Bloggen

En bloggpost som vaccinerar 95 barn

Av
den
19 april 2012

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Foto: © UNICEF/Asselin

För varenda unge
TAGS
3 kommentarer
 1. Svara

  AprilSus

  19 april 2012

  Självklart vill jag vara med och hjälpa till, så de små liven får de vaccinationer de så väl behöver. Jag ska spara det inlägget till imorgon. Påminn mig gärna om du inte ser att det dyker upp under morgondagen. 🙂 Världsförälder är jag redan…?

  Natti natti kramen! ?

 2. Svara

  Marketta

  20 april 2012

  Fixat 😆 . Fast egentligen skulle jag lagt mig för länge sen. Men får väl göra det nu istället.

  Kramizzar
  Marketta

 3. Svara

  Ninni

  20 april 2012

  Det var ju ett billigt sätt att hjälpa till. 🙂

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 318
 • 354
 • 1 626 703
 • 5 070
 • 65 366
Sök här