Läst

Boktober # 11/Selma Stories

Av
den
11 oktober 2023


Boktober dag 11 En bok som jag inte kan sluta tänka på

Jag läste boken för precis ett år sedan, mer om den här , den var angelägen då och ännu mer nu. Författarens arbete med ungdomar fortsätter oförtrutet och han belönades som Årets medmänniska i Svenska Hjältar-galan förra året.

TAGS
3 kommentarer
 1. Svara

  LillaSyster

  11 oktober 2023

  Inget jag läst lägger den på listan att läsa =)

 2. Svara

  Anna-Lena

  11 oktober 2023

  Känner till boken, men har inte läst den. Säkert läsvärd. Hade jag läst din blogg innan jag gick till biblioteket idag så hade jag lånat den.

 3. Svara

  Susjos

  11 oktober 2023

  Den boken känner jag inte till, nu blev jag nyfiken!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 104
 • 138
 • 1 654 180
 • 5 124
 • 66 091
Sök här