Läst

Boktober dag 27 /Selma Stories

Av
den
27 oktober 2023


Dag 27 En bok jag läst flera gånger
Hoppsan, jag kan inte minnas att jag läst någon bok flera gånger, jag har fullt upp med alla olästa böcker,,,,,men!

Den här romanen läst jag som mycket ung och den gjorde ett outplånligt intryck på mig, jag har under åren flera gånger tänkt tanken på att jag vill läsa boken igen för att få veta om jag fortfarande är lika imponerad efter ca 50 år!
Nu har jag lagt den på min minneslista på biblioteket, och kanske blir den min julläsning!
Här en länk till Wikipedia där du kan läsa om handlingen.
Tänk att ha en käresta som heter Nefernefernefer, och behöva uttala hennes namn flera gånger om dagen…”ler”

TAGS
1 Comment
 1. Svara

  Carita

  28 oktober 2023

  Jag har aldrig läst denna bok – skam att säga. Och sällan läser jag böcker två gånger. Eventuellt har det hänt nån gång, men minns inte boken ?
  Jag satte din blogg in i bloggrollen på min blogg, och hoppas nya läsare hittar till din trevliga blogg!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 1
 • 467
 • 1 651 900
 • 5 116
 • 65 976
Sök här