Bloggen

En tripp till Falun

Av
den
25 maj 2016

Härom dagen fick jag möjlighet att lifta med grannen till Falun över dagen!
Jag var inte sen att haka på!

0523j

Att surra med dottern några timmar tackar jag inte nej till, jycken får agera bildbevis då ingen annan är villig att posera..

0523k

Det dröjde inte länge (bara tills dottern hunnit tända grillen) så vräkte regnet ner, så när vi tog en promenad senare på dagen fick vi nogsamt kolla var vi satte fötterna för marken var helt täckt av sniglar, både små och som på bilden, stora!

Tiden går fort när man har roligt

0523d

På hemvägen hade regnet upphört och plötsligt ställer sig chauffören på bromsen!
Milda makter, “när fan blir gammal blir han religiös” kan nog stämma med denna vy!

0523g

Vid Rämen stannade vi så för hundrastning och dimman låg så fint över sjön

0523h

Var håller älvorna hus ?

mh3

Dom vågade nog sig inte fram när tre stadiga jyckar tar ett kvällsdopp! Men nog tycker jag mig skymta ett skogsrå i bildkanten…

På natten kom så ovädret, vaknade av att åskan gick, och mysfaktorn var ganska hög när jag låg och lyssnade på regnets trummande med tre pälsklingar tätt tätt intill…

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Britt

  25 maj 2016

  Å så fina bilder…

 2. Svara

  Ninni

  25 maj 2016

  Underbara bilder! När jag kikar in här hos dig så önskar jag att jag fotograferade mer. Blir lite dåligt med det nu för tiden. Jag har kommit av mig känns det som. Jag har mer att göra nu sen jag flyttade “hem” igen. Gamla föräldrar och ungarna nära och så alla nya syriska söner, döttrar och vänner. Men en hel del bilder på barnbarnet brukar det bli i alla fall. 🙂
  Nu har jag haft en rätt jobbig vinter och vår men idag har jag faktiskt tagit mig till med att baka bullar och det var länge sen sist så nu har vi varit iväg på två ställen och delat med oss lite av bullarna. Pappa har flyttat till särskilt boende nu och det fungerar inte så bra där än så jag får vara gnällkärring och se till att han får den hjälp han har rätt att få. Det skär i hjärtat när mamma blir så ledsen av det hon ser så hon säger “Jag får nog ta hem honom igen”. Nej, det ska du inte behöva, säger jag. Säg bara till så kan jag säga till dem. Hon vill inte “klaga” och bli sedd som en gnällkärring men det kan jag göra för jag skiter högaktningsfullt i vad de tycker om mig. Huvudsaken är att pappa får det lika bra där som han har haft det hemma.
  Ursäkta klagandet.
  Skönt för dig att få prata med dottern ett par timmar,
  Kram på dig!

 3. Svara

  Gun-San

  26 maj 2016

  Njuter av dina fina bilder! Så roligt för dig att få träffa dottern i några timmar. 😆 😆

 4. Svara

  "LillaSyster"

  26 maj 2016

  Magiska bilder.
  Det är trångt i din säng om nätterna.
  Idag är det svala vindar igen.
  Ha en bra kväll! Kram

 5. Svara

  Nette Cecilia

  26 maj 2016

  😯 Oj så fina bilder du fick på trippen , 🙄 kramen Nette

 6. Svara

  Eva-Lena

  26 maj 2016

  MÄSTERFOTOGRAF!!! Tävla för tusan! Så fantastiska bilder!

  Och så trevlig dag du fick också, trist att ha dottern så nära och ändå långt borta på något sätt…

 7. Svara

  kiki freese

  27 maj 2016

  Det finns nog inget så vackert som dimma över landskap.
  Religiös upplevelse helt klart.
  /kiki

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 166
 • 189
 • 1 655 000
 • 5 128
 • 66 118
Sök här