Bloggen

Ett gott skratt förlänger livet!

Av
den
15 december 2013

snogubbe

..säger ordspråket
Det förbättrar i allafall blodcirkulationen och minskar risken för hjärtsjukdom, skrattet ökar antalet endorfiner som tar bort smärta och 15 minuters skrattande förbränner 40 kalorier!
Det ni!

Men jag har sannerligen inte ett dugg svårt att hålla mig för skratt när jag ser hur det slaskar utanför dörren.
Vattenskidor vore idag bästa fortskaffningsmedlet!
Jag läser att det fallit en halv meter snö i Israel, vad sjutton gör den där till ingen nytta?

1215a

Vi fikade idag på vårt fräscha nya café.

1312d

Bästa kompisarna skickar en adventshälsning till dig som tittar in!

TAGS
10 kommentarer
 1. Svara

  Nette Cecilia

  15 december 2013

  😉 håller med om snön regnet bara vräker ner här nu .så stiligt foto av dina pälsklingar ,Här har det städats ,och tvättats.Var till skogen och tog lite lingonris och blåbärsris så nu blir det att pyssla ,kram Nette

 2. Svara

  Mia

  15 december 2013

  Hälsa tillbaka till de små raringarna från mig :kiss:
  Fy sjutton vad trist med regn! Vi hade så fint i morse när jag vaknade, nysnö, fluffig, mjuk, ren, vit snö! Nu ska det visst töa bort…. :tear:
  Jaja, inget att göra åt, men gilla läget vete fasen om jag gör!
  Kram på dig!

 3. Svara

  Astrid

  15 december 2013

  Ja skratt är inte dumt. Men värst är när man skrattar så magmusklerna gör ont
  Vi har tack och lov snö

 4. Svara

  Kersti

  15 december 2013

  Det vore trevligt med lite vitt utanför fönstret. Här är mörkt, råkat och ruggigt. Hundpromenaden var inte trevlig alls. men nu kurar vi inne i värmen. Dottern har tagit med sig hunden hem till sig så kvällspromenaden slipper vi ikväll. Kryper snart i säng med en bok och myser under täcket.

 5. Svara

  susan

  16 december 2013

  Skratta bör man annars dör man. Skrattar gör man ändå dör man;))
  Vilken kul bild med snögubbarna. Den gav mig ett gott skratt!
  kram

 6. Svara

  Agneta

  16 december 2013

  Min mans tyska farmor sa alltid: Lachen ist Medizin (att skratta är medicin), så de gamla hade allt rätt, dom! Och finns det något härligare än att skratta så där så man inte kan sluta……
  Vilket fint kafé!
  Och så djuren, så söta! Då ler man. Lyckligt.
  Agneta kram

 7. Svara

  Kicki

  16 december 2013

  Ert nya café ser fint ut. Trevligt att kunna ta en fika ute ibland.
  Ja, nog fick jag mig ett skratt av den bilden.
  Det enda positiva med den uteblivna snön är att jag slipper köra på vinterväg på torsdag när vi ska åka och para.
  Kramen

 8. Svara

  "LillaSyster"

  16 december 2013

  På lunchen var det så isande gråkallt att jag skyndande mig tillbaka till jobbet. Men när jag gick ut nu vid kl 18, var det vår i luften….. jag blir inte klok på den här vintern. Men snart, ja snart åker vi till värmen, bättre att ha sommar om det nu inte kan vara vinter då det ska vara vinter. Underbara älsklingar som ligger där, klappa dem lite från mig. Smulan och Elvis hälsar till dem….. Ha det gott! Kram

 9. Svara

  Malin

  17 december 2013

  Åhh finns inget så härligt som ett riktigt gapskratt så man får ont i magen!! Sånt där som aldrig vill ta slut och tårar som rinner.

  Å bilden på Blinka o Torsten gör mig så varm i hjärtat :kiss:

 10. Svara

  Mia

  15 december 2017

  Vi har fått all snö vi saknat de senaste tre åren, tror jag…men jag betackar mig för regn!!! Helst skulle jag vilja göra som Blinka och Torsten…och inte stiga upp, varför kan jag inte gå i ide???? Nähä, ut och skotta nu igen, kram på’re

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 47
 • 172
 • 1 654 294
 • 5 125
 • 66 098
Sök här