Bloggen

Ha en äggstra äggande och glad Påsk!

Av
den
31 mars 2010

Ja vi ses väl på Blåkulla som vanligt…

Efter förra årets snöpliga landning rakt i en husvägg funderar jag på andra transportmedel, kanske moppe…

Om balansen är bra och det inte är för blåsigt kan man åka bräda på kvasten

och kommer man iväg för sent och det börjar brinna i baken tar man raketen…

Förfärlig trängsel är det ju och lätt att tappa bort varandra, men du hittar mig lätt där jag står och rör om i grytan!

så oavsett fortskaffningsmedel så syns vi! Såg på Facebook att vi är rekordmånga som startar resan på skärtorsdag klockan 18!

Vad ska ni annars hitta på för kul i påsk?
Vi brukar ofta träffa några av barnen som kommer på besök men så blir det inte i år.
Istället våldgästar vi dottern någon av dagarna så vi dels får hälsa på barnbarn och dels på Blinka och valpar! Dom har inte öppnat ögonen ännu

men gapa kan dom, haha, ser ut som en gammal tandlös farbror!

Oavsett var ni är och vad ni gör och vem ni träffar så önskar jag alla
EN FRÖJDEFULL PÅSK!

Skulle stressen slå till, gå in här, ta ett djupt andetag och bara njuut!

TAGS
23 kommentarer
 1. Svara

  Gunvor

  31 mars 2010

  Du jag har inte tid att följa med till Blåkulla tyvärr! Vi ger oss iväg på en annan resa i stället. Allt känns bra nu så förhoppningsvis åker vi härifrån på påskafton.
  Men jag önskar dej och alla dom andra en trevlig tripp. Och du.. kör försiktigt nu, vilket fordon du än väljer.
  Ha det så trevligt i Falun också. Underbar bild på lillen!
  En riktigt Glad Påsk önskar jag er!Kram!

 2. Svara

  Malin

  31 mars 2010

  Visst syns vi på Blåkulla!!! 😛

  Vi har så mycket på våra önskelistor o så kort helg…så jag känner att det är risk för att det varken blir hackat el malet.. Men vi siktar mot stugan..

  Glad Påsk!

 3. Svara

  BrittMarie

  31 mars 2010

  Ha en fröjdefull påsk du också Paula! Tack för alla olika tips om färdmedel till Blåkulla. Jag kommer, men har inte bestämt mig om jag ska ta vespan eller kvasten ännu.
  Kram

 4. Svara

  Anki N

  31 mars 2010

  Glad Påsk på Er oxå o visst vi ses på Blåkulla i morgon.
  Kramiz anki n

 5. Svara

  Christina

  31 mars 2010

  Önskar jag kunde följa med till Blåkulla men tyvärr så kallar plikten på annat håll.Någon måste ju serva häxorna på mitt jobb 😯 (jag tror nämligen dom mellanlandar där)
  HA EN GLAD PÅSK!

 6. Svara

  messan

  31 mars 2010

  Visst är det underbart att påsken snart kommer till oss! Lite ledigt och god mat, mums så skönt det ska bli efter allt jobb. Vi skulle åkt till underbara Stockholm men kommer hålla oss hemma här i stället. Vi ska tivas och njuta.
  Vad ska du göra mer än att besöka dottern eller ni kanske stannar över hela påsken?
  Har du några bra boktips?
  Kramar

 7. Svara

  britten sa

  1 april 2010

  alltid lika trevlig läsning inne hos dig….Stor kram och ha en fin helg

 8. Svara

  Synne

  1 april 2010

  Jahapp.
  Vad du än gör så flyg försiktigt. Har hört det blir trafikkork idag på grund av alla som ska ut på kvasten. Några kommer säkert mista katten, hälla ut kaffe på någon som går där nere på gatan. Men det får vi räkna med.
  så vi ses väl tänker jag.

  Söt valpen är där den ligger och gapar.
  Snart är väl ögonen öppna tänker jag.

  Det blir en stillsam påsk här. Bara maken och jag. Skönt på ett sätt.
  Men jag älskar ju att ha folk runt mig så….

  Nu önskar jag er alla en riktigt god påske, hälsa dotter och resten. Ge Blinka en liten godbit från mig. Loppan med.
  Kramen synnöve.

