Bloggen

Ingen rolig helg..

Av
den
1 februari 2015

När vädret äntligen passat finnkäringen som hand i handske så har jag känt mig allt annat än kry, rent ämlig faktiskt.

0201a

Igår hade jag djävulskt ont i ryggen när vi susade iväg ner till loppisen för ett kort pass.
Nästan onödigt att hålla öppet när snön vräker ner, men har man fasta öppettider så har man!

0201g

På hemvägen konstaterade jag att det inte blir det lättaste att försöka bli av med sina sopor, nu orkar inte grenarna bära den tunga snön mer

0201c

Titta vilket häng! Det ser ut som om en knypplerska varit i farten..

0201e

..men nu tror jag rullgardinen har åkt ner… 😀

Kvällen gick som i ett töcken, jag mådde inte bra alls, utan värken nådde nya höjder och värre skulle det bli under natten. När man inte kan sova är det lätt att göra misstaget att sätta sig och googla på sina symptom, o oj så mycket det fanns att välja på, det ena värre än det andra!
Riktigt tuff natt var det, mitt i alltihopa fick jag faktiskt för mig att jag kanske inte skulle överleva natten, och tänk, stackars människor som kommer hit och hittar tanten spritt språngande naken i bingen! Alltså kliver jag upp och klär på mig rena underkläder… 😆 om och ifall att 😉

Nå som synes överlevde jag men inte mår jag bra.
Kanske får jag ta och ringa vården imorgon om ingen förbättring sker.

0201b

Snälla exet har hjälpt till med hundrastning, idag också snöskottning, själv har jag inte satt en fot utanför dörren…

TAGS
14 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  1 februari 2015

  Ring och prata med 1177 NU. <3

 2. Svara

  Eva-Lena

  1 februari 2015

  Men kära du!? Jag säger som ovanstående ring om hjälp omedelbart. Så fruktansvärt med värk när man inte vet vad det är, och känslan att man ska dö och någon ska hitta en i sängen utan kläder har slagit mig också. Sådana tillfällen som du befinner dig i nu då är det riktigt skönt att bo i en stad och ha nära till vård. Tur att ditt ex hjälper dig. Jag önskar att jag bodde nära då skulle jag hämta dig och köra dig till Falun.

  Nu när det är halt ute så ser jag till att vara hel och ren utifall att jag skulle halka och hamna på akuten. Jag var inte fräsch när vi hipp som happ drog ut till Valbo köpcentrum för fem år sedan. Onödigt med broddar också tyckte dumma frun och halkade utanför ingången och slog sönder armbågen och var på akuten i ett antal timmar, med ett hår och kläder som såg ut som om någon släpat fram mig under någon sten eller så.

  Håller tummarna för dig nu!!! KRAM

 3. Svara

  Handarbetsglädje

  1 februari 2015

  Tar sig ambulansen fram ifall Du skulle behöva åka akut?
  Du skulle nog höra med vården om Dina krämpor, utifall det är något värre, så Du inte ligger hemma för länge? Jag hoppas att Du inte har tänkt åka alla bussar till närmast lasarett i Ditt tillstånd?
  Bra med snö har Du i alla fall och den ligger nog ett tag till, ska Du se. Så Du hinner nog göra änglar i snön innan den försvinner? 😀
  Tur att mr X hjälper Dig och jag tycker att Ni kan byta bostad med varandra! 😉 Han har ju körkort och bil och är frisk, medan Du behöver ha lite närmare till affären och slippa dra tvätten ner till byn och dessutom inte är så frisk längre! :thumbsup:
  Hoppas att det onda går över och att Du kan njuta av den vackra vintern!
  Önskar dig en fin vecka utan krämpor och kramar i mängd! Nospussar till Blinka skickar voffsen också! 🙂 <3

 4. Svara

  Christina

  1 februari 2015

  Men fy,låter inget vidare det där.Om du inte är bättre tills imorgon så MÅSTE du besöka vårdcentralen.
  Krya på dig!
  Christina

 5. Svara

  Marja

  1 februari 2015

  Oj, så mycket snö ni har fått. Jag som tyckte vi har mycket.
  Låter jobbigt med din rygg och jag känner så igen tankarna om att man kanske blir liggande och hittas av någon, även om jag inte bor så avsides som du gör. Jag brukar till och med duscha, tvätta håret och så ta på mig rena kläder…
  Sök hjälp nu… ligg inte och plågas. Kramar och tankar!

