GemsWeekly

GemsWeekly v.6

Av
den
10 februari 2018

STOR

Stora raukar på Öland

Men just idag vill jag nog helst lyfta fram dem som idag har gjort en stor bedrift

Grattis Charlotte till guldet!

Grattis Krista till bronset!

Det största en idrottare kan vara med om är att delta i OS
Ännu större är om man lyckas knipa en medalj
och allra störst är förstås om man lyckas vinna den ädlaste valören, guld!

Flera som deltar i foto-utmaningen :

TAGS
20 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  10 februari 2018

  Ja, en stor bragd, både av Charlotte och Krista men också av outsidern Ebba som blev fyra, ganska otippat men å så roligt!!
  Kram på’re

 2. Svara

  Synnøve Kjerstad

  10 februari 2018

  Jag ser inte på OS…. inte för att jag inte vill… utan för att jag inte har de rätta kanalerna. 😀 Men grattis till alla medaljgörer.

 3. Svara

  kersko

  10 februari 2018

  Jag tänker väl att det är framför tv man hittar dig dessa dagar. Själv hörde jag om guldet på radio. Och trots mitt totala ointresse känner jag igen hennes namn och det är klart att man blir glad för hennes skull.
  Kram och trevlig lördagskväll

 4. Svara

  ibod11 - Ingrid

  10 februari 2018

  Ja, ett stort grattis till dessa stora bedrifter 😀 Jag satt bänkad framför tv:n och kände mig väldigt patriotisk 😀

 5. Svara

  Gärdsmygen

  10 februari 2018

  Ååå Byerums raukar! ! Å vad jag gillar det stället!
  Jag såg loppet i morse med Kalla. Fantastisk bedrift av henne 🙂
  Bra inlägg!

 6. Svara

  BP

  11 februari 2018

  Jamen, där satt den ju!!! Kunde inte ha varit bättre. Bra att du “värmde upp” med raukarna på Öland för att sedan hylla Kalla:-) Å STORT är det också att du fick till så fina bilder. Jag menar du var ju inte direkt på plats om man säger så. Har så många gånger försökt att fota av tv-skärmen, men har ALDRIG lyckats. Men det har du gjort, och det är stort det med:-)

  PS. Är ju inte så insatt som jag skrev i föregående inlägg. Så Krista har jag missat totalt. Lite nattjobb då och googla för min del,;-) DS.

 7. Svara

  BP

  11 februari 2018

  Nu har jag googlat! Å nu förstår jag – du har ju dubbla lojaliteter om man säger så;-) Förstår att du njöt idag:-)

 8. Svara

  Anki

  11 februari 2018

  Härlig tolkning … och absolut klockren! Härliga bilder på bägge tjejerna – och raukarna balanserar upp det hela på ett perfekt sätt!
  Stort grattis till de duktiga tjejerna!
  Idag ska väl killarna köra – ha det gott där i tv- soffan!
  Kram

 9. Svara

  Violen på Brandholmen

  11 februari 2018

  Mitt i prick-tolkning! Vilka tjejer, riktigt stort att vinna OS-medaljer!

 10. Svara

  Stare Ström

  11 februari 2018

  Bra Tolkning!

 11. Svara

  bjorgnin

  11 februari 2018

  Heisann, ja, gratulerer med gullet, det er stort å slå Marit i sporet!
  Flott innlegg om stort…. Ha riktig go´søndag som hos oss er både morsdag og fastelaven!

 12. Svara

  kajsalisasblogg

  11 februari 2018

  Två helt olika vinklingar, kul.

 13. Svara

  "LillaSyster"

  11 februari 2018

  En perfekt tolkning!
  Jag som tycker att jag kan Öland utan och innan….. men var på ön har du fotat de där raukarna? Ha en härlig söndag. Kram

 14. Svara

  Eva

  11 februari 2018

  Storslagna tolkningar.

 15. Svara

  Anne-Mari

  11 februari 2018

  Heilt klart det store !!
  Perfekt tolka.

 16. Svara

  Helen

  12 februari 2018

  Stor kan man vara på många sätt och de som jobbar och sliter och sedan vinner OS-medaljer är verkligen stora! Jag tycker det är lite synd att OS sänds på kanal 5, vi har inte den kanalen så det blir inget OS alls för oss förutom det de sänder på TV-sporten. Fast de kanske sänder på jobbiga tider.

 17. Svara

  Ditte

  12 februari 2018

  Vilken härlig tolkning av “stor”! Och idrottsintresserad är jag och gläds med både prestationer och framgångar. Och visst är det ocksp stor att vara med i OS. Har sett ett OS på plats och det var sommar OS i Peking 2008 och så minnesvärt-

 18. Svara

  Ama de casa

  13 februari 2018

  Här var det stort minsann! Hoppas det kommer mer storheter framöver 🙂

  Fast att det fanns raukar på Öland? Det visste jag inte, trodde att alla dom bodde på Gotland…

 19. Svara

  Anni

  13 februari 2018

  Underbart med OS-framgångarna, det är verkligen stora bedrifter. Öländska raukar var det länge sedan jag såg, men de gotländska klättrar jag på varje sommar.

 20. Svara

  skogstrollet

  17 februari 2018

  Visst det är ju över måttan stort att vinna OS-guld och jag tycker Kalla och de andra tjejerna gjorde det jättestort. Men allra störst är nog junioren Hanna Öberg i skidskytte. Tänk att det är sverige-tjejerna som gör det spännande i år. Men din bild är ju också jättestor, och fin.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 347
 • 516
 • 1 578 884
 • 4 990
 • 64 290
Sök här