Läst

Boktober dag 28 /Selma Stories

Av
den
28 oktober 2023


Dag 28 Mitt bokmärke

Jag har haft så många vackra bokmärken, och har en del kvar men detta är vad jag använder i mina böcker. En bit urklippt gammalt kuvert på vilken jag krafsar ner sidnummer och text ur boken jag läser. När jag presenterar mina lästa böcker i bloggen så flikar jag in någon smakbit ur boken, och då krävs att jag noterat detta medan jag läst.

Just nu krafsar jag ner roliga stycken ur den här boken!

TAGS
1 Comment
 1. Svara

  Carita

  28 oktober 2023

  Kul att läsa de här boktober-inläggen fastän jag inte hunnit vara med själv.
  Ja, bokmärken – allt från servetter till kuvert och vykort har funkat här, ibland även riktiga bokmärken men oftast nåt helt annat 🙂

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 102
 • 138
 • 1 654 178
 • 5 124
 • 66 091
Sök här