GemsWeekly v.6

STOR

Stora raukar på Öland

Men just idag vill jag nog helst lyfta fram dem som idag har gjort en stor bedrift

Grattis Charlotte till guldet!

Grattis Krista till bronset!

Det största en idrottare kan vara med om är att delta i OS
Ännu större är om man lyckas knipa en medalj
och allra störst är förstås om man lyckas vinna den ädlaste valören, guld!

Flera som deltar i foto-utmaningen :

0

20 Comments:

 1. Ja, en stor bragd, både av Charlotte och Krista men också av outsidern Ebba som blev fyra, ganska otippat men å så roligt!!
  Kram på’re

 2. Jag ser inte på OS…. inte för att jag inte vill… utan för att jag inte har de rätta kanalerna. :D Men grattis till alla medaljgörer.

 3. Jag tänker väl att det är framför tv man hittar dig dessa dagar. Själv hörde jag om guldet på radio. Och trots mitt totala ointresse känner jag igen hennes namn och det är klart att man blir glad för hennes skull.
  Kram och trevlig lördagskväll

 4. Ja, ett stort grattis till dessa stora bedrifter :D Jag satt bänkad framför tv:n och kände mig väldigt patriotisk :D

 5. Ååå Byerums raukar! ! Å vad jag gillar det stället!
  Jag såg loppet i morse med Kalla. Fantastisk bedrift av henne :)
  Bra inlägg!

 6. Jamen, där satt den ju!!! Kunde inte ha varit bättre. Bra att du “värmde upp” med raukarna på Öland för att sedan hylla Kalla:-) Å STORT är det också att du fick till så fina bilder. Jag menar du var ju inte direkt på plats om man säger så. Har så många gånger försökt att fota av tv-skärmen, men har ALDRIG lyckats. Men det har du gjort, och det är stort det med:-)

  PS. Är ju inte så insatt som jag skrev i föregående inlägg. Så Krista har jag missat totalt. Lite nattjobb då och googla för min del,;-) DS.

 7. Nu har jag googlat! Å nu förstår jag – du har ju dubbla lojaliteter om man säger så;-) Förstår att du njöt idag:-)

 8. Härlig tolkning … och absolut klockren! Härliga bilder på bägge tjejerna – och raukarna balanserar upp det hela på ett perfekt sätt!
  Stort grattis till de duktiga tjejerna!
  Idag ska väl killarna köra – ha det gott där i tv- soffan!
  Kram

 9. Violen på Brandholmen

  Mitt i prick-tolkning! Vilka tjejer, riktigt stort att vinna OS-medaljer!

 10. Heisann, ja, gratulerer med gullet, det er stort å slå Marit i sporet!
  Flott innlegg om stort…. Ha riktig go´søndag som hos oss er både morsdag og fastelaven!

 11. Två helt olika vinklingar, kul.

 12. En perfekt tolkning!
  Jag som tycker att jag kan Öland utan och innan….. men var på ön har du fotat de där raukarna? Ha en härlig söndag. Kram

 13. Storslagna tolkningar.

 14. Heilt klart det store !!
  Perfekt tolka.

 15. Stor kan man vara på många sätt och de som jobbar och sliter och sedan vinner OS-medaljer är verkligen stora! Jag tycker det är lite synd att OS sänds på kanal 5, vi har inte den kanalen så det blir inget OS alls för oss förutom det de sänder på TV-sporten. Fast de kanske sänder på jobbiga tider.

 16. Vilken härlig tolkning av “stor”! Och idrottsintresserad är jag och gläds med både prestationer och framgångar. Och visst är det ocksp stor att vara med i OS. Har sett ett OS på plats och det var sommar OS i Peking 2008 och så minnesvärt-

 17. Här var det stort minsann! Hoppas det kommer mer storheter framöver :-)

  Fast att det fanns raukar på Öland? Det visste jag inte, trodde att alla dom bodde på Gotland…

 18. Underbart med OS-framgångarna, det är verkligen stora bedrifter. Öländska raukar var det länge sedan jag såg, men de gotländska klättrar jag på varje sommar.

 19. Visst det är ju över måttan stort att vinna OS-guld och jag tycker Kalla och de andra tjejerna gjorde det jättestort. Men allra störst är nog junioren Hanna Öberg i skidskytte. Tänk att det är sverige-tjejerna som gör det spännande i år. Men din bild är ju också jättestor, och fin.

Kommentera