Gems weekly photochallenge # 22

Tema: kantig

Lätt som en plätt, kantiga picknickbord och bänkar, kantig papperskorg, kantig grill, det mesta i byn verkar vara kantigt

En boll är förvisso rund, men allt övrigt på fotbollsplanen ser ut att vara kantigt, både tre-kantigt, fyr-kantigt och sex-sju-åttakantigt

Själv är jag rund och go, men kan också vara k(l)antig

Flera temabidrag hittar du när du klickar på hjärtat

0

17 Comments:

 1. Violen på Brandholmen

  Lite kantig utomhusmiljö men jag är säker på att det är mysigt att ha picknick vid sjön och roligt att sparka boll på fotbollsplanen. Den kantiga damen tror jag inte har självkännedom, hon verkar hur godhjärtad som helst!

 2. Det är roligt när ens omgivningar levererar det som behövs till temat. Det är fint vid vattnet med picknickborden och ser att bordet närmast kameran har blivit lagad med en kantigare bräda än de som sitter där sen tidigare.

 3. Det första fotot ser verkligen idylliskt ut. Hade gärna satt mig där och plockat upp min matsäck. Håller med by blixtra om den sista bilden :-)!
  Ingrid

 4. Mycket kantigt när man tittar sig omkring på det människan bygger. Fast det beror nog på att det är enklare att bygga kantigt än runt :-).

 5. Perfekt bilder och snart kommer den trevliga fikaplatsen vid sjön att vara fylld med glada människor =) så du har redan myggsäsong? Här blåser det så mycket att jag inte sett en mygga. Ha en fin helg!

 6. Kantigt x flera, idylliskt, sportigt och lite mode! Alla har vi någon kantighet och klantighet så ensam är du inte :-)

 7. Vetenskapen säger att vi ofta dras till runda former men det finns massor av trevliga, kantiga saker också. En jättehärlig bild på dig i Säfsenmodern hatt. En sådan skulle jag gärna ha haft på mig i somras när myggen var som envisast i skogen :D
  Kram

 8. Japp, det ordnade du ju galant! Kantigt på alla håll och kanter i Säfsen. Skrattade gott åt sista bilden – hahaha:-) Å i vanliga fall när du lägger upp selfies brukar jag ju rekommendera att byta ut din profilbild. Idag avstår jag;-)

 9. Heisann, en snert av humor får du også med…

 10. Börjar med sista fotot! Helt underbart! Humor på hög nivå! Och du är ockås rustad för mygg. Försökte för egen del få till ett foto av mig som kantig, men lyckades inte. Men det gjorde du.
  Mycket kantigt finns det i din by och du presenterar det verkligen fint.
  Kram!

 11. Ser inbjudande ut med bänkarna vid sjön att ta en kaffetermos med sig och fika där. Så bra tolkning du har gjort på temat med bilderna.
  Ha en fin helg !

 12. Härlig tolkning och en helt underbar sistabild :-D

 13. Fin tolkning.
  Godt med praktiske innretninger som ein får ta kvilepauser på.

 14. Kantigt – men så inbjudande det ser ut där vid sjön.
  Kunde tänka mig en grillkväll eller två där.
  Gärna tillsammans med en viss halvfinska som gör så underbara blogginlägg :-)

 15. Mer är kantigt än man tänker på, kul selfie.

Kommentera