Ha en äggstra äggande och glad Påsk!

Ja vi ses väl på Blåkulla som vanligt…

Efter förra årets snöpliga landning rakt i en husvägg funderar jag på andra transportmedel, kanske moppe…

Om balansen är bra och det inte är för blåsigt kan man åka bräda på kvasten

och kommer man iväg för sent och det börjar brinna i baken tar man raketen…

Förfärlig trängsel är det ju och lätt att tappa bort varandra, men du hittar mig lätt där jag står och rör om i grytan!

så oavsett fortskaffningsmedel så syns vi! Såg på Facebook att vi är rekordmånga som startar resan på skärtorsdag klockan 18!

Vad ska ni annars hitta på för kul i påsk?
Vi brukar ofta träffa några av barnen som kommer på besök men så blir det inte i år.
Istället våldgästar vi dottern någon av dagarna så vi dels får hälsa på barnbarn och dels på Blinka och valpar! Dom har inte öppnat ögonen ännu

men gapa kan dom, haha, ser ut som en gammal tandlös farbror!

Oavsett var ni är och vad ni gör och vem ni träffar så önskar jag alla
EN FRÖJDEFULL PÅSK!

Skulle stressen slå till, gå in här, ta ett djupt andetag och bara njuut!

0

23 Comments:

 1. Du jag har inte tid att följa med till Blåkulla tyvärr! Vi ger oss iväg på en annan resa i stället. Allt känns bra nu så förhoppningsvis åker vi härifrån på påskafton.
  Men jag önskar dej och alla dom andra en trevlig tripp. Och du.. kör försiktigt nu, vilket fordon du än väljer.
  Ha det så trevligt i Falun också. Underbar bild på lillen!
  En riktigt Glad Påsk önskar jag er!Kram!

 2. Visst syns vi på Blåkulla!!! :razz:

  Vi har så mycket på våra önskelistor o så kort helg…så jag känner att det är risk för att det varken blir hackat el malet.. Men vi siktar mot stugan..

  Glad Påsk!

 3. Ha en fröjdefull påsk du också Paula! Tack för alla olika tips om färdmedel till Blåkulla. Jag kommer, men har inte bestämt mig om jag ska ta vespan eller kvasten ännu.
  Kram

 4. Glad Påsk på Er oxå o visst vi ses på Blåkulla i morgon.
  Kramiz anki n

 5. Önskar jag kunde följa med till Blåkulla men tyvärr så kallar plikten på annat håll.Någon måste ju serva häxorna på mitt jobb :shock: (jag tror nämligen dom mellanlandar där)
  HA EN GLAD PÅSK!

 6. Visst är det underbart att påsken snart kommer till oss! Lite ledigt och god mat, mums så skönt det ska bli efter allt jobb. Vi skulle åkt till underbara Stockholm men kommer hålla oss hemma här i stället. Vi ska tivas och njuta.
  Vad ska du göra mer än att besöka dottern eller ni kanske stannar över hela påsken?
  Har du några bra boktips?
  Kramar

 7. alltid lika trevlig läsning inne hos dig….Stor kram och ha en fin helg

 8. Jahapp.
  Vad du än gör så flyg försiktigt. Har hört det blir trafikkork idag på grund av alla som ska ut på kvasten. Några kommer säkert mista katten, hälla ut kaffe på någon som går där nere på gatan. Men det får vi räkna med.
  så vi ses väl tänker jag.

  Söt valpen är där den ligger och gapar.
  Snart är väl ögonen öppna tänker jag.

  Det blir en stillsam påsk här. Bara maken och jag. Skönt på ett sätt.
  Men jag älskar ju att ha folk runt mig så….

  Nu önskar jag er alla en riktigt god påske, hälsa dotter och resten. Ge Blinka en liten godbit från mig. Loppan med.
  Kramen synnöve.

