Citatet 20 februari

ordsprak20.2

Lördagstema

0

10 Comments:

 1. Fint citat och jättefin bild!

 2. Alldeles sant… och en härlig bild också!
  Ha en fin lördagskväll!
  Kram

 3. Underbart vacker bild till det braiga citat. Så sant som det är sagt.

  Önskar dig en fortsatt fin helg !
  Kram

 4. Vacker bild! Men är det riktigt sant det som sägs …????

 5. Bra citat!
  Nej, dottern har fel om dammsugaren, jag som motionerar min varje dag har en livrädd Busan – för det lärde hennes kattmamma Smulan att den var farlig. Ändå har jag inte skrämt varken Smulan eller Busan med den. Däremot Elvis bryr sig inte ett dyft om snabeldraken. Hoppas att koket gick bra! Kram

 6. Shit, du har städat! Trodde, att vi utan att egentligen ha talat direkt med varandra om detta, att det var något vi i möjligaste mån undvek – det är så fruktansvärt tråkigt och onödigt och det hjälper inte ett smack! Och jag skrattar åt din dotter som konstaterar det hon konstaterar! Som tur är har jag en inneboende som faktiskt tycker det är roligt att städa……men kanske gör vi inte på samma sätt, men vad är det som säger att mitt sätt är det riktiga. Han dammar med en borste på dammsugaren och det gör han överallt, det blir ränder i dammet då, det går liksom inte bort, men jag säger inget……Tidigare vovvar var livrädda för dammsugaren men den vi har nu bryr sig inte ett smack!
  Det där med fjärrkontrollen var jättekul! Jag har faktiskt aldrig satt på vår tv……det ligger tre sådana där kontroller och när man ska använda vilken är jag lyckligt ovetande om. Nu måste jag ju samtidigt tillägga att var jag tvungen att göra det så tror jag nog att jag är så pass enveten att jag på något sätt skulle få igång det hela…..Tror jag, alltså!
  Oh, bytte han bil så ofta, inte bra…..nä, för som du säger, ut genom bilförsäljarens dörrar och priset har halverats, det är tokdumt egentligen.
  Ja, det stormar här idag, som sjutton. Men solen orkar titta fram lite grand och man ser ljuset, ganska uppiggande!
  Kramar

 7. :) SÅ sant, så sant!
  Vacker vinterbild med sol också :) Prefekt!

 8. Sicken en himla fin bild! Funderar fortfarande på om citatet kan stämma… :wink:

 9. Men åh så fin bild. Vilket fin och tänkvärt citat. Önskar dig en fin ny vecka. :)

 10. Så sant så sant!!! :thumbsup: :)

Kommentera