Bloggen

Bildspel med porlande bäck

Av
den
10 april 2014
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Personalize a photo slideshow

Puh, två dagar har det tagit mig att få till ett bildspel. 😆
I många fall lyckades jag göra riktigt fina bildspel men när jag skulle spara dem var jag tvungen att abonnera på tjänsten och därmed också betala.
Och det hade jag ingen lust med, i alla fall inte innan jag vet vad jag verkligen vill ha!
Har du tips om någon annan sida där man gratis kan göra bildspel så tipsa mig gärna, det är roligt att fixa och trixa när man har tagit ett gäng foton.

Annars är det skapligt bra med mig, dagarna rusar som rinnande vatten trots att jag inte gör så mycket.

Det snöade hos mig

0409d

och jag tyckte mest synd om rådjuren..
Men samtidigt tog snöfallet med sig en hel del av den gamla snön som nu börjar smälta undan, så allt är förmodligen i sin ordning, såhär ska nog våren göra sitt intrång, ett steg framåt och två bak, tills man en vacker dag kan konstatera att våren är här för att stanna!

Jag hoppas det blir till påskhelgen!

citat6

Jag väntar ….

TAGS
14 kommentarer
 1. Svara

  Micke

  10 april 2014

  Jag gjorde ett igår, i mobilern med en app som heter PhotoGrid :tunga:
  Men det var kanske till datorn du undrade..

  EFIT i morgon igen :thumbsup:

 2. Svara

  Mia

  10 april 2014

  Vilket jättefint bildspel du har gjort :thumbsup: Sånt där kan inte jag…törs inte, är så rädd att det ska bli fel, sån är jag 😈
  Det där klokordet…det ligger banne mig mycket sanning i det, åtminstone känner jag så.
  Kram på dig goaste Paula! :love:

 3. Svara

  Sylvia

  10 april 2014

  Till min kamera Panasonic Lumiz TZ-40 följde det med en skiva. Där fanns bl a ett fotoprogram där man kan skapa bildspel. Riktigt bra sådana. Sen har ju Windows ett litet bildbearbetnings-program där det också går att göra bildspel. Lite trögare än Panasonics men lätt att använda och lägga in text och musik till. Båda dessa program följer med datorn resp. kameran. De bildspel jag provat på att göra o lägga ut är gjorda antingen i Windows program eller i Panasonics.

 4. Svara

  Sylvia

  10 april 2014

  PS. Kostar inget extra.

 5. Svara

  Ninni

  10 april 2014

  Fint bildspel. Om jag vill göra bildspel använder jag powerpoint. Nu har jag den på datorn men via hotmail eller live-adressen har du tillgång till powerpiont online och ska då kunna spara ner dina arbeten på datorn också om jag inte är fel underrättad och WP godkänner att man laddar upp filer från powerpoint så du kan väl testa.
  Kloka ord har du också lagt in.
  Kramen.

 6. Svara

  soffie

  10 april 2014

  å va fint bildspel ..
  kram å ha en toppenfredag imorgon

 7. Svara

  susan

  11 april 2014

  Så fint du har gjort det här inne och vilket fint bildspel….
  Våren är på väg. Det är jag säker på:)
  Kram och ha en skön helg!

 8. Svara

  Astrid

  12 april 2014

  Det blev ju jättefint. Jag använder Animation Shop som en gång i tiden följde gratis med Paint Shopp Pro
  Jag har testat lite olika som funnits på nätet också under åren. Har glömt vad den hette som jag gjorde till FB

 9. Svara

  "LillaSyster"

  12 april 2014

  Wow!!!!! :party: Som de vackraste vykort är ditt blidspel! :love: Man blir alldeles varm och lycklig över de fina bilderna. Ha en fortsatt fin helg! Kram kram :kiss:

 10. Svara

  BrittMarie

  12 april 2014

  Så fint bildspel! Sådant önskar jag att jag kunde göra. Stackars rådjur då, i snöovädret. Hoppas ni snart får lite vårligare. Tills vidare får ni glädjas över fina bäckar. Här har varit riktigt fint väder idag. Åtminstone i solväggen. Lite kalla vindar, men inget regn som de har fått som är på väg mot oss nu. I kväll kommer Oslofamiljen, med lilla barnbarnet Franz. Det ska bli roligt!
  Kram och ha en bra helg!
  .

 11. Svara

  Agneta

  12 april 2014

  Bildspelet var jättefint och way over my horizon. Att du kan! Jag vet inte ens var jag skulle börja……Ja, dagarna rinner på, det går fort, för fort ibland. Det är trevligt att höra att du trivs med livet så gott det går!
  Agnetakram

 12. Svara

  Gun

  12 april 2014

  Många bäckar små osv osv 🙂 Jag har bakat med mina egna barn och alla barnbarnen, och jo dom älskar det allihopa 🙂

 13. Svara

  Christina

  13 april 2014

  Tyvärr så kan jag inte vara till någon hjälp när det gäller bildspel.Jag har varit på jakt efter ett bra och framför allt enkelt program länge nu utan att lyckas.Här var det ett bra tag sedan vi hade snö.Men man vet ju inte…..april litar jag inte ett dugg på.

 14. Svara

  Malin

  13 april 2014

  Vilket vackert bildspel!! Riktigt rogivande att sitta och titta på det. Sen måste jag säga att jag blev väldigt förtjust i den näst sista motsljusbilden.

  Jag gjorde en gång för flera år sedan ett bildspel, men minns inte vad det var för ngt program.

  Hoppas helgen varit bra.

  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 517
 • 574
 • 1 610 427
 • 5 044
 • 65 064
Sök här