Bloggen

Ett tröstlöst regnande

Av
den
2 november 2012

Regnet vräker ner och humöret är på topp….NOT!
En regnig sommar följdes av en regnig höst som snart blir…en regnig vinter???

Nejdå, inte misströsta nu, snart kanske det åter är såhär vackert med en skir is på sjön!

Vilka mästerverk naturen målar! Ajaj förstorat ser den bräckliga isen ut som småspik som man inte skulle vilja gå barfota på!

När vädret är såhär dåligt vill inga djur vistas ute, Blinka är understimulerad och katterna trampar rastlöst omkring.

Imorse låg Astrid ovanpå mig i sängen

och Torsten älskar att underhålla mig vid datorn!
Två katter syns och hörs som minst ett dussin ibland!

Nu är det dags för eftermiddagsfika, vår nya kaffebryggare fungerar kanon!
Vi håller på att uppgradera utrustningen här hemma med hjälp av belöningar från de olika marknadsundersökningsföretag som jag är med i.
Att fylla i enkäter och samla poäng kan man ju göra som pensionär! Denna bryggare kostar i handeln bortåt tusenlappen så det känns lite lyxigt att ha samlat ihop till den genom att svara på frågor.
Inte nog med det, jag har också beställt inte en utan två nya dammsugare, en vanlig och en uppladdningsbar så nu kommer det att bli renare än någonsin i pörtet!

Ha nu en trevlig helg gott folk, antingen ni firar Halloween eller Alla helgonsdagen, här firar vi bara att vi har tak över huvudet och varandra!

TAGS
10 kommentarer
 1. Svara

  Sigge Svamphund

  2 november 2012

  Hellre regn än lappmögel!
  Onödig is ska det inte heller vara nån, jag ska bada!
  Hittade för övrigt vårtecken idag så vintern är över!
  Var hittar man så där bra undersökningsföretag undrar matte

 2. Svara

  Mia

  2 november 2012

  Vad är det för marknadsundersökningsföretag du är med i??? Är det YouGov???
  Fast det finns väl fler än dom förstås.. *L*
  Skitväder, nu är till o med jag less…slask, blask och stundom ishalka, nä -5 grader och 10 cm snö, solsken, är det för mycket begärt??? 😉
  Solskenskram till dig!

 3. Svara

  Marketta

  3 november 2012

  Jaså, du också :mrgreen: . Jag beställde för nån vecka sen skivor för 300 kr, som jag hade samlat ihop genom att samla på poäng från olika ställen. Har du några bra där man får poäng snabbt. Point shop har jag ju fått ihop lite poäng på, men man får hålla på så lääääänge. Ipsos går det lite snabbare på. Sen den där Quiz naut som jag svarar på varje dag, där har jag haft tur. Vann ju ett presentkort på Amazon på 1000 kr i somras. Sen har jag vunnit små saker ett par gånger, en musmatta och en ficklampa.

  Nog har vi fått vatten alltid, marken orkar ju inte suga upp allt vatten mer 😥 . Lite minusgrader, men ingen snö vill jag ha 😆 .

  Kramizzar
  Marketta

 4. Svara

  ejmis

  3 november 2012

  Vilka härliga katt-strippar du hittat!!
  😀

 5. Svara

  Herr Nilssons Fru

  3 november 2012

  Trist ni har så mycket regnande. Vi har ju klarat oss bra här, de enda som de var för lite av i sommaras var väl solen o den klarblå himmelen. Inte mycket regn har vi fått nu i höst heller. De har varit skvättar då och då.

  vilken bra sysselsättning, marknadsundersökningsföretag – vad hittar man sånna trevliga sysselsättningar, de skulle jag med kunna tänka mig,.

  Kramiz o go helg

 6. Svara

  Kicki

  3 november 2012

  Jag svarar också på en del marknadsundersökninger, men har aldrig kollat hur mycket jag har till godo. Kanske dags att göra det 😉
  Det har faktiskt bara regnat lite idag.
  Kramen

 7. Svara

  Ninni

  4 november 2012

  Regn är jag less på nu. Jag vill bara ha snö.
  Ja nog kan katter märkas. Och är det så de inte får den uppmärksamhet de vill ha så ser de till att de får den. (kollar på bilden här ovanför där katten är vid datorn och undrar om det är Snoozen och mig de avbildat för så brukar det se ut här)
  Vad är du med i för marknadsundersökningsföretag?? Jag har då aldrig lyckats få några vettiga grejer nån gång ifrån såna trots att jag är med i flera stycken.
  Men bra att ni kan få ut sånt ni har användning för. 😛
  Kram.

 8. Svara

  annette

  5 november 2012

  DEt måste jag börja forska efter så jag är beredd när den dagen kommer, hade inte en aning om att man kunde göra sådant och få sådär fina saker. den bryggaren tittade jag på för ett tag sedan, valde docke en billigare;)
  Två dammsugare, låter illavarskande, kan det vara så nyttigt det;)

  Kramen

 9. Svara

  AprilSus

  6 november 2012

  Vilka fina och roliga bilder du bjuder på. 🙂 De två med katterna lånar jag med mig, för att dela med min son. Skulle ju nästan kunna tro att det är hans knasiga kisse de handlar om, 😉 men tydligen finns det fler av den kattsorten…. 😆

 10. Svara

  Doris

  6 november 2012

  Härliga kattbilder, känner såå igen det 😉 .
  Låter ju toppen med dessa undersökningar som du svarar på, eller rättare sagt med belöningarna 😀 .
  Kram igen 😉

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 273
 • 354
 • 1 626 658
 • 5 069
 • 65 363
Sök här