Bloggen

Fullt upptagen!

Av
den
13 augusti 2014

Igår började fri-idrotts-EM och därmed är denna veckan räddad vad gäller sysselsättning!

lovisalindh

På bilden som jag lånat från nätet ser vi Lovisa Lindh som persade på 800 meter idag.
Jag tycker nästan bäst om Europamästerskap då konkurrensen är lite mindre och våra nordiska deltagare har en rimlig chans att ta sig till final och även kanske knipa en medalj!
För åtta år sedan var vi på plats i Göteborg då EM gick där. Det var en himla rolig upplevelse, även om vi hade platser så högt upp på läktaren att jag fick svindel och knappt vågade titta ner på arenan där deltagarna såg ut som små myror… 😀
Stämningen på plats kan ju inte teve ersätta, men med tanke på priset så duger teve gott för mig!
Sändningarna börjar tio, håller på till ca 14, sedan avbrott fram till 18 och sedan håller finalpassen på till ca 22 puh

Stackars Blinka, hon får kniiipa 😉

Igår kväll hade jag en riktig nostalgistund:

hajen

Jag tittade på Hajen från 1975!
Det var en helt ny genre som gjorde entré då med en fantastisk teknik för den tiden..
Några år senare, 1981 var jag i USA och besökte då Universal Studios i Hollywood där filmen spelades in.Man åkte runt i små tåg som påminde om Grönan, och under turen så fick man se olika scenerier från filmer. När “Hajen” plötsligt dök upp vid våra huvuden var det nära att man gjorde på sig, man blev totalt överumplad och dessutom blöt från vågen som spolade upp hajroboten ur vattnet!

Idag innan kvällspasset skulle börja tog jag min jycke på promenad

0810j

Och titta vad jag hittade!
Jag gick inte i skogen utan på en grusväg och såg något glimma till precis vid vägkanten. Törs ju inte ge mig ut i terrängen och därför blev jag extra glad över fyndet för det var så oväntat!

Dags för en dusch, gissa om jag längtar efter att få duscha hela kroppen … 😆 och skrubba mig riktigt ren!

sotis2

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  13 augusti 2014

  Härligt positiv blogg!!! Ja, förutom det där med “Hajen” då….har sett den EN gång och det räckte…sen dess har jag varit en badkruka 😉
  Visst är det kul med friidrotten, även om jag bara sett lite mellan varven! Och jag gläds med dig över svampen, att den var så pass lättåtkomlig, härligt!!!!
  Ha det nu så gott, finaste Paula :love: :love:

 2. Svara

  "LillaSyster"

  13 augusti 2014

  Hittat svamp efter denna torkan, det var inte dåligt! Och nära till hands fanns den visst också :thumbsup: – ännu bättre! :thumbsup:
  Då vet jag vad du äter idag och imorgon. Kram

 3. Svara

  Agneta

  13 augusti 2014

  Haha, ja, Hajen, jag hör introt i mitt huvud nu, det sitter som en smäck! Kantareller. Kul. Inga här ännu, men lite regn har kommit, så kanske.
  Skall till ny läkare i morgon…….tröttsamt, det blir nr 4. Jag vet inte hur det står till med vissa saker längre. Men det blir nog bra till slut. Vi får kämpa vidare!
  Agneta kram

 4. Svara

  Anki

  14 augusti 2014

  Förstår att du är fullt upptagen nu… du är ju lite idrottstokig 🙂 Vilken lycka att hitta svamp utmed vägen… glad för din skull! Här är fortfarande alldeles för torrt… men förhoppningsvis så ska väl någon rejäl regnskur passera här också… annars blir det svampkris med svampdepp och svampabstinens 🙂
  Ha det gott!
  Kram

 5. Svara

  TT

  14 augusti 2014

  Jag kollade också på Hajen, har inte sett den sedan den gick på bio på 70-talet och det retar mej lite att jag fortfarande jagade upp mej så in i bomben, haha.

  Vi var ute igår för att leta svamp men det är så torrt här i krokarna att vi hittade INGENTING, inte en enda svamp!

  Njut av TV:n nu! Kram!

 6. Svara

  Nette Cecilia

  14 augusti 2014

  :hide: Fina delikateser du hittade .Idrottande står jag nog över så här i sommartid ,kram Nette

 7. Svara

  Raija

  23 augusti 2014

  Filmen Hajen såg jag på bio och den var riktigt otäck. Kul att vara på plats där de spelade in den och se hur det går till.
  Söt bild med hundarna 🙂

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 572
 • 681
 • 1 603 712
 • 5 032
 • 64 894
Sök här