jobbet som är ganska smal o krokig o flera mil lång 🙂
  De borde finnas värmeslingor i vägarna så snö o is aldrig bildades 🙂
  Kramiz

 9. Svara

  Skyttlat

  29 december 2018

  Gott Nytt År!
  Fina bilder och så härligt med snö! Här har vi ingen alls.
  Ha det gott! Kramar och nospussar!

 10. Svara

  Karin Eklund

  29 december 2018

  Jag tycker om vinter och snö, fastän jag är glad om jag slipper skotta snö varje morgon för att komma ut till vägen. Därför är det skönt att se på ditt snörike som har mycket mera snö än vad mitt har just nu. Så vackra bilder och lilla näpna Blinka förgyller det hela. Hon är verkligen intagande och gullig som bara den.
  God fortsättning på helgen och krya på dig Paula!

 11. Svara

  BP

  29 december 2018

  Absolut Paula! De funkar alldeles utmärkt att följa med dig på promenad framför dataskärmen. Inga problem alls. Jag bara njuter, jag lovar:-)
  Å bänken. Jo med min eländiga rygg hade jag nog borstat bort snön och slagit mig ned. Eller nej förresten. Jag har ju en vattentät vinterkappa, så jag hade inte ens brytt mig att ta bort snön;-)

 12. Svara

  Ditte

  29 december 2018

  Så vackert! Fantastiska bilder! Jag instämmer helt med BP. Perfekt att promenera här framför skärmen. Men jag hade gärna gått här på “riktigt”. Trist med din förkylning och jag hoppas du kan säga åt den att skynda sig att lämna din kropp. Stort tack för den vackra och uppfriskande promenaden. Och jag går gärna med även nästa gång.
  Kram och natti!

 13. Svara

  Ninni

  30 december 2018

  Tack för att jag fick följa med. Behövde lite fint och lugnt att titta på.
  Här har snurrat på som den värsta karusell. Först allt donande före jul och då tänker jag på vad skönt det blir sen i julhelgen då jag kan njuta av allt. Så kommer julhelgen och mellandagarna och inte sjutton har jag hunnit njuta nåt. Det blir mest bara att stå i köket och dona med mat eller ta reda på disken efteråt. Vi har haft besök av C:s dotter med man från annandagens kväll till idag på fm. Två timmar senare kom ett gäng killar från Ludvika. Jätteroligt förstås. Men jag blir ju helt urlakad av minsta lilla. Nu sover C och jag ville sätta mig vid datorn en stund. Har inte kikat på fb sen en sväng i onsdagskväll så det kändes som att det var dags.
  I morgon ska jag sova lääänge och sen bara slappa hela dan.
  Kramen.

 14. Svara

  Anki

  30 december 2018

  Tack för den härliga promenaden! Som sagt … på bild är vintern riktigt vacker – vilket dina fina bilder bevisar! Här är grönt och skönt, men jag misstänker att det inte varar i evighet 🙂
  Kram på dig världens bästa Paula!

 15. Svara

  Gunilla Teckenberg

  30 december 2018

  Hej igen!
  Visst är det vackert med snötyngda granar och den vita snön som gör allt så rent och fint på den gråa och frusna marken. Såklart skall vi ha vinter och snö och uppleva snösmältningen dag för dag tills de första krokusarna tittar fram.

  God fortsättning!

 16. Svara

  Ama de casa

  30 december 2018

  En underbar vinterpromenad som jag just tog härifrån soffan. Undrar om jag ska sätta mig och skaka på stegmätaren ett tag nu också så är dagens promenad i hamn 😉

 17. Svara

  Susjos

  30 december 2018

  Ja, vintern är vacker på bild, verkligen!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 72
 • 432
 • 1 717 847
 • 4 908
 • 63 164
Sök här