Idolkväll i pörtet

Tack för all visad omtanke, Daniel är på bättringsvägen.
Igår dög inte maten, kokt torsk o lite ris, den åt med glädje katterna upp istället!
Det förfars ingen mat i pörtet!

Vi satte oss tillrätta i fåtöljen för att titta på Idol
Ja Daniel tittade inte, han bara njöt i mattes knä…

Torsten hade full koll, både på kompisen och på idolerna!
Vi var rörande överens om att Caspar glänste som vanligt, vilken artist han är!

I morse vräkte regnet ner och all vit snö vi fick igår smälter bort, visserligen väntat, men ack så trist då det nu blir lika mörkt igen.
Gav en liten portion torsk i morse och nu snörpte han inte på nosen utan åt med god aptit
Nu på eftermiddagen slank ytterligare en portion ner, nu kanske vi lugnar oss o väntar med påfyllning tills imorgon.

Jag är alltid tramsig när mina djur inte mår bra, men efter att Blinka var så sjuk och fick somna in i februari så kändes det nästan panikartat när Daniel började må dåligt och kräkas.
Jag har allt som hände Blinka i så färskt minne, min stora förtvivlan när jag inte kunde göra något som skulle göra henne frisk igen.
Jag orkar liksom inte ta mig igenom en sådan pärs igen, därför beter jag mig som en hönsmamma…

Nu bjuder jag på en liten videofilm där barnbarnsbarnet Noelle spelar huvudrollen!

Är man go eller är man go??
Gammelmormors hjärta smälter

Trevlig lördagskväll till dig som tittar in!

7

14 Comments:

 1. När de små fyrbeningarna inte mår blir man förtvivlad. Är så glad att Daniel är bättre. Minton skickar pussar till alla
  Blev tårögd när jag såg filmen på Noell sååå go.
  Kram Anki o Minton

 2. Lilla söta goa Noelle mitt hjärta smälter också så fin och söt. Mmmm lille Daniel , jag hoppas att du mår bättre nu ikväll. Du får inte ge matte och oss andra skrämselhicka. Kram från oss på Skogsliden

 3. Såååå kul att höra att Daniel mår bättre. Då kan du ta det lite lugnare nu. Förstår att du är skärrad efter Blinkas bortgång, men tyvärr är det ju alltid så när man har husdjur att det en dag kan hända nåt… ja, du vet. Men huvudsaken är att Daniel mår bra igen:-)

  Lilla Noelle är ju såååååååå söt. et var en riktigt rolig filmsnutt. Å visst var det din dotter som lyfte upp Noelle i sista bilden!?

 4. Tråkigt när djur är sjuka. Liksom människor. Tur att hundvännen mår bättre. Bra med föräldrar som samlar sina minnen på film…och dessutom låter andra få se. Härlig liten babytös! Har du två barnbarnsbarn eller ännu fler. Förstod inte riktigt hur det hängde ihop med barnbarn och deras barn. Kram på dej!

  • Hej, jag har en dotter som har tre barn och varje barn har ett barn…alltså har jag tre barnbarn och tre barnbarnsbarn, inte illa va? Nu ska jag försöka slå åldersrekordet i familjen så kanske jag hinner se ännu en generation komma till världen! Kram!

 5. Vilken härlig känsla man får när ens älskade vovve börjar må bättre. Inte konstigt att du var orolig så snart efter att du hade förlorat din fina Blinka. Jätteskönt att Daniel nu verkar återfå energi och matlust :D
  Här smälter snön också men jag hoppas att inte allt ska försvinna.
  Underbar film på en glad och pigg liten tjej. Klart du är stolt :D
  Kram

  • Idag har vi lämnat torsken därhän och gått över på “riktigt” käk , konstaterar en nöjd vovve. Men vi håller igen lite ännu på portionsstorlekarna.
   Jag har inga problem att acceptera att jag inte kan träffa mina nya barnbarnsbarn stup i ett, men jag vill så gärna träffa dem en gång i alla fall medan de är små bebisar! Kram

 6. Så skönt att Daniel verkar pigg igen, Jag förstår din oro när han mår dåligt. Han är ju ingen ungdom längre, även om han kan få många friska år än.

  Så härligt för dig att få följa lilla barnbarnsbarnet på video.
  Kram/Kicki

  • Nu är Daniel återstålld, peppar peppar, men vi tar det lite försiktigt med mängden mat ett par dagar till. Ja jag är glad över alla rörliga bilder jag får, men nog är jag sugen på att få träffa underverken i alla fall en gång medan de är små bebisar…dumma corona…
   Kram

 7. Så skönt att Daniel är piggare. Och klart att du är och ska vara orolig. Absolut. Men nu tänker vi positivt.
  Vilken ljuvlig lite film med Noelle! Så fin! Klart att du är stolt och gläds- Tack för att du delar med dig.
  kram!

 8. Så skönt att läsa att Daniel mår bättre för visst 17 blir man orolig när dom inte mår bra, huvva så hemskt! Sen är han ju för söt med sin tunga, den lille rackaren <3
  Så nästa sötchock, himmel vilken go' liten tjej! Lilla Noelle hur fin som helst och man förstår verkligen att det känns i hjärtat <3 <3
  Kram till er alla i Pörtet <3

 9. Sån tur att Daniel hämtade sig, det är så fruktansvärt när ens små gullisar blir sjuka. Och vilken söt liten tjej – och glad verkar hon ju vara också!
  KRAM från en som bara ÄLSKAR julen/Susie

 10. Vad skönt att Daniel har piggat på sig! Förstår din oro där…

  Sååå himla söt hon är, Noelle :-D

Kommentera