Finlands självständighetsdag

Ta dig tid en liten stund, lyssna till Finlandiahymnen, se den underbara naturfilmen med lekande björnungar och fågelungar som lär sig flyga, vilken underbar plats på jorden vi här i Norden har ynnesten att få leva på!

Hoppas du klarat dig från skador i snöstormen, här viner det fortfarande runt knutarna och jag njuter, för jag behöver inte ge mig ut på vägarna.
Ta det försiktigt därute!

0

4 Comments:

  1. Jag bugar inför allt vackert jag får se och höra….Stort varmt grattis till Finland på självständighetsdagen :kiss:
    Kram på dig fina Paula!

  2. Ojoj, glömde skriva att du har det så vackert här inne! :rodna: :love:

  3. Inger säfström

    Underbar film vilken kraftig härlig musik och vilken naturfilm. Tack för att du bjuder med oss på sådana upplevelser. Grattis till Finlands självständighetsdag. kram Inger

  4. Grattis FINLAND!. Hymnen är så vacker. Jag har en CD med Sibelius bla denna vackra hymn Finlandia Op. 26, Lemminkäinen, Pohjola`s Daughter, The Swan of Tuonela, Valse triste. Vackra allihopa. Men den här fina filmen. Underbar. Tack Paula. Ha en skön helg. Kram Lisa.

Kommentera