Bloggen

Bara en illusion?

Av
den
1 mars 2017

Bilder spelar spratt med hjärnan och synen ibland.
Men jag vet med all säkerhet att idag var det ingen synvilla att Finland fick sin världsmästare! Grattis Iivo!

Jag var så nervös att jag varken kunde titta eller låta bli, och mitt hjärta bultade långt efter målgång..

Vad är upp och vad är ned kan man fråga sig?

Svävar han eller står han på marken? Visst är dom här bilderna ganska häftiga?

Min hjärna skrynklar ihop sig och vägrar förstå…

Jag har hållit mig inomhus idag, väglaget är förskräckligt, så illa att exet avbokade sina besök och stannade hemma…Väldigt lämpligt för då erbjöd han sig att rasta min jycke medan jag lagade en slurv med hundmat.

Det enda jag ber om nu är ett par ynka minusgrader så man slipper vada i snösörja upp till knäna, ska det verkligen vara för mycket begärt???

TAGS
6 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  1 mars 2017

  Jaaa grattis Ivo till guldet :party: :party: :party: Känns extra bra med tanke på vad som hände med Emil Iversen!!! Du, dom där bilderna…jag blir bara förvirrad av dom
  Kram på’re :love: :love:

 2. Svara

  Ninni

  1 mars 2017

  Grattis Finland!!! Starkt gjort av Ivo! Och att slippa se guldet gå till Norge var guld värt det med. 😀
  Kramen.

 3. Svara

  "LillaSyster"

  1 mars 2017

  Jag gläds med Finland – så värda detta guld efter vad som hände härom dagen, det borde varit två guld till Finland.
  Här var minus idag på morgonen, så lite lätt ishalka på det regnblöta vägbanorna. Men jag önskar vår åt Astrid och torra fina vägar till dig. Kramen ps super coola bilder

 4. Svara

  Karin Eklund

  1 mars 2017

  Mycket intressanta och spännande synvillor!

  Här satt vi och hejade oss hesa när Iivo skidade. Han såg så bestämd ut så redan från början kändes det som att han skulle ta guldet. Finsk sisu går inte av för hackor! Härligt, härligt och grattis Finland!

 5. Svara

  Eva-Lena

  2 mars 2017

  Luriga bilder…
  Jag var sååå glad för Iivos skull i dag! Hade astmasjuke (?!) norrmannen vunnit hade jag nog slagit sönder TV:n? Jag är så otroligt less på norrmännens dominans, och gläds mycket då andra slår sig in. Som Björn Ferry sa: “Det är något konstigt när det ska vara en fördel att vara (astma-) sjuk”… I morgon kör vi igen!!!

  Apropå halka så fick jag en funderare när vi fick ta oss till akuten på måndag kväll (maken har blodtrycksproblem) och det var så halt på parkeringen, så man undrade om de ville ha in fler akuta ortopedpatienter också…

  Det är grått ute och inne, men en semla på kvällen lättade upp lite.

  Ha det fint i pörtet ditt, kram!

 6. Svara

  Hillevi

  2 mars 2017

  Illusioner är spännande men hjärnan blir absolut skrynklig och krymper till valnöt. :oj:
  Men vill du verkligen ha minusgrader på snösörjan? Jag vill ha tö, jag, så att sörjan försvinner i marken istället för in i mina läckade stövlar. Klafs, klafs…

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 334
 • 516
 • 1 578 871
 • 4 989
 • 64 288
Sök här