 9. Svara

  åsa

  1 april 2010

  En Glad och trevlig påsk önskar jag dig och maken och visst syns vi i Blåkulla!
  Hasta Kvasta!
  Ha dé!/Kram

 10. Svara

  Gunbritt

  1 april 2010

  :mrgreen: GLAD PÅSK!!!
  Ha en skön helg…Är liiite avis vill ju oxå snusa på valpar…Vilken sötnos på bilden 😛
  /Gunbritt med flock

 11. Svara

  Kersti

  1 april 2010

  Ha det riktigt skönt hos dottera. Vi drar till skogs, till torpet där jag kommer att sitta på trappan och bara njuta. Datorn funkar inte där så det blir till att pyssla med annat. Kram och Glad Påsk

 12. Svara

  Marketta

  1 april 2010

  Jag har då inte tid att åka nånstans så ni får samlas utan mig 🙂 . Vi skall ju tävla imorgon och på söndag. Synd om den stackarn som får vara ensam hemma utan sin buskompis, och som om det inte vore nog så drar ni iväg på nån pub och lämnar alldeles ensam 😥 .

  Kramizzar
  Marketta

 13. Svara

  Monica

  2 april 2010

  Inget Blåkulla för mig – måste stanna hemma och jobba 😐

  Hoppas ni får en riktigt trevlig PÅSKHELG!!

 14. Svara

  annette

  2 april 2010

  Jäkla trevligt vi hade på Blåkulla, förlorade både katt, kanna och GPS men kvasten styrde hemåt framåt morgonen ändå, lite tung i huvudet efter att ha smakat på ALLA häxors olika drycker, tur det är Långfredag idag, i alla fall tyckte jag det var en lååååååång dag när jag var barn;)

  GLAD PÅSK!

  Kramar!

  annette

 15. Svara

  elisabeth

  2 april 2010

  vilket härligt blogginlägg Paula ! ha en jätteskön påsk med god mat och påskstämning. Vissa år tycker jag vissa högtider betyder mer – i år är väl påsken extra välkommen pga den kyliga vintern. Man ser vippor lite här och där. folk ställer ut penseer, eller annat man ser som ger glädje att det är påsk och vårkänning i luften. Håller med dig om att lilla vovven ser ut som en tandlös gubbe… skrattar såååå gott åt det ! 🙂
  många påskhälsningar elisabeth

 16. Svara

  TT

  3 april 2010

  Så söt valp!! Man blir himla sugen men no, har min Tequila i norr. :o)
  Glad påsk till dej också!! Kram!

 17. Svara

  Mia

  4 april 2010

  Himmel så brått du hade hem igen, jag såg dig som hastigast på långt avstånd…men det var väl de små som lockade kan jag tänka mig… 😉

 18. Svara

  leila

  4 april 2010

  hoppas du haft en bra påsk. vilket roligt inlägg du hade här och så lilla valpen på slutet. tänk när de blir lite äldre och springer omkring och busar överallt. härligt. kram krma

 19. Svara

  Ragnvi

  5 april 2010

  Tjena! Nu är ju påsken snart över…hoppas du kom hem ordentligt! Både från Blåkulla o från dottern! Ljuvlig liten valp!
  Tror banne mig det här är sista gången jag orkar hålla på som jag gjort i påsk…!
  Kramen!
  Ragnvi

 20. Svara

  Lena

  5 april 2010

  Hej vännen,
  Tyckte väl att det var du som stog och rörde i grytorna. hehe Tyvärr blev jag lite sen och missade mycket roligt. Men tog igen det snabbt. 😉

  Hoppas att påsken varit bra och att veckan som kommer blir lika bra.
  Kramis

 21. Svara

  Nilla

  6 april 2010

  Jag kom inte iväg i år. Har drabbats av en dunderförkylning, men den börjar ge sig så smått. Men det fanns andra som drog iväg, kika här: http://prinsessangreta.blogg.se/2010/april/vad-ska-vi-gora-med-den-daringa-harry.html
  Kram

 22. Svara

  catja

  6 april 2010

  Hejsan din gamla Häxa! 😆
  Hoppas du haft en fin Påsk. Själv har jag snorat och försökt göra nytta i nya huset. Det går framåt, sakta men säkert. Mycket jobb. Alltid mycket mer än man tror. JAg är iaf alltid en riktig optimist. 😀

  Ser på bilderna att ni ff har snö hos er. Här nere i söder är den borta sedan några veckor tillbaka även om det faktiskt snöade häromdagen. Det la sig aldrig tack och lov. Vet att du inte älksar värmen precis men snön kan iaf hålla sig borta…

  kram /Catja

 23. Svara

  catja

  6 april 2010

  Glömde tillägga: Hälsningar från DEN ANDRA GAMLA HÄXAN! 😆

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 175
 • 505
 • 1 628 929
 • 5 076
 • 65 458
Sök här