Bestigning till toppen

Den blev av betydligt snarare än jag avsett, klättringen upp till toppen

0414c

Redan när jag kom ut genom dörren i morse kändes det positivt i kroppen.
Solen sken och det var lätt att andas, så jag började gå..

0414d

..istället för att fortsätta vägen uppför så valde jag att gå ut på det gamla hygget.
Hur många djur kan du se? Rätt svar: 2, klart att Torsten är med!

0414f

Nu när jag traskat uppför på hygget en stund märker jag att det inte är så långt kvar till toppen.
Om du tittar nere i höger hörnet ser du lutningen, den är ganska rejäl.

0414h

Och vips, nu är vi uppe! Bästa tidpunkten att se utsikten är nu innan lövverket lägger sig som en grön vägg och skymmer byn där nere.

0414a

På nervägen möter vi en nyfiken kompis..

0414i

Blinka tar gärna upp jakten en stund medan Torsten är ganska ointresserad och mera angelägen att komma hem och få frukost!

Kanske bör man tänka på att ta med mobilen även på morgonpromenaden? :lol: Nu lämnade jag den på laddning för jag skulle ju bara gå på vägen :-D men den här tanten kan få nya ideér i skallen och att gå och bryta benet halvvägs upp på berget är nog ingen bra upplevelse, i synnerhet om man inte kan påkalla hjälp….

godmorgon

..det blev en något försenad frukost idag, men den smakade desto bättre för både två- och fyrbeningarna

0

20 Comments:

 1. Fyyy på dig! Mobilen SKA vara med, så fort du går utanför dörren!!! 8-O :angry:

 2. Mobilen är jätteviktig när vi damer i mogen ålder ger oss ut i terrängen. Kul att Torsten hakar på era promenader. Och var hittar du alla dina roliga bilder – jag hr fnissat förtjust en lång stund åt vovven som har soff-häng. Han ser ut ungefär som jag känner mig just nu med min förkylning. Fortsatt att bestiga berg – man får alltid bättre överblick och vackrare vyer uppifrån.

 3. Fina bilder, kul att du tog dig till toppen.

 4. Ja heja dig! Skulle jag aldrig orka! Meeeen…nästa gång tar du som sagt mobilen med!
  Kramen!
  Ragnvi

 5. Vad synd jag bor så långt bort, hade ju så gärna följt med upp där – vackert MEN DU gå aldrig ifrån din mobil, den är väldigt viktig när man är ute själv o traskar i skog o mark. Även om hundar är bra på att hämta hjälp så är de lika envisa med att stanna vid ens sida om man skada sig. Jag har min mobil tillgänglig ALLTID vad jag än är ..hihi…undrar just hur man klarade sig utan dom “en gång i tiden”.

  Kramiz bästaste Du

 6. Gooomorron du alerta! Huvva vad du har “klättrat”, det var sannerligen ingen dålig promenad det där…och nu har du fått så många förmaningar om mobilen, så jag skriver inget om det…ja att du ska ta med den. BASTA!
  Riktigt trevligt sällskap har du med dig, gofisarna :love:
  Det där med fjädrarna har jag också hört men det är tydligen inte sant…hörde på tv att det endast plockas och färgas av redan döda djur…men vem ska man tro på???
  Ha en go tisdag nu, kram på dig :kiss:

 7. Det såg ut som en rejäl promenad och självklart borde du ha mobilen med.

 8. Håller med Saija här ovanför, nu får du faktiskt skärpa till dig!

  Beröm däremot för det motionspasset, och jag vet att jag sagt det förut, coolt att Torsten följer med!

  Kram

 9. Wow! Vilken härlig utsikt! Klart värt besväret kan jag anta, själv så får jag ju njuta av dina bilder utan någon som helst ansträngning, :wink: men jag gissar att utsikten är ännu finare live?

  Men en riktig slarvmaja är du allt, som ger dig ut på sådana vandringar utan din mobil. Skärpning! :grr:

  Kram på dig, vännen! :love:

 10. Ja, du får passa på nu innan all grönska om du ska se något! Duktiga Torsten som går med….. tänk vad lycklig han är. Fina bilder som vanligt och du ta med dig mobilen :oops: Kram, nu ska jag till jobbet

 11. Nähänää! Inte gå ut på sådana äventyr utan mobil!!
  Jag gick tillbaks till Telia förra året när jag insåg att vi var fyra personer i bilen upp till Åsele på påsken med Tele2, alltså åkte vi långa stunder utan täckning… hur hade vi fixat det om bilen lagt av!
  Men väldigt fina bilder som vanligt!

  Hoppas du får en bra påsk! Kram!

 12. En sån skön känsla du vaknade med i kroppen och sen att komma ut och gå, det är väl bland det bästa som finns och vilken fin utsikt. Tänk att Torsten går med hela vägen. Ja, det har hänt att vår Nisse gjort det nån gång också, men det var ett tag sen nu. Man känner sig så nöjd när man varit på tur så där!
  När det gäller rabarber, jag har aldrig någonsin, i hela mitt liv, lyckats få till det med rabarber, jag bara kan inte. Men jag flyttade den förra året och nu ser det lovande ut!
  Kramar

 13. Vilken utsikt!!! Det lär ha varit värt klättrandet. :-) Men rätt dumt att lämna mobilen hemma va? Tur du kom på det nu innan det hänt dig något. :wink:
  Jag tycker det är så roligt att Torsten följer med på promenaderna. Får Snoozen chansen att följa med på promenad så tar han den – till kyrkogården t.ex. :-)
  Förr när jag hade tre katter (då jag bodde i lägenhet) så följde de med mig alla tre när jag gick nånstans. Ibland var jag beredd på att de skulle komma in på Hemköp där jag handlade men som tur var så höll de sig en liten bit från parkeringen och väntade tills jag kom tillbaka och så gjorde vi sällskap hem igen. Mysigt. :-)
  Glad påsk! Hoppas du får en mysig helg i sällskap med dina djur.
  :kiss: Kram på dig!

 14. Å vad roligt att du tog dej till toppen så vackert det är där:)

 15. :thumbsup: Svaret är Puerto Rico Gran Canaria :thumbsup:

 16. Heja heja! Duktiga ni som klarat hela branten! Torsten är så tuff som följer med på promenaderna. Det ser så kul ut när man ser honom knatandes efter. Han är så lik en katt som jag hade förr. Snobben hette han o såg ut precis som Torsten.
  Vacker utsikt däruppifrån. Det var säkert värt besväret att ta sig dit upp.
  Ha det så bra ni alla tre! Kram!

 17. Vilka fina vyer du har där, och som dom andra, nallen med nästa gång ;)

 18. Så duktig du är… och lön för mödan fick du med denna magnifika utsikt! Härligt med Torsten som hänger med på promenaderna :)
  Mobiltelefonen ja… hm… min ligger oftast kvar hemma, men visst bär man ha den med sig…
  Kram

 19. hoppsan… men visst BÖR man ha den med sig, ska det vara förstås!

Kommentera