Hundar och småbarn…

Hundar och småbarn är en härlig kombo.
Tyvärr kan jag inte erbjuda den kombon idag, men jag kan i alla fall visa bilder på bäggedera!
Vi hade spolat våra planer för idag med tanke på väderutsikterna, samtidigt kände jag igår kväll att halsen var rosslig och jag kände mig lite förkyld.
Då är det inte läge att träffa Noelle som knappt hunnit repa sig efter förkylning och ögoninflammation…
Jag tog en långpromenad med grannen och hennes Bella istället, ute i friska luften

Dessa två gillar verkligen varandra

Det kom en skur mitt på dagen men sen var regnmolnen som bortblåsta, förutom att det ….inte blåste! Halleluja, första gången på mången dag

Nu har nog Daniel hamnat i underläge, hihi!

När vi knappt hunnit hem fick jag pling i luren och där såg jag

denna härliga bild på de små kusinerna!

Freja var alltså på besök med sin mamma som bor här i Falun, och de är ju så gulliga tillsammans trots att de inte ses ofta!

Hand i hand traskar de vidare, jag hoppas så att tjejerna alltid ska finnas för varandra!

Här hemma sitter jag och snorar och harklar.
En snäll granne (en av dem, har bara snälla grannar) ska åka till stan imorgon och har lovat handla covid-test åt mig.
Det blir första gången, sent ska den syndige vakna…

5

16 Comments:

 1. Mirjam Halvarsson

  Men vilka underbara bilder på tjejerna <3 Dom kommer säkert att vara varandras vänner livet ut! Krya på dig Paula, hoppas du får ett bra svar på testet! Kram på're

  • tack, även andra testet negativt, o som dottern sa: hade det varit covid hade du inte blivit så här sjuk! Haha, kanske har hon rätt. Men idag har jag ätit! så det går åt rätt håll. Så synd att jag inte fick träffa småtjejerna, men ibland blir det så. Kram

 2. Vilka härliga bilder på fina, lekande vovvar och ett jättefint kusinmöte :D Men vad trist att du mår dåligt. Covid finns ju fortfarande runt omkring oss så det är nog inte omöjligt att det är det du har. Men jag håller ändå tummarna för att det är en vanlig förkylning.
  Kryakramar <3

  • Det är en vanlig fast ovanligt jobbig förkylning, fjärde dagen nu och fortfarande rejält dålig, Bara att kriga sig igenom…kramen

 3. Visst är hundar och barn en fin kombo. Både tillsammans och var öfr sig.
  Härliga bilder! Förstår att du blev glad över att se Noelle och Freja tillsammans även om du idag inte kunde vara med personligen. Men du var ju med i tanken-
  Hoppas nu att det är en vanlig “bonnförkylning. ” Ohc Covid testerna är ju inte direkt så pålitliga.
  Krya på dig-
  Kram

 4. Nej, nej, nej! Hoppas verkligen att du inte snubblat på mållinjen och fått Covid. Okej, om det är en väldigt lindrig variant, men ändå. Så himla onödigt ändå. Håller tummarna att det bara är en vanlig förkylning. Å om det är Covid, lär ju din dotter också få viruset. Å lycka till med Covid-testerna. Jag har iofs aldrig tagit ett självtest, men såg hur de funkar på youtube. Kan lugnt säga att jag aldrig klarat det. Är liksom ingen raketforskare;-)

  Härligt att se Noelle och Freja tillsammans. Det ser ut som om det är Noelle som “tar kommandot” och intar ledarrollen. Tycker det är härligt att se dom tillsammans.

  PS. Har också bloggat om hundar och barn idag, men i ett helt annat och absolut inte gulligt sammanhang;-) DS.

 5. Me again: Glömde ju säga “Krya på dig!”

 6. Blir så lycklig när jag tittar på bilderna. Daniel och Bella i lektagen sedan Noelle med Freja hand i hand. Inget kul med förkylning men hoppas det inte är covid.
  Krya på dig
  Kramar från oss

  • bara en dunderförkylning som inte släppt greppet riktigt än. Tålamod skulle behövas nu, men jag kan bara vänta på bättre tider. Kram

 7. Underbara bilder av både fyrfotingar och de små kusinerna. Ljuvliga flickor.
  Hoppas du inte har någonting annat än vanlig flunsa men man måste ju testa utifall att. Krya på dig -kram!

 8. Vilka fina hundkompisar och kusinkompisar! Kusinerna kommer att ha så mycket glädje av varandra genom livet, det är jag övertygad om!

  • PS. Hoppas du kryar på dig snart! Och OM det nu skulle vara Covid: hoppas det är den lindriga Covid-Light-variant som verkar vanlig nuförtiden!

 9. Vilken härlig blandning av hundar och småbarn! Dom är verkligen gulliga och verkar trivas med varandra både barnen och hundarna :-)

  Krya på dig nu!

 10. ? smälter ju av kusinbilderna, så underbart söta.
  Krya på dig , jag hoppas att det bara är en vanlig förkylning du åkt på.
  (Såg på TV reklamen att även ÖoB erbjuder hemleverans…..Men även Gekås har nu online försäljning och hemleverans)

 11. Du har nog åkt samma elände som vi. Ingen korona heller. Tagit två tester både jag och gubben. Men nu är det snart över. inte så mycket hosta längre.. inte så mycket förkyldsnorig. Bara allergisnorig. Så nu är vi på väg åt rätt håll.

  Fina bilder på de två små kusintjejerna. Hoppas deras vänskap håller i sig. Fina bilder igen. Jag bara njuter. God bedring nu.

 12. Visst var det härligt när det slutade blåsa!
  Kul för Daniel att ha en kompis att busa med och de söta kusinerna! Otroligt gulliga bilder.
  Kram.

Kommentera