 9. En Glad och trevlig påsk önskar jag dig och maken och visst syns vi i Blåkulla!
  Hasta Kvasta!
  Ha dé!/Kram

 10. :mrgreen: GLAD PÅSK!!!
  Ha en skön helg…Är liiite avis vill ju oxå snusa på valpar…Vilken sötnos på bilden :razz:
  /Gunbritt med flock

 11. Ha det riktigt skönt hos dottera. Vi drar till skogs, till torpet där jag kommer att sitta på trappan och bara njuta. Datorn funkar inte där så det blir till att pyssla med annat. Kram och Glad Påsk

 12. Jag har då inte tid att åka nånstans så ni får samlas utan mig :smile: . Vi skall ju tävla imorgon och på söndag. Synd om den stackarn som får vara ensam hemma utan sin buskompis, och som om det inte vore nog så drar ni iväg på nån pub och lämnar alldeles ensam :cry: .

  Kramizzar
  Marketta

 13. Inget Blåkulla för mig – måste stanna hemma och jobba :|

  Hoppas ni får en riktigt trevlig PÅSKHELG!!

 14. Jäkla trevligt vi hade på Blåkulla, förlorade både katt, kanna och GPS men kvasten styrde hemåt framåt morgonen ändå, lite tung i huvudet efter att ha smakat på ALLA häxors olika drycker, tur det är Långfredag idag, i alla fall tyckte jag det var en lååååååång dag när jag var barn;)

  GLAD PÅSK!

  Kramar!

  annette

 15. vilket härligt blogginlägg Paula ! ha en jätteskön påsk med god mat och påskstämning. Vissa år tycker jag vissa högtider betyder mer – i år är väl påsken extra välkommen pga den kyliga vintern. Man ser vippor lite här och där. folk ställer ut penseer, eller annat man ser som ger glädje att det är påsk och vårkänning i luften. Håller med dig om att lilla vovven ser ut som en tandlös gubbe… skrattar såååå gott åt det ! :-)
  många påskhälsningar elisabeth

 16. Så söt valp!! Man blir himla sugen men no, har min Tequila i norr. :o)
  Glad påsk till dej också!! Kram!

 17. Himmel så brått du hade hem igen, jag såg dig som hastigast på långt avstånd…men det var väl de små som lockade kan jag tänka mig… ;-)

 18. hoppas du haft en bra påsk. vilket roligt inlägg du hade här och så lilla valpen på slutet. tänk när de blir lite äldre och springer omkring och busar överallt. härligt. kram krma

 19. Tjena! Nu är ju påsken snart över…hoppas du kom hem ordentligt! Både från Blåkulla o från dottern! Ljuvlig liten valp!
  Tror banne mig det här är sista gången jag orkar hålla på som jag gjort i påsk…!
  Kramen!
  Ragnvi

 20. Hej vännen,
  Tyckte väl att det var du som stog och rörde i grytorna. hehe Tyvärr blev jag lite sen och missade mycket roligt. Men tog igen det snabbt. ;-)

  Hoppas att påsken varit bra och att veckan som kommer blir lika bra.
  Kramis

 21. Jag kom inte iväg i år. Har drabbats av en dunderförkylning, men den börjar ge sig så smått. Men det fanns andra som drog iväg, kika här: http://prinsessangreta.blogg.se/2010/april/vad-ska-vi-gora-med-den-daringa-harry.html
  Kram

 22. Hejsan din gamla Häxa! :lol:
  Hoppas du haft en fin Påsk. Själv har jag snorat och försökt göra nytta i nya huset. Det går framåt, sakta men säkert. Mycket jobb. Alltid mycket mer än man tror. JAg är iaf alltid en riktig optimist. :grin:

  Ser på bilderna att ni ff har snö hos er. Här nere i söder är den borta sedan några veckor tillbaka även om det faktiskt snöade häromdagen. Det la sig aldrig tack och lov. Vet att du inte älksar värmen precis men snön kan iaf hålla sig borta…

  kram /Catja

 23. Glömde tillägga: Hälsningar från DEN ANDRA GAMLA HÄXAN! :lol:

Kommentera