Fem en fredag

Fem-en-fredag # 34 Vem, vad, när?

Av
den
21 augusti 2020

Fem-en-fredag # 34 Vem, vad, när?

Vem har du pratat med mest den här veckan?

Daniel, min kloka hund!

Vad har du lyssnat på mest under veckan?

P4 Dalarna på förmiddagarna

Var har du spenderat mest tid under veckan?

I mitt pörte!

Vad har du sett mest av den här veckan?

Idol har börjat, och jag följer med på resan även i år! I övrigt har jag inte slagit på teven alls…mycket märkligt.

När har du varit som mest trött under veckan?

Som alltid på morgnarna…men var tvungen att visa ett mobilfoto jag tog idag när Daniel och Astrid för första gången någonsin delar kudde !

Flera temabloggare hittar du som vanligt hos Elisa

Trevlig helg!

TAGS
16 kommentarer
 1. Svara

  Hanneles bokparadis

  21 augusti 2020

  gillar lokalradio

 2. Svara

  Ditte

  21 augusti 2020

  Alltid roligt att läsa dina svar. Funderar också då på vad jag skulle svarat.
  Vad gäller Idol har jag nog sett det två gånger. Sammanlagt under flera år. Är ju ingen direkt tv person. Ja, inte du heller. Men är det sport så titta jag. Fri idrott, skidåkning och ibland fotboll. Jodå gymnastik och konståkning också. Ja, simning förstås.
  Kram och natti.

 3. Svara

  bpz3

  21 augusti 2020

  Kul att du hittat nåt roligt på tv, förutom Morse alltså. Dags igen imorgon klockan 21:05. Sedan har jag faktiskt för första gången på år och dag kollat Morden i Sandhamn, var sådär, inte mer. Det är nog det enda jag tittat på.
  Rubrikbilden på Daniel säger mera än tusen ord. Hoppas han svarar dig när du pratar med honom:-)

 4. Svara

  Minton

  22 augusti 2020

  Gillar dina svar som stämmer överens med min utom idol som jag inte tittat på. Tänk att Daniel och Astrid kan sova intill varann. Tur vi har Våra små fyrbeningar att prata med.
  Kramar från oss

 5. Svara

  Anki

  22 augusti 2020

  Som alltid bra svar på frågorna och som vanligt tänker jag på hur jag skulle svara … Jag har ingen hund att prata med, men jag har ju Lasse och Sixten 🙂 Tittar inte på idol … men lyssnar dagligen på lokalradion och är tröttast på kvällen 🙂
  Vilken ljuvlig bild med ugglorna och kattungen 🙂
  Kram

 6. Svara

  tanthuset

  22 augusti 2020

  Godmorron i Pörtet! Gud vad söt Daniel är med tungan hängande utanför 😀 Och så blir jag så glad att se de två pälsklingarna liggande intill varandra, då blir man varm i hjärtat <3 Jag missade IDOL i torsdags men det går nog i repris i helgen så jag får ta igen det då…
  Morronkram från oss i norr!

 7. Svara

  Kicki

  22 augusti 2020

  Undrar vem som låg först i fåtöljen. Gissar att det var Astrid och som sen tillät Daniel att komma upp.
  Vår TV står visserligen på på kvällarna, men jag tittar nästan aldrig på något, dessutom har det ju bara varit repriser hela sommaren av de program jag ev. velat se
  Underbar bild den sista med katten och ugglorna.
  Kram/Kicki

 8. Svara

  Ama de casa

  22 augusti 2020

  Vad mysigt att dom delade kudde! Den sista bilden är ju hur kul som helst också 🙂

  Jag följer också Idol, men det blir på webben även i år. Tur det finns där så man kan titta ifatt när man inte riktigt hinner med. En annan fördel med att se på webben för min del är att eftersom jag betalar för mig så slipper jag reklamen 🙂

 9. Svara

  Bokdamen

  22 augusti 2020

  Så mysigt det ser ut när de delar kudde! Idol följer jag inte men kollat på en hel del tv-serier, bl. a. Morse. Trevlig helg!

 10. Svara

  Ingrid

  22 augusti 2020

  Men så de myser! Vi hade både hund och katt när jag var barn, men så goda vänner tror jag aldrig att de var så att de låg så nära varandra.
  Ha en fin helg!
  /Ingrid

 11. Svara

  ibod11 - Ingrid

  22 augusti 2020

  Det är väl så det är för många nu…att man stannar hemma mycket och pratar med de husdjur man eventuellt har. Jag pratar mest i telefon och då är det min äldsta dotter som jag har flest och längst samtal med. I brist på egna husdjur blir det katterna på katthemmet som jag ägnar mig åt men så himla mycket prat blir det inte. Vi är ju två som volontärar tillsammans så vi pratar mest med varandra.
  Daniel är så himla söt med sin tunga som oftast hänger ut på sidan 😀 Roligt att han och Astrid har blivit så bra kompisar nu.
  Kram

 12. Svara

  Geddfish

  22 augusti 2020

  Gillar när Astrid och Daniel delar kudde! Så gulligt.
  Det är det lilla som jag ser på TV men idag råkade jag slå på reprisen av Fråga Lund, riktigt roligt. Idol, ja det har gått an några gånger.
  Önskar dig en fin lördagskväll!

 13. Svara

  LillaSyster

  22 augusti 2020

  Sista bilden=) Ja man kan ju bara le….
  Så härligt att även Daniel och Astrid kan samsas nu på samma kudde. Ha en skön kväll. (Jag har inte kollat på Idol den här säsongen, jag väntar tills det börjar “på riktigt”)

 14. Svara

  Helen

  23 augusti 2020

  Så mysig bild på Daniel och Astrid på samma kudde. Hos oss ligger ofta katten och hundarna tillsammans i soffan. Först bilden är lite rolig när han kommer springande med tungan hängandes som en slips.

 15. Svara

  Herr Nilssons Fru

  23 augusti 2020

  Prata med hundar – ja de gör ju vi hundmänniskor mycket. De är bra lyssnare. När jag berättar något för Lillan brukar hon komma och slicka mig på handen, som om hon förstod.
  P4 lyssnar jag nästan aldrig på. Jag lyssnar bara på musik kanaler, det är skönast när man jobbar så därför har de blivit så.
  Jag har svårt att passa Idol, har bara sett 1 avsnitt o de var repris igår. Brukar börja försöka kolla mer när deltagarna är så att säga klara. Sånna program är inte kul att se på play när de är gamla ?
  Knepig är jag. Vad härligt att Daniel och Astrid äntligen sover tillsammans. Ser ut som Astrid är större än Daniel ?
  Kramiz

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 121
 • 447
 • 1 575 956
 • 4 984
 • 64 196
Sök här