Bloggkompis på besök

Det var några år sen vi senast sågs, finaste Kicki
Vi blev bloggkompisar för en herrans massa år sedan, och har träffats några gånger, men trots att vi bägge bor i Dalarna så är det över tio mil som skiljer och jag har ingen bil…
Desto roligare var det när hon hade ärende nästgårds, “bara” fyra mil härifrån :mrgreen: och kunde planera in ett besök i pörtet!
Hon har fått besöka nya pörten varje gång vi setts :lol:

Med sig hade hon fina Berra, men som vanligt när man har mycket att prata om så blev kameran liggande och det enda fotot ni får se är det här ovan!
Fina frallorna Maya och Triss befinner sig nere i ett lerigt dike :oops: för det var varmt på promenaden!

Tiden flyger iväg när två snacksaliga kvinns får komma till tals, det är ju så mycket mer som händer i livet än det man skriver i bloggen…

Plötsligt var det dags att säga hejdå, och då jag vinkat av mina vänner insåg jag att jag inga foton hade som minne av besöket och att den fina buketten från Kickis trädgård fick sätta punkt för en himla trevlig eftermiddag!
Har du träffat nätkompisar?
Jag vet inte om jag törs säga hur många jag har träffat, men minst en handfull har det blivit genom åren. Och det är lika roligt varje gång!
Så har du möjlighet, till exempel i sommar när du kanske är ute och reser land och rike runt, ta kontakt med en nätvän och ta en fika tillsammans. Du blir inte besviken!

0

12 Comments:

 1. Åh så roligt!! Bloggvänner har jag inte träffat så många och nu när jag slutat blogga blir det väl inte bättre med den saken :mrgreen: men några facebookvänner har jag däremot träffat, fast det blir ju inte så ofta förstås eftersom de flesta bor långt bort
  Kram på’re :love: :love:

 2. Men så roligt att träffas!!! Jag har inte träffat någon bloggkompis, jag är nog också lite för blyg för att våga. Men det skulle vara väldigt roligt att träffa dig!

 3. Tack igen för en trevlig eftermiddag!
  Ja, det är konstigt att kameran blir så bortglömd när man som mest skulle ha användning för den. Jag hade min i bilen, men mobilen tog ändå ett par bilder.
  Min oansenliga bukett gör sig riktigt bra på din blåmönstrade duk.
  Kramen

 4. så kul med träffis ,kramen Nette

 5. Visst är det kul att ses. Är ju några år sen ni var här. Men kanske vi ska satsa på en repris :D
  Vacker blomsterbucket tycker jag.
  kram från nabolandet.

 6. Så trevligt med bloggvänsbesök! Jag har ju nästan varit hos dig, men jag är kanske lite för försynt för att våga/ vilja störa med kort varsel… men nästa gång vi åker uppåt – då kommer vi och fikar!
  Jag har träffat några av mina bloggvänner, men tyvärr har de lagt ner sina bloggar och finns bara på FB och Instagram numer. En av dem har kommit att bli en av mina allra närmaste vänner och vi ses några gånger per år och har tät kontakt om allt som händer via mejl. :)
  Kram

 7. Så roligt! :D
  Tyvärr bor mina två bloggkompisar, Du och Kicki, för långt bort för ett besök. Men man ska aldrig säga aldrig.
  Vilken fin bukett!
  Hundarna gick rätt så bra ihop efter vad jag förstått, Gyttjebad ska ju vara nyttigt har jag läst och något som dom visst gör titt som tätt? :)
  Ha det gott och kram! :)

 8. Vad kul med besök av nätkompis. :-) Och vilka fina blommor!
  Jodå, jag har träffat en del nätkompisar. Sambon är en. :-) Just nu har vi besök av en f.d. nätkompis med man. Vi träffades första gången 1999 och sen dess har vi träffats varje sommar (då hade hon och jag chattat i ett år så nästa år är det 20 år sen vi blev nätvänner) . Just i år är det 10 år sen de träffade min sambo för första gången.
  Sen har jag ju träffat dig också och vi håller ju också kontakt även om vi inte träffas irl så ofta. Jag har träffat några andra nätvänner också tidigare men vi har inte kontakt nu längre.
  Ha en skön helg!
  Kramen.

 9. Vad kul att träffa en bloggvän! Blombuketten är jättefin, och har du sett. Det är ju Stjärnflocka i buketten! Den blomma som du frågade mig om vad den heter. Den är fantastiskt fin, men de jag har har jag inte råd att ta in. Så läser jag om lilla Blinka. Det är ju såå synd om åskrädda och raketrädda hundar. Min bror hade en som alltid gömde sig under sängen när det åskade.
  Kram

 10. Jag har aldrig träffat någon bloggkompis, men hoppas verkligen jag kommer att göra det nån gång. Kram

 11. Bloggvänner är fint att träffa och du och Kicki är hand i handske. Kickis fantastiska trädgård levererade dessutom… jösses! “oansenlig bukett, baaaahhhh !

 12. Hej. Vad roligt att träffa bloggkompis. Jag har gjort det en gång och det var en massa år sen. Tror även du och hon hade kontakt via hemsida som det hette då. Sidan Mjsson.se som Monica i Karlstad hade. Visst kika ni in hos varandra eller minns jag fel? Trevligt hade jag i Karlstad i allafall :) Ibland har jag funderat på var du bor, har ju mina svärföräldrar i Furudal. Ha det gott

Kommentera