Läst

Boktober del 18 /Selma Stories

Av
den
18 oktober 2023


Del 18 En bok som någon rekommenderat

Några i Nobelkommitten tyckte visst att han var värd Nobelpriset i litteratur 2021, då läste jag denna bok.

TAGS
2 kommentarer
 1. Svara

  znogge

  18 oktober 2023

  Tyckte du att kommittén hade rätt? Jag har långtifrån känt till alla pristagare i litteratur men brukar läsa en bok av varje “bara för att”. Dessutom så kändes det angeläget när jag arbetade som svensklärare.

  • Svara

   Paula

   18 oktober 2023

   Det är först de senaste åren jag brytt mig om att försöka läsa nobel-författare, några tidigare har jag läst, de som blivit klassiker bland “vanligt folk”. Gurnah var läsvärd, men det räckte med en bok. Fosse tänkte jag passa på att lyssna till “Hundmanuskripten” som skulle vara lättsam och trevlig. Bah, den funkade inte alls för mig….inget jag sörjer, finns så många böcker och författare så man hinner ju inte med ens en bråkdel! Men vore kul att höra vad du tycker om just den här boken då vi bägge är hundmänniskor. Jag kom aldrig längre än till första av tre berättelser i boken.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 162
 • 189
 • 1 654 996
 • 5 128
 • 66 118
Sök här