 6. Svara

  Ninni

  2 februari 2015

  Ja ni har då fått mer snö än vad vi fick den här gången. Jag var ut och skotta snö på förmiddan idag så nu har jag ont i ryggen av det. MEN ditt ryggonda får du nog ta till en läkare för så där ont ska du bara inte behöva ha. Du måste ju få reda på vad det kan vara för något som spökar i kroppen. Jag hoppas du får sova inatt och att värken gått över men har den inte det så instämmer jag i föregående kommentarer: Sök hjälp!
  Kramen.

 7. Svara

  Herr Nilssons Fru

  2 februari 2015

  Nä men oj, du måste till läkare Paula och få hjälp. Så hemsk de var att läsa dina rader. Ta nu tag i detta och sök hjälp för du har många många go år kvar att plumsa omkring i snö på. Snö de har ni fått mer än oss, de ser jag de. men vi har fått en rejäl hög vi oxå o det är så ljust o fint ute nu. Bara de får väck de från vägarna så är det skönt med snö. Krya på dig nu vännen och kontakta hjälp.
  Kramiz

 8. Svara

  Malin

  2 februari 2015

  Men usch då, har du ringt sjukvårdsupplysningen nu? Jag tycker inte att du ska avvakta o se om det blir bättre, det har du inget för. Sök hjälp nu!

  Lider med dig, men kan inte låta bli att fnissa åt att du steg upp och klädde dig i rena underkläder!! 🙂

  Kram

 9. Svara

  Helen

  2 februari 2015

  Hej… Ja oj vad snö det kommer och det verkar inte sluta snöa heller…
  Ja jag är arbetslös nu, min första dag.. ska snart o anmäla mig på arbetsförmedlingen.
  Mitt jobb varslade redan i höstas, och nu i januari var allt klar. ca 30st fick gå och det var ju LAS som gällde, jag hade ju bara 2½ år i bolaget, så nu är det bara o börja om igen. Men det blir säkert nått jättebra med detta oxå, jag är optimist… kram

 10. Svara

  Gunnel

  2 februari 2015

  Jag håller med de andra som kommenterat. Vänta inte längre utan ring! Hoppas du lyder alla råd du fått. Kram

 11. Svara

  Kicki

  2 februari 2015

  Jag hoppas att du tagit kontakt med sjukvården om du inte blivit bättre. Du får ringa efter en sjukbil, för ingen kan begära att du själv ska ta dig själv till akuten i Ludvika eller Falun.
  Stå på dig! Det är din hälsa det gäller.
  Lycka till och krya snabbt på dig!
  Kramen

 12. Svara

  "LillaSyster"

  2 februari 2015

  Kontakta vårdcentralen! Eller ring 1177.
  Krya på dej vännen! Kram

 13. Svara

  TT

  2 februari 2015

  Stackars dej!!
  Min faster köpte sej ett fint nytt nattlinne när hon började bli krasslig och när hon somnade på kvällarna såg hon till att det var sedesamt nerdraget över knäna när hon somnade! 🙂

  Hoppas du mår bättre men du måste ju kolla upp vad det är!!

  Kram!

 14. Svara

  Mia

  2 februari 2015

  Men kära nån, nu får du faktiskt ta och ringa till vårdcentralen för detta är inte likt dig!!!!! Varm kram!! :love: :love:

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 493
 • 520
 • 1 640 685
 • 5 101
 • 65 736
Sök här