Bloggen

Glad Midsommar!

Av
den
24 juni 2010

Nu börjar förberedelserna inför midsommaren som ska tillbringas ute i naturen med Pärlan.
Färskpotatis ska skrubbas så jag slipper göra det i husvagnen, ägg ska stekas till frukostpålägg, myggmedel ska nerpackas, sen är vi väl så gott som klara ???
Kameran får jag förstås inte glömma, vi tänkte besöka nya hembyn imorgon och se om några knätofsar dansar runt stången..

En underbart skön midsommarhelg vill jag önska till just dig som tittar in!

TAGS
12 kommentarer
 1. Svara

  Anki

  24 juni 2010

  😆 Härifrån Orsa önskar vi dig en helt underbar Midsommar 🙄 Kram Anki&Torbjörn

 2. Svara

  Astrid

  24 juni 2010

  Så härligt det låter . Ska bli spännade att se foton ‘Men du vad det för långa gräs strån eller är det nära vatten . det var trolskt vackert

 3. Svara

  hönsakadorran

  24 juni 2010

  Önskar dig en trevlig midsommar i Pärlan, ta nu inte för många snapsar bara, man kan lätt gå vilse i skogen. Men du har ju hundarna med dig och dom brukar ju hitta tillbaka, hehe.
  Här också nypotatisen skrubbade sillen inköpt. Jordgubbarna hämtar jag imorgon. Det är 6 goda vänner som kommer hit, trevligt att träffas under ordnade förhållande. Någon dans kring stången blir det inte, men väl en tipsrunda tänkte sätta upp frågorna ikväll.
  Kram

 4. Svara

  BrittMarie

  24 juni 2010

  Vad spännande! Ska det bli flytt igen. Jag ser fram emot att få se bilder därifrån. Din bild idag med vass, björkar och ängsull? gav verkligen midsommarkänsla. Ha en riktigt fin midsommar nu vare sig du befinner dig i gammalt eller nytt pörte!
  Kram

 5. Svara

  Malin

  24 juni 2010

  Vill oxå önskar Er en underbar midsommarhelg!!

  Ladda nu batterierna inför 13åringens ankomst 🙂

 6. Svara

  Boman

  25 juni 2010

  Trevlig Midsommar!

 7. Svara

  Christina

  25 juni 2010

  Jag önskar dig en glad midsommar.Själva så ska vi åka iväg till Tångahed där de har midsommarfirande med ett par griniga ungar i släptåg som minsann INTE ska dansa runt stången på grund av brännsår,skavsår osv….

 8. Svara

  Turkulainen

  25 juni 2010

  Trevlig midsommar! Vi bor på landet 15 km utanför stadens centrum, och tillsvidare är det nog “landet” på riktigt. Men du skulle se generalplanerna för den här öns framtid … ojoj! Nåja. Midsommaren blir säkert skön och lugn.

  Fråga: du skrev att du stekte ägg till frukospålägg i förväg. Hur i all min dar förpackar du dem?

  Kommentar: visst 17 förbättrar vattengympan konditionen! Inte lika mycket förstås som kilometerlånga promenader, men ändå. Nedvärdera inte bassängmotionen!
  HA det bra.

 9. Svara

  Ragnvi

  25 juni 2010

  Hoppas midsommar med Pärlan blir riktigt fin i år!
  Vi hoppar över grodorna i år…
  Kramen!
  Ragnvi

 10. Svara

  Doris/doje

  26 juni 2010

  Hoppas att ni får en skön Midsommarhelg !
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 11. Svara

  Punatukka

  27 juni 2010

  God morgon alla pörtebor 😀 Hoppas er midsommar varit sköööön?!Som alltid blev jag grön av avund när jag läste “knätofs” för de bästa midsomrar jag upplevt var i Dalarna! I Siljansnäs där vi hyrde ett härbre flera år i rad! det var hääärliga tider som jag ofta tänker på. Läste din förra blogg…Flytta???? Har du skrivit nåt om det tidigare så har iaf. jag missat det eller så har jag glömt att jag läst det 😯 ?! Det ser iaf. helt -u-n-d-e-r-b-a-r-t ut där vid sjön och naturligtvis ska du ha en täppa att strosa runt i 🙂 Gröna fingrar är nog bra men gröna tår är bättre,tsss! Ska bli jätteroligt att “följa med” i flyttbestyren….Här blev det inte mycket till firande…Eken, som den konstnärs-själ han är, drabbades av inspiration och försvann in i snickarboa”,jag cyklade ner till hamnen där jag visste att man skulle resa en stång….så långt allt väl men på hemvägen trampade jag snett på och “lyckades” stuka foten å så var den midsommarn över,tsss! Inget ont som inte har nåt kul med sig för jag är nog den enda som fått “cykla” på en stadsbuss,hehehehe! Slut i rutan för idag….önskar er alla en ljuvlig fortsättning på helgen,kramar och puss på söt-nosarna 😀

 12. Svara

  Kicki

  27 juni 2010

  Ni kan iaf inte klaga på vädret över den här helgen, möjligen om det var FÖR varmt då.
  Kramen

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 481
 • 770
 • 1 611 149
 • 5 045
 • 65 076
Sök här