Bloggen

Snart bär det av igen…

Av
den
22 juni 2010

Detta är det närmaste jag kan visa än så länge….badet vid vårt nya hem!

Ja så är det, flyttkarusellen som snurrat senaste åren fortsätter snurra…
Det har varit mycket att tänka på senaste veckan, därav min tystnad här på bloggen, men nu har vi bestämt oss.
Efter två besök på plats, ett utanför och ett inne så fick tveksamheterna med jobbiga flyttar maka på sig inför utsikten att få bo så mysigt!
Ända sedan vi flyttade från stugan i Fredriksberg har jag saknat känslan av att ha en egen liten täppa.
Jag har inga gröna fingrar, men en gräsmatta och en rabatt kan jag nog hålla ordning på.
Efter nästa besök i det lilla huset som ska bli vårt nya hem hoppas jag att jag kan visa er några bilder.
Dags att börja samla på flyttkartonger igen då….inför fjärde flytten på lika många år!

TAGS
22 kommentarer
 1. Svara

  Doris/doje

  22 juni 2010

  Du milde, att du gitter !!!
  Ser mycket framemot bilder på ert nya hem, blir denna brygga “er” !? När flyttar ni ?
  Förstår att du vill ha en egen täppa och säkert blir era små vänner också glada över det 😉 .
  Lycka till!
  Kramar, Doris

 2. Svara

  Malin

  22 juni 2010

  Jösses vännen är ni på g igen 😮 , fast bilden o det du berättar låter väldigt lockande må jag säga. 🙂

  Och flytta är väl ingen match för er, ni måste ju vara experter på det vid det här laget! 😎

  Kram o lycka till!

 3. Svara

  hönsakadorran

  22 juni 2010

  Nog är det skönt med en egen liten täppa, så att dina hundar kan springa lite lösa. Underbart med lite vatten inpå husknuten, är det en allmän badplats eller blir det er egen. Ni kommer säkert att trivas när ni väl kommit till ro, ser härligt ut.
  Kram

 4. Svara

  Kersti

  22 juni 2010

  Så spännande. ja nog ser du till att ni får att göra. Jag har som du ju vet bara flyttat två gånger i mitt liv. Först ca två km till ett hus mina föräldrar byggt det var när jag var 15 och sedan när jag var 18 flyttade jag hit, till lägenheten där jag fortfarande bor. Kanske lite fantasilöst men vi trivs så himla bra här. trevliga grannar nära till allt och rabatter att odla i om man har lust. Nej någon längtan efter att flytta har jag verkligen inte men önskar er all lycka med det nya boendet. Kram

 5. Svara

  Astrid

  22 juni 2010

  Ja då förstår jag det du skrev tidigare ,ja där blir det snyggt med en grill

 6. Svara

  Leena

  22 juni 2010

  Så avundsjuk jag blir när jag ser bilden… 😉
  Har sedan jag flyttade ner till Skåne saknat skog och vatten. Men kanske någon gång går mitt flyttlass också 😆

  Men fyra ggr per fyra år….då kan du inte samla på dig så mycket onödiga saker ❓

  Sommarhälsningar från Skåne och Glad Midsommar

 7. Svara

  Snigel

  22 juni 2010

  Nej men – nu igen?!? 😯 Att ni orkar!

  Men jag måste säga att det ser mysigt ut bredvid bryggan… Och även om jag gnäller över att måsta klippa gräset, skulle jag inte vilja vara utan det. En egen täppa är det något visst med, även om man inte planterar så mycket. Man kan ju planera desto mer, allt efter intresse och ork.

  Flyttar ni långt? Nu måste du berätta mer, vi väntar! 😉

 8. Svara

  TT

  22 juni 2010

  Haha, vad skönt med folk som inte bara ser svårigheter och jobbigheter!
  Jag skulle också flytta på stört om jag fick råd att köpa mitt drömboende, utan tvekan. Nästa år så…

 9. Svara

  Britt-Inger

  22 juni 2010

  Oj, vilket läge — jag blir riktigt sugen!!
  Om inte ni flyttar dit, så gör jag det — var ligger det? 😉
  Kram och lycka till!

 10. Svara

  Ragnvi

  23 juni 2010

  Men jisses! Jag beundrar er! Att ni orkar! Men vill man verkligen nåt så går det lättare…men tvi vale ändå för flytt! Går väl an om man kan komma hem o nån annan flyttat åt en…fast det har jag aldrig upplevt!
  Ljuvliga foton på hästarna i hagen! Jag har också några såna kom jag på nu…får väl blogga om dom sen…i mina meterinlägg!
  Fnissade gott åt din beskrivning när du flydde myggen i skogen! Kan riktigt se dig framför mig…kanske för att jag säkert ser ut så jag också!
  Kramen o ha en härlig midsommar om vi inte hörs före!
  Ragnvi

 11. Svara

  Christina

  23 juni 2010

  Grattis till stugan 😉
  Själv såflyttar jag bara på mig om det är nödvändigt.Jag har så lätt för att rota mig och just nu så stormtrivs vi med vårat boende.
  Men om vi inte haft barnen kanske vi rört på oss lite mer.

