Bloggen

Helg ljuva helg!

Av
den
30 april 2009

Då är det “glada Vappen” som vi finlandssvenskar säger.
Vi har inga egentliga planer utan tar dagen som den kommer.
Om det vackra vädret fortsätter kanske det blir en tur med Pärlan.

Tack för att ni finns, tack för alla goa kommentarer och hälsningar!

Ha en underbar Valborgshelg!

TAGS
13 kommentarer
 1. Svara

  hönsakadorran

  30 april 2009

  Tittar in och önskar dig en trevlig helg, förstår att ni vill ge er ut med Pärlan. I skåne har vi sol och 23 grader varmt, så hade jag haft en Pärla, så hade jag gett mig ut med den.
  Kram

 2. Svara

  Anki N

  30 april 2009

  Men jösses, tycker jag springer här varje dag men nu tror jag du fått skrivfnatt redigt..skratt!! Eller är de jag som har för mycket o bara tror jag är vid datorn varje dag. Hur som BRA du tar tag i problemet MAGEN, magar är inte att leka med,,,urk. Hoppas den ordnar till sig och att du får en bra läkare. HÄR ÄR ELDNINGSFÖRBUD, kanske hela Sverige jag vet inte, men i dessa trakter ska inga majbål brinna. Vi har sågat gavel o gjort klart för nya fönster idag, + tusen andra saker..som vanligt. Så vår kväll blir lite grill, en drink o VILA…sen kör vi hårt i morgon igen. Har sån här lift hemma över helgen så vi kommer högt i de blå, nä inte jag, jag håller mig på marknivå. Mina dekorationskulor ja, jag letar ett stort fart i klart glas till dom. Kanske kommer något mer att ligga hos dem där, vet inte, lova ta ett foto när de är dax men de dröjer tills vi är färdiga här. Förhoppningsvis är det urstädat o klart för gästerna vi väntar från Sörmland i slutet på maj. Dvs tjocka släkten.
  HA NU EN UNDERBAR VALBORG….de ska vi försöka ha.
  Kramiz Anki N

 3. Svara

  Inger Maryissa

  30 april 2009

  Mysig bild !
  Önskar dig också en riktigt fin Valborgshelg / glada Vappen.
  Stor *Kram* till dig

 4. Svara

  Malin

  1 maj 2009

  Önskar Er detsamma!!!

  KRAM!

 5. Svara

  Ingegerd

  1 maj 2009

  🙂 Glad Vappu på dig också!
  Har ni varmt och skönt inne i Pärlan?

 6. Svara

  Marketta

  1 maj 2009

  Kom på att det inte blev nån mjöd eller tippaleipiä i år. Men det får bli imorgon eftersom vi inte har nåt ställe och förvara mjöd på. Men till nästa år så har vi en riktig matkällare.

 7. Svara

  lelu

  2 maj 2009

  Sitter här ömklig o genom förkyld, måtte inte Mexikanska viruset vara likt detta jag genom lidit hela helgen för då blir det inte roligt ….Önskar er alla härliga dagar …

 8. Svara

  Lena

  2 maj 2009

  :party: Tjaba Pörtet, Här är det lite hang-over som gäller. Gamla tanter som jag ska inte parta 2 kvällar i rad. Då kommer plåtslagaren på besök. Är rätt sliten och som sagt huvudet finns med. Snart ska jag tillsammans med grannen klippa ner vår hagtornshäck till lagom höjd. Så då lär kroppen få jobba. Hoppas att ni hittade en bra plats att ställa upp på.
  Kramis

 9. Svara

  Ninni

  2 maj 2009

  Vilken underbar premiärtur ni ser ut att ha haft! Härligt! Förstår att husvagnen är en välkommen tillgång i hushållet då Hasse inte får nån semester. Men är det så ni får lust att åka en lite längre sväng så är ni välkomna hit. Tyvärr klarar jag nog inte att ha hundar inomhus hela dygnen så det är ju bra med husvagnen isf. Vore kul att få se er här och jag lovar att utsikten från vår altan går inte av för hackor den heller. 🙂
  Jag hoppas du hittar en bra läkare som du kan få som husläkare. Vilket j-a system det där med husläkare! Det finns ju sällan någon läkare som har “plats” så de flesta får nöja sig med att få nya läkare för varje gång. I värsta fall har de svårigheter att göra sig förstådda på svenska också så det blir ännu mer besvärligt. Jag brukar titta på Diagnos okänd på 3:an och tänker varje gång att det är väl själve sjutton att tv måste dra igång en serie för att folk ska få en diagnos! Allt för ofta ger läkaren upp innan de hittat felet eller så har man så många olika läkare så ingen tar tag i någonting!
  Lycka till hos läkarn! Hoppas det är en som är vettig!
  Kram och fortsatt trevlig helg!

 10. Svara

  britten

  2 maj 2009

  oj så mycket spännand edet var att läsa här inne..tack för alla boktips.just nu kan jag inte läsa men det kommer nog tillbaka….hoppas det löser sig med din mage…så du får många underbara turer med pärlan i sommar …kram…

 11. Svara

  catja

  2 maj 2009

  Hoppas ni hade en bra Valborg. Jag är för dålig för jag har inte fått tummarna loss och sända ditt paket… :thumbsdown: Men Paula, det kommer! 🙂

  Och du…du kan ju tävla mot dig själv med 100 steg/dag om du vill! 😀 😀

  Om inget annat kan du kanske göra lite reklam för “tävlingen” (som ju bara är en tävling mot sig själv) för att främja lite friskvård via nätet. 😉 Det är absolut inget tvång utan bara om du vill. Alltid skoj om folk är med och sporrar varandra.

  kram

  /catja

 12. Svara

  Synne

  2 maj 2009

  Tänkte bara sticka in nosen och höra hur det är med kärringen?
  Så här efter valborg och allt.
  Här är det bara bra. Ingen valborg, ett lugnt första maj och regn idag.
  Det ser ut att bli som vanligt…
  Kyligt.

  Hälsningar från nabokärringen 😛

 13. Svara

  annette

  3 maj 2009

  Undrar var Ni och pärlan varit över helgen, har ju här i alla fall varit ett underbart väder, inte för varmt utan lite lagom tycker jag.
  Hoppas verkligen Du får en läkare nu som tar tag i det hels så Du får hjälp med Dina magproblem, är ju urkasst att inte få hjälp och valsa runt hos olika läkare det ger ju ingeting, jo kanske sämre mage;)

  Ha en bra start på veckan!

  Kramen //annette

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 346
 • 450
 • 1 638 513
 • 5 097
 • 65 701
Sök här