Bloggen

Första “sommardagen”

Av
den
1 juni 2015

0531t

Sommarens första blombukett till dig som orkat släpa dig hit till pörtet och hälsa på!

Ja, vilken början på denna sommar, jag har bestämt mig för att införa väderförbud i bloggen!
Jag är så innerligt less på blåst, regn, kyla att jag inte tänker nämna vädret en gång innan det börjar likna sommar eller blixten slår ner!

temaforsiktig

Det finns i alla fall de som är lyckliga, nämligen kusarna! Som du ser är maten sluuuuut, men om man gör halsen så lång som möjligt och sträcker snöret så långt det går så kan man få några höstrån att tugga på!
Men nu är det sluttuggat på gammalt hö, nu har hästarna fått komma ut i sommarhage och äta färskt gräs!
Och nu är det istället mig det är synd om!
Sommarhagarna är längre bort och mina kompisar syns inte längre från mitt fönster!
Jag saknar dem hur mycket som helst, redan! 😥
Jag har blivit alldeles på tok för bortskämd och det får jag sota för nu. För nu får jag traska uppför backen för att få se mina vänner…

0531s

Som tur är finns det fortfarande djur kvar på gården, hönsen och inte minst kaninerna som trots att de lever i det fria blivit mer och mer modiga och hemtama.

0527u

Och så har jag ju alltsom oftast framför mig världens sötaste rumpa, inte att förglömma!

En skön första sommarvecka önskar vi i pörtet

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  1 juni 2015

  Drar på mig en tjock tröja, vägrar se ut genom fönstren, då kan jag låtsas att det är en ljummen sommardag…kanske! Regn, regn och åter regn….ruggigt inne, för att inte tala om jobbet, varken värme eller varmvatten på flera veckor :thumbsdown: 😯 Jag är sååå less men det kan bara bli bättre, eller hur?? :love: :love:

 2. Svara

  Kersti

  1 juni 2015

  Tack det samma. Ser fram emot att få sommarlov. 8 dagar kvar innan den välbehövliga ledigheten sätter in. Så nu är det full rulle som gäller. På fredag har vi en student att fira. Ja själva avslutningen är då men hon har valt att ha mottagningen på lördagen. Sen är det slut med skolbarn i den här familjen. Känns faktiskt riktigt skönt. Som ett nytt kapitel liksom med bara stora barn. Kram från ett blåsigt men soligt Enskede.

 3. Svara

  "LillaSyster"

  1 juni 2015

  Hörde på radion att det varit den regnigaste maj på 50 år,
  så jag håller med dig, nu måste det bli lite varmare.
  Kram

 4. Svara

  Anki

  2 juni 2015

  Vädret är ju lite trist, men snart… snart blir det nog sommar 🙂 Du fick i alla fall ihop en liten fin bukett!
  Ha det gott!
  Kram

 5. Svara

  Eva

  2 juni 2015

  Tack . . den blombuketten tog jag åhh . . . .så fin den är . . . .
  Grattis till den första sommardagen, men här lysrer den ännu med sin frånvaro, men snart . . . . hi hi . . . .
  Nu sticker vi till Norrahammar och grejar i BB Jennies trädgård, blir över natt, de har rest till Mallorca och leker med lill-killen vid hav,strand och pool, det kan de minsann vara värda. De har bett oss om lite hjälp och se till katten och sen kommer Kristians föräldrar och kollar läget.
  Grattis till de rökfria fyra och ett halvt år, tusan det visste inte jag. Bra gjort, tummen upp . . . . toppen.
  Hmm . . .sen ‘läxade’ jag upp dig’, *fniss* hmm det var inte illa ment, (jo det var det).
  Ännu en gång utbrister jag BRAVISSIMO ! ! !
  Kram/ Eva

 6. Svara

  MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`????

  2 juni 2015

  Vad härligt du bor. Och vilka fina djur.

 7. Svara

  Mias Mix

  2 juni 2015

  Härliga bilder! Du får se det från den ljusa sidan, du får litegratis motion när du går för att kolla på hästarna 🙂

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 21
 • 437
 • 1 579 562
 • 4 991
 • 64 331
Sök här