Bokutlottning!

Hej och hå kära vänner!
Är ni kvar på marken eller har ni flugit er kos i den hårda vinden??
Tur man inte är fjäderlätt utan står stadigt med bägge fötterna på jorden!

Som ni kanske vet läser jag mycket… :D
Och böckerna jag läser skriver jag om här i bloggen.
I mars läste jag en alldeles utmärkt bok som fick full pott i betyg av mig,


nämligen Amerikahuset av Sven Olov Karlsson

Du kan läsa om boken här

Nu har jag av författaren själv erhållit ett exemplar av boken i pocketform, alldeles pinfärsk!
Och eftersom jag inte samlar på böcker och redan läst den så vill jag passa på att ge den till någon som vill ha en bra bok i hängmattan i sommar!
Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar till detta inlägg.
När lottningen skett tar jag kontakt med vinnaren på mejl och får adressuppgifterna.
Lottningen sker på måndag den 1 juni, anmäl ditt intresse innan det!

0

30 Comments:

 1. Men oj, bokutlottning! Det vill jag absolut vara med på. Jag tror att den boken skulle vilja följa med mig till Österlen i sommar :)
  Kram

 2. Intresse anmält!!
  Fast jag har ingen hängmatta, räknas hammocken? :wink:

  Ha de, kram!

 3. Hej min läsande vän i norr!! Nu är jag tillbaka i bloggvärlden. De har varit så MYCKET, tant Anki har knappast hunnit med att äta, än mindre tänka på sig själv eller de vänner som inte kommit in genom just vår dörr…hihi.
  Jag fick ju tre böcker i julklapp, i söndags fick jag en till när jag hjälpte min mellangrabb att flyttstäda, så varför inte chansa på att vinna en till, till samlingen. De kommer ju en vinter!!
  Ser nu varit ute med Pärlan o gottat Er, visst är de mysigt nu med sommar o sol o alla dina härliga bilder. Precis som hos Er “kan jag läsa” blåser det full storm här idag, men solen är framme o det är varmt o gott.
  Många kramizar från Anki N

 4. Oj, utlottning. Den boken bilr jag nyfiken på, älskar att läsa. Jag vill gärna delta i utlottningen, och visar mitt intresse på detta sätt.
  Kram vännen

 5. Hej på dig.
  En bok jag hört mycket om, men inte fått tag i.
  Har ingen hängmatta eller hamock, men en riktigt skön plats i en solstol under äppleträdet. Så en bra bok säger man inte nej till.
  Så nu håller jag tummarna för att jag vinner.
  Kramen Synne.

 6. Hej på dig i Pörtet! Lämnar en kommentar här även om jag sällan läser nu för tiden, och ändå har jag nästan ett bibliotek själv!
  Men tack o bock för att vovven kom till rätta! Jag hade nog fått nippran! Otroligt fina underbara platser ni hittar!
  Min mage – det är bara att vänta ut eländet, går inte att göra nåt åt den nu….men medicinen hjälper mycket!
  Kramen!
  Ragnvi

 7. Åh, den vill jag ha med mig i husvagnen och till stranden. Då lyssnar jag inte på ljudböcker utan då läser jag . Skulle jag vinna den så skickar jag den vidare sen till någon annan :) Inte för att jag försöker lura mig till att vinna utan för att jag brukar ge bort de böcker jag äger då jag har massa grejer överallt och vill inte ha böcker som damma.
  Kram kram
  ps, jag badade flera ggr per dag i havet, älskar att bada

 8. Men det vill jag vara med på, brukar annars undvika kommentarer när det är utlottningar på gång, men en bok i hängmattan är något jag verkligen uppskattar.
  Skall åka till ÖLANDkrypa bland blommor och blader och bara njuta en hel vecka gäller att passa på innan ön invaderas av turister, för jag är ju inte turist;)

  Kram på Dej !

  annette

 9. åhhhh, den vill jag hemskt gärna vinna. Jag är en bokmal av stora mått mätt, så när det vankas böcker som pris, då gör jag min röst hörd!

