Efit (Ett Foto I Timmen)

Ett foto i timmen 4 januari

Av
den
5 januari 2017

9-snåret
Världens hungrigaste katt Torsten vill inte bli fotad, han vill ha MAT, pronto!

10-snåret
Efter första baljan kaffe måste jag ut och utfodra mina fågelvänner också, fågelstugan har fått en vit luva inatt!

11-snåret
Efter ytterligare två baljor kaffe är jag ute och rastar Blinka på gården. Känner mig tacksam över att jag satsade ett par hundringar extra och köpte antennskydd…annars hade jag nog myrornas krig på min teve nu..

12-snåret
Vilken njutning att sitta och käka brunsh framför teven medan andra får staka för brödfödan…i det här fallet Tour-de-Ski-åkarna..

13-snåret
Blinka tyckte det var kämpigt för skidåkarna så hon passar på att svalka av sig efter loppet

Bonusbild
Men vad nu, katterna ryker ihop? Nu måste Blinka genast styra upp bråket och skälla ut alla inblandade…

14-snåret
Vattna eller inte vattna det är frågan? Amaryllisen börjar se lite slokörad ut..

15-snåret
Glömmer kameran hemma när jag hämtar böcker på biblan.
Dessa två beställda alster ligger nu på läs-kö på nattduksbordet

16-snåret

Inser att det är dags….frysfacket i kylskåpet bara måste frostas av!
Detta borde göras betydligt oftare än jag orkar, ändå är det klart på ett par timmar med hjälp av hett vatten..

17-snåret
Förbannar detta jävla mörker, men välsignar pannlampan!

18-snåret

Snart dags för de sista penseldragen på tulpantavlan, det kliar i fingrarna att få påbörja nästa tavla..

19-snåret

Nä det blir nog inte roligare än så här idag! Jag har lyckats med en hel efit-dag utan att visa ett enda foto på mat, det måste vara första gången!
Nu säger vi gokväll och tackar för denna gång!

TAGS
11 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  5 januari 2017

  Åh vad kul att följa din dag!! Tavlan är ju så himla snygg…Har jag frågat var du köper dom??? I så fall skäms jag men frågar igen :oj: Blev påmind om frysfacket nu…det är perfekt väder för att avfrosta
  Kram på’re :love: :love:

 2. Svara

  Ninni

  5 januari 2017

  Vad duktig du är som fotar en gång i timmen. Jag skulle inte ens komma ihåg det… 😕
  Tänk, jag missade skidåkningen igår bara för att jag var på jourmottagningen. Visst, det fanns en tv i väntrummet men den visade bara reklam som hade med sjukvård att göra!? Vem vill titta på sånt?
  Laddade hem svt-sport-appen men fick aldrig fart på sändningen. Var för segt nät. :tired: Kul iaf att Stina vann. Såg upploppet på tv senare.
  Min feber är på nedåtgående, tack och lov. I morgon SKA jag bara åka med C och hans jobb till Rånäs slott utanför Uppsala. Vi ska tillbringa ett dygn där. Det finns spa och god mat vad jag förstått och jag hoppas sängarna är sköna. Finns en vanlig varm och go pool ska jag nog kliva ner i den en stund bara för att få lite värme åt leder och muskler. Andra aktiviteter vilar jag mig nog ifrån. God mat är ju alltid en fröjd…. om man har nån aptit ja… jag har gått ner drygt 2 kilo på 12 dagar på min dåliga aptit nu. Tja, jag äter väl upp mig när aptiten kommer åter. Hoppas kunna peta i mig nånting som smakar gott iaf. 🙂
  Ha en skön helg! Det ska jag försöka ha.
  Kramen.

 3. Svara

  "LillaSyster"

  5 januari 2017

  Vattna el skär av och sätt i vas. Men det kan vara för sent. Och ge Torsten mat ? kram

 4. Svara

  Micke

  5 januari 2017

  Oh, tjusig värre den tavlan!
  Blir påmind jag borde frosta av frysen här med. Får nog bli i morgon det! Sen blir det varmare sägs det. Ja, lite mindre minusgrader då 😉

  Här är -23° just för tillfället men bör ju gå mot det varmare snart tycker jag.

 5. Svara

  Tinna

  5 januari 2017

  Lika mycket snö ute som i frysfacket… 😉

 6. Svara

  Efwa

  6 januari 2017

  Kollar in din dag. Tjusiga tulpaner. Tulpaner är en av mina favoritblommor!

 7. Svara

  Anni

  6 januari 2017

  Av inlägget innan förstår jag att du sedan övergick till att se på Play! Jag håller helt med dig, utbudet är fantastiskt! Jag har dessutom sett att det ligger en hel del filmer och serier på Youtube, såg en Woody Allen-film jag missat när den gick på bio och har sett hela nya säsongen av Great British Bake Off.
  Gillar din tavla skarpt, fantastiska tulpaner!
  Och så var det det där med att frosta av frysen … ska också göra det … imorgon kanske …

 8. Svara

  Hillevi

  6 januari 2017

  Tavlan blir sååå fin! :thumbsup:
  Ordningspolis Blinka ser till att alla håller sams, basta! Lyckas också enligt sista bilden…Och visst har du med matbilder, bara inte egna! 😛
  Haha, det där frysfacket har du inte kunnat klämma in mycket i på sistone! Jublar åt min egen som frostar av sig själv (men den är lite pratsam emellanåt…).
  Ett foto i timmen är roligt att läsa men inte att göra, tycker en med noll tålamod…
  Ha en bra Trettondag. Sen är det äntligen slut på juleriet och det tycker jag är skönt!

 9. Svara

  Agneta

  6 januari 2017

  Hej och tusen tack för julhälsningen du lämnade på min blogg. Jag önskar dig också god jul, höll jag på att säga. Det blir väl bättre med en riktigt god fortsättning på det här året.
  Det var rart av dig att kika in hos mig, jag har inte varit där och tittat på flera månader, men fick ett litet infall och då fick jag se dig! Det ÄR nog över med bloggandet för min del, men man vet ju aldrig.
  Hoppas du har det bra, jag såg tavlan med tulpaner, säg inte att du är så duktig på att måla!!!! I så fall är jag våldsamt imponerad.
  Ha det så gott
  kramar
  Agneta

 10. Svara

  Mias Mix

  7 januari 2017

  Många som vill utfodras och ha uppmärksamhet hos dig. Men vilken fantastiskt vacker tavla!!! Du är ju helt otrolig på att måla! Vad skönt att det var lugnt med fyrverkerier på nyår. Önskar dig en God fortsättning på det nya året! Kram

 11. Svara

  Anna

  8 januari 2017

  Inne och kikar på din dag! Så vacker tavla! Målar du fritt från hand? Vad blir nästa motiv? Frysen frostade jag av i torsdags när det var kallt.

  // Anna

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 166
 • 189
 • 1 655 000
 • 5 128
 • 66 118
Sök här