Dax för datorlös semester

Nu försvinner jag från cybern några dagar

hit åker vi för avkoppling och bad tillsammans med Hasses döttrar med pojkvänner.
Ha det gott tills vi hörs igen!

0

7 Comments:

 1. Vilket vackert hus!!

  Ha en underbart avkopplande tid. :smile:

 2. Vilket mysigt ställe. Ja jag gick just och tänkte på att jag ska blogga idag och sedan strunta i datorn
  Nu är det en tid när jag vill umgås med hemkommande och det är för varmt att sitta inne
  Ha en trevlig semester

 3. Vilket smultronställe.
  Jag tar mig nu också datapaus ett tag.Har även inaktiverat mitt facebook konto tillfälligt så du inte undrar vart jag tagit vägen. ;-)

 4. Önskar Er en härlig minisemester! :smile:

 5. men du kommer väl att rapportera med lite icke visade kort sen ;-) man säger att framsidan på huset och trappen ska vara lite extra och inbjudande, så detta hus hade verkligen en liten ovanlig inglasad del med ovanlig dörr. Känns som ni kommer få det kanon där, och inte behöver ni få det nåt långtråkigt heller när ni blir sånt stort gäng. Ha en jättefin semester paula & Co. Gubben din kan behöva lite välbehövda dagar efter alla långa slitiga dagar – ni får hjälpas åt skämma bort han litegrann ;-).
  Ha d göttast / kram elisabeth

 6. Men åhh det där är ju min drömbild om hur en stuga skall se ut. Fantastiskt vacker :razz:

  Ni har det säkert bra :)

  Kram

 7. Vilken snygg kåk, vart finns den nånstans. Stranden var inte heller fy skam, fast det var inte Kyrkviksbadet. Där var vi mycket när jag var liten, vi tom tältade där.

  Kramizzar
  Marketta

Kommentera