Bloggkompisbesök

Min mans arbetsort styrs helt av var telefonbokarna råkar boka in besök åt honom.
Därmed har han hela södra Dalarna som arbetsfält och vet inte förrän kvällen innan vart han ska ta vägen nästa dag.
Detta innebär förstås lite komplikationer när man försöker styra upp resten av livet…

För ett par dagar sedan såg vi att han skulle jobba i Hedemora igår och då ville jag gärna ta chansen att träffa min goa bloggkompis Kicki
Jag var välkommen trots kort varsel!

Här sitter Kicki med 9-månaders valpen Triss i knäet. Till familjen hör också maken Berra, Triss mamma Skorpan och boxern Jolly.
Av förklarliga skäl fick Blinka hänga med Hasse i bilen, att umgås med tre större hundar på deras hemmaplan hade blivit för intensivt för vår lilla fjant.

Vi blev bjudna på en supergod paj innan Hasse drog iväg på sitt arbetspass och Kicki och hundarna och jag satte oss i bilen och körde till skogen

Här rusar tre skogstokiga jyckar i fullt språng!

Jag har inte trott på reklamen “RedBull ger dig vingar” men nu är jag överbevisad, en burk av ovannämnda dryck har hamnat högst upp i grantoppen!

Detta fenomen har jag aldrig tidigare sett, Kicki trodde att en fågel, möjligen en hackspett bott här i myrstacken under vintern!

Jolly verkar inte ha fått nog av motion för när jag skulle testa Kickis promenadband så fick jag sällskap på bandet av Jolly!
Fantastiskt bra sätt att bli av med överskottsenergi när man inte har tid till en långpromenad! Alla Kickis tre hundar gillar att gå på bandet och fattade direkt hur man skulle göra!

Dagen fullkomligt rusade iväg i trevligt sällskap, tack än en gång Kicki och Berra! Jag vill gärna än en gång starkt rekommendera att ni tar tillfället i akt och träffar bloggvänner om och när ni får chansen. Jag har vid det här laget träffat ganska många bloggkompisar och alltid blivit lika glatt överraskad hur goda vänner man kan bli!

0

15 Comments:

 1. Tack för att du kom! Mycket trevligt. Att tiden gick fort kan man förstå med två snacksaliga kärringar i farten. ;-)
  Kramen

 2. Vad härligt att få träffas IRL! :smile: Jag har bara träffat 2 bloggvänner som båda två har lagt ner sitt bloggande nu och en av dem har även varit till mig en gång. Tyvärr bor de flesta bloggkompisar långt ifrån mig och själv kommer jag oftast inte längre än till grannstäderna. Om jag hade haft körkort, bil och råd att tanka den, då hade jag gärna gett mig ut på en road trip norrut i sommar, på väg till sonens bröllop. Ja, ja drömma kan man ju alltid göra… :roll:

  Ha en fortsatt fin fredag och en härlig helg.
  Kramisar! ?

 3. Hmmm… Bara jag igen, som vill förtydliga mig. Det där sista frågetecknet var ett hjärta innan jag postade min kommentar. Mysko!?

  Kramis! <3

 4. Härligt!! Sådana dagar är ju rent Guld:)
  Oh tiden, ja den går fort när man har trevligt o två snacktanter..ja då går de i turbofart:)

  När kommer du och hälsa på mig?? De längtar jag faktiskt efter, lova de blir i sommar:)

  Kramiz

 5. Åhhhh vad roligt!!!!! Och ingen snö…hur bär ni er åt??? Här kommer det bara mera…. Nä, nu flyttar jag! Eller….äsch, vi får se!
  Kram på dig och så önskar jag dig en fin helg! :smile:

 6. Vad härligt med sådana blohhkompisar som Du kan besöka även med kort varsel, förstår att Ni hade en toppendag fylld med både prat och annat kul.
  Aldrig sett en hund tidigare på ett gåband, toppen när kanske väder, och tid inte är så lämpligt för långpromenader;)

  Ha en fin helg!

  Kramen

 7. Kul! Ser fram emot den dagen då våra stigar möts!

  Måste oxå fixa ett sånt Unicef inlägg jag med.

  Kram

 8. :razz: Vilken fin dag du fick .Kul hundar det där ,nu måste jag nog stänga för ikväll det är jobb i morgon ,Kram Nette

 9. Jag kan ju inte annat än hålla med dig om att det är roligt att träffa nät/bloggvänner. :-)
  Vilken mysig dag ni fick du och Kicki och vilka roliga hundar som gillar gåbandet. :-D
  Kramen.

 10. Det är ungefär som med oss i Målarboden. Har träffat en hel del av dom, fast ganska många bor ganska nära här. Men nu har man varit med i den gruppen så länge, 5 år. Så det känns som om man känner varandra fast man inte har träffats. I boden skriver vi ju om det mesta som händer.

  Tänkte på en sak igår när jag gick med systrarna. Vi har ju ett fint promenadstråk vid Hagudden också, inte så långt. Men väl värt ett besök. Hagudden är ju stället där Söderbärkeborna firar sin midsommar, vid badplatsen. Ni åker förbi skolan på ovansidan, uppför backen. Där finns de ett hus, en gammal branstation. Där kommer man till parkeringen till badstranden. Sen är det bara och gå ut på udden. Det finns stigar så man kan runda hela udden. Det är som sagt inte långt, men med en härlig utsikt över Barken. Finns även bord där vid udden så man kan sitta och fika om man vill också.

  Kramizzar
  Marketta

 11. Det verkar ha varit en trevlig samvaro för er båda! Vad kul att träffas. Fina bilder du tagit. Nej inte har jag hört talas om att hackspetten kunde bo i myrstack, det var något nytt.

  Hundar på löpband? Det är ju en idé som borde säljas, inte alla har tid att gå ut med sina hundar under vissa perioder och dessutom är det ett bra tillskott när extra energi finns för rackarna.

  Här snöar det – igen! Det brukar alltid snöa i april men inte så här långt in på månaden, nu får det vara nog!

  Sköt om dig vännen och ha en skön lördag/Kram!

 12. En boxer hade jag när jag var liten.Snälla och lekfulla hundar fulla av energi.Smart med motionsbandet.

 13. Sköna bilder! Kul med träffar så där.
  Jo, hackspettar, speciellt spillkråka och gröngöling hackar in sig i myrstackar. De äter puppor och sover väl kvar nån gång också. Har sett stackar som är helt fulla med hål och gångar efter dem.

 14. Vilket besök det blev. Tossiga hundar som gillade gåbandet.. Ett sånt skulle man ha.

  Visst är det kul att möta sina bloggvänner.
  Synd att man möts så sällan bara.

  Här sitter man med bruten lilltå och magkatarr som gör sig påmind… men vad sjutton…
  Det är vår och fåglarna sjunger. Då tänker man inte på sånt.
  Ha nu en knallkväll hemma du och Hasse. Ge Blinka och katterna varsin nospuss.
  kram från nabokäringen :mrgreen:

 15. Så kul att hälsa på Kicki
  Jag hade ju hoppats när hon åkte norrut att hon skulle titta i nhos mig men vägen blev för lång
  Så härliga foton du bjuder på som vanligt

Kommentera