 10. Självklart vill jag vara med!!!

 11. Här har det blåst som attan denna dag och regnat.
  Ganska skönt för jag har fått lite gjort här inne istället
  Ha det gott

 12. Jag gör listor över böcker som jag ser/hör tips om. Sen jag läst om “Amerikahuset” på din blogg så ligger din på min lista. Tyvärr är det lång kö på den på bibblan. M a o så vill jag naturligtvis vara med på utlottningen! Hur kommer det sig att du fått ett ex av författaren själv?

  Tack för den varma omtanken att lotta ut den till dina läsare som du ju glädjer så mycket ändå!

  Kram från Eva-Lena som inte heller blåst bort!

 13. Jag är med :thumbsup: !!!
  Har precis börjat på en bok som heter; “nu vill jag sjunga dig milda sånger”, rekommenderas !!!
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 14. Vad snällt av Dig med bokutlottning, och kul idé!
  Prova att bada Blinka i diskhon, betydligt skonsammare för Din rygg. Jag använder ju vår tvättho i vår lilla tvättstuga, bekvämt som 17!

  Våra hundar får långa turer i skogen, vi har provat att linda in svansen i tyg och tejpa för att det inte ska fastna för mycket. Också små tofsar på byxorna lindas med tyg och tejpas. Riktigt bra!

 15. Som du vet delar jag ditt läsintresse, men kommer aldrig att komma upp i din hastighet. Självklart vill jag delta i utlottningen :)
  Hur kommer det sig att du fick boken?
  Jag har kommenterat din kommentar på min blogg.
  Kramen!

 16. Lite sommarläsning tackar man ju aldrig nej till! Jag vill oxå vara med i utlottningen! Håller tummarna krampaktigt och hoppas på turen!

  Kramis// AnCa

 17. Hej!

  Jag tycker du har en kanonmysig blogg att läsa med många fina bilder. Är gärna med utlottningen. Vi ska ju åka till Hälsingland med nyköpta husvagnen i sommar så då passar en bok bra. Tyvärr har jag ingen egen sida, mer än facebook.

 18. Oj, här vill jag absolut vara med. En bok mer eller mindre knäcker inte min bokhylla, möjligen makens rygg när vi nån gång skall flytta :D .

 19. Jag anmäler ett absolut intresse! Jag mådde bra av berlinerpopplarna och vill gärna komma över fler böcker i den kategorin. :thumbsup:

 20. Eftersom jag inte läst den och att jag dessuton har svårt att mptstå ytterligare en bok till samlingen :). (det börjar bli trångt) så är jag väldigt gärna med på utlottningen. Brukar inte vinna men någon gång ska ju vara den första och hängmatta har jag två stycken till och med. Kram

 21. Klart som korvspad att jag vill vara med i utlottningen av bok! Kan man vinna æven om man inte æger en hængmatta? :D

 22. Har ingen hängmatta :( men läser ändå :D Kan behövas en bok med till Finland att läsa medan man håller sällskap till svärmor :devil:

 23. jag vill att matte ska vinna den utlottningen för då kanske jag kan komma och hämta den hos er ..

  Vi jobbar ju nästan där ni bor (tror jag)
  Och matte har hängmatta oxå så det skulle vara perfekt för henne med en bok .
  Då slipper ju jag att träna så mycket ..

  jag hejar på att Matte ska vinna

  nosgos

 24. Önskar dig också en trevlig pingst. Så skriver jag på detta inlägget, så jag också har chans att vara med på utlottningen. Visserligen har jag sällan tur i lottning. Bara en gång blev jag dragen – det var på jobbet – och anledningen var att bli facklig företrädare för några år sen :devil:
  Kram

 25. Jag var faktiskt på jakt efter en bok igår som jag kan ha på min 17h tågresa om några veckor. Men hittade inget jag gillade.

  Hoppas på tur i denna tävling!

 26. OJ, jag har ingen hängmatta men tar gärna med mig boken om Eddy Mood till sommarstugan och stranden. Älskar att läsa svenska böcker om hur det var förr..

 27. Klar jag vill vara med i utlottningen av denna bok.
  Tyvärr så har jg ingen hängmatta, men en underbar baden baden att läsa i :P

 28. Jag älskar att läsa, så det är klart att jag vill vara med i utlottningen!!!
  = )

 29. Vill gärna vara med och tävla om en bra bok.=)

 30. Jag är med och tävlar och har länkat i min blogg
  http://mammamuh.blogg.se/tavla

Kommentera