 12. Svara

  Ninni

  23 juni 2010

  Alltså… jag beundrar er som orkar flytta så ofta! Jag vill inte flytta nåt mer nu förrän jag ska in på hemmet men man vet ju aldrig förstås. Sen har jag barn som ska ha flytthjälp då och då också så jag får väl nog av det ändå.
  Jag förstår att ni vill flytta till ett sånt där mysigt ställe. Och egen täppa är guld värd och även marknivå så djuren kan gå in och ut lite mer som de vill. Jag kan ju tänka mig att ni har en viss vana av flyttar efter alla dem ni gjort på slutet. Ni kan ju knappast ha en pinal för mycket då en flytt brukar betyda rensning också. 😉
  Ser fram emot fler bilder.
  Kram.

 13. Svara

  Anki N

  23 juni 2010

  De förstår jag Paula att Du inte känner dig redigt hemma utan gräs o natur inpå. Jag är varjefall säker på “efter alla flyttar” att Ni inte drar omkring på massa onödiga saker, varje flytt brukar ge sitt bidrag till utrensning. frågan är hur de gör som aldrig flyttar…*ler*
  Håller tummarna för att Ni hittar hem redigt nu, de ser himla mysigt ut utanför varjefall.
  Ha en skööööööön o Glad Midsommar.
  Kramiz Anki N

 14. Svara

  åsa

  23 juni 2010

  Tänkte för mig själv för bara några dagar sedan, att nu “drar det ihop sig” till flytt snart och du har ju påpekat att du skulle vilja bo i närhet till vatten..
  Sååå jag är inte förvånad, jag är jätteglad för er skull!
  Ta´t lugnt med flytten den här gången så stackars Hasse slipper ryggproblem…
  Trevlig midsommar önskar jag er!
  Ha dé!/Kram

 15. Svara

  Kicki

  23 juni 2010

  Ja, nu var det ju inte längre nån nyhet för mig, eftersom jag blev “förvarnad”. Jag hoppas verkligen för din skull att det blir lika underbart som det verkar och att inte hyresvärden kommer på andra tankar om nåt år. För nu borde ni väl få stanna kvar ett tag på samma ställe 😉 . Men att förutom den fina närmiljön , även ha favoritstället för Pärlan inom “räckvidd” är ju toppen.
  Du hinner iaf ta det lugnt i sommarvärmen innan det är dags att packa kartongerna igen.
  Kramen!

 16. Svara

  Menageriet

  23 juni 2010

  SÅ ROLIGT! GRATTIS! 😆
  Då kanske det blir lite gräsklippning för Dig till slut ändå?
  Det blir spännande att få följa Era flyttbestyr igen och nu blir det väl inga trappor att bära tunga möbler i, hoppas jag.
  När flyttar Ni? Jag är EXTREMT nyfiken!
  Ta det nu lite lugnt i midsommar och ladda batterierna inför flytten!
  ÖNSKAR ER EN TREVLIG MIDSOMMARHELG!
  KRAMAR FRÅN OSS! 😀

 17. Svara

  Kajsa

  23 juni 2010

  Wow!!! 😛
  Kram

 18. Svara

  elisabeth

  23 juni 2010

  men det blir en liten stuga igen, ja ombyte förnöjer. Det kan nog vara rätt okej (om man orkar flytta på sig som ni) känner ingen sån förutom dig. Vi andra skulle nog bara pusta och stöna av bara tanken 🙂 . Sååå nyfiken till nästa gång, skynda dig 😆 . Så lagom till sommaren att få njuta lite stugluft och det kan väl inte vovvarna tacka nej till, det måste bli lite underlättat för dom – rusa ut och kissa av sig och ta lite kvälls och morgonluft, dagsluften får de väl ändå av dig som är en sån naturälskare av stora mått – och en riktig sådan, annars tror jag inte man är så skogsvan, vill ha pärlan, hundarna och mycket mer – allt som ger livskvalitet i naturen vilket jag tycker vi glömmer bort lite i vår stressiga tillvaro.
  kram på dej, elisabeth

 19. Svara

  leila

  23 juni 2010

  😛 snacka om att jag blir lite avis . Vad spännande att få se hur det ser ut sen när du kommer ut med lite foton. själv så bor jag i stan nu för tiden. har prövat både landet alldeles för oss själva, mitt emellan och mitt i stan. vet inte vad jag vill ha i slutänden. älskar trädgårdsarbete men behöver lite folk omkring mig. kanske den dagen jag inte jobbar längre så tar jag mig ut på landet igen.

  inte aktuellt för mig att flytta nu men jag älskar att flytta. packa och packa upp. men än så länge så får jag nöja mig med att följa med i er flytt 😛

  lycka till och grattis till ert nya boende

 20. Svara

  Margaretha

  23 juni 2010

  Men du så roligt !!!!!
  Tittar bara in för att önska dig en soligt skön sommar…. Bloggen får ta semester den också ;o)
  Stor kram på dig vännen
  Margaretha

 21. Svara

  Marketta

  27 juni 2010

  Jösses, vad jag blir avis nu. Först Kerstin med ett hus vid en sjö, och nu du också. Önskar vi också hittade ett sånt ställe, för jag känner att det är i närheten av vatten jag vill vara.

  Kramizzar
  Marketta

 22. Svara

  Bia

  27 juni 2010

  Ni inspirerar verkligen. Hos er sitter inget fast.
  Heja er! Det ska bli så spännande att följa er flytt och se nya stället!
  Ang Sankt Anna så tänkte jag på dig när vi var där. Jag kommer ihåg att
  du skrev att ni planerade hyra en stuga där, men sen tror jag det blev husvagnsköp i stället. Om jag kommer ihåg rätt…

  Ha en finfin söndag!
  Kram/Bia

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 550
 • 590
 • 1 641 831
 • 5 101
 • 65 753
Sök här