Bloggen

Inget är som väntans tider

Av
den
25 juli 2023

Här sitter jag och väntar på ett kärt besök, senast vi sågs var för ett år sedan, du kanske också känner henne, men jag håller dig på halster ett tag.
Jag kan avslöja att det är en bloggvän jag ska få träffa igen, och tillsammans ska vi göra stan idag!
Medan jag väntar kan jag passa på att blogga

Vädret har varit som vilken svensk sommar som helst, ömsom regn ömsom sol, precis som det oftast är under fruntimmersveckan.

Ibland har vi haft otur och hamnat mitt i en rejäl skur

Den anklagande blicken säger allt! -Varför släpa ut mig i skitvädret…

Rejäla vattenpölar blev det…

“När asfalten blommar”

Igår kompenserade väderguden oss och vi fick en fin sommardag

Det firade vi med en glass! Vaniljglass till Daniel, mangosorbet till matte

Det finns liiiite kvar! Min pojke älskar glass!

TAGS
15 kommentarer
 1. Svara

  Anna-Lena

  25 juli 2023

  Då har ni säkert en fin dag tillsammans nu! Gissar på ibod…kommer ihåg att du skrevbombett besök av henne. Tyvärr har inte mina och hennes “vägar korsats”.. men det kanske inte är för sent. Ha en riktigt bra dag! Kram

 2. Svara

  LillaSyster

  25 juli 2023

  Ha en trevlig dag med bloggvännen =)
  Mmm glass! Fast mangosorbet är inte dumt det heller.

 3. Svara

  Synnøve Irene Kjerstad

  25 juli 2023

  Ja det är ju inte jag då, fniss. Många år sen ni var här. Hoppas ni får det fint trots det ombytliga vädret. Här väntar jag på två damer och en massa hallon. Hoppas dem kommer snart. Fina bilder bjuder du på i alla fall.
  Kram.

 4. Svara

  Ibod11 - Ingrid

  25 juli 2023

  Spännande! Jag såg att någon gissade på att det är jag men såvitt jag vet befinner jag mig i Jämtland just nu 😀 Kanske Anki eller någon helt annan. Jag minns att du hälsade på en annan bloggvän några dagar men är osäker på när det var. Men vi lär få se vem det är. Kul hoppas jag i alla fall att ni får. Det är jag förresten säker på att ni får 😀
  Fina bilder från dagarna som gick och vad fint att Daniel också fick lite glass 😀 Ha nu så kul och berätta allt sedan 😀
  Kram

 5. Svara

  Karin

  25 juli 2023

  Inte jag heller, men nästan … Jag åkte från huvudkommunen i morse, mot nordväst, fast jag svängde av från stora vägen en bit före Falun.

 6. Svara

  Mia

  25 juli 2023

  Visst är det väl det här som är typiskt svenskt sommarväder?? Kanske lite överdrivet men snudd på i alla fall 🙂 Vad kul att din bloggvän kommer och hälsar på! Jag TROR jag vet vem det är men är inte säker 🙂 Kram på’re

  • Svara

   Paula

   26 juli 2023

   Det blev ju inget roligt sommarväder när Anki var här, sämsta tänkbara, det bara gick inte att vistas utomhus. Men det vi missade i sevärdheter får vi ta igen nästa gång, vi fick ju umgås och ha det trevligt ändå. Kram!

 7. Svara

  Anna-Lena

  25 juli 2023

  Spännande. Det är inte jag som ska besöka dig i alla fall..
  Håller mig lugn ett tag nu… behöver semester från sommarens “arbete”. Dvs. barnbarn, bekanta, hela familjer, hundar, flera kalas etc.etc.
  Väntar på det rätta svaret.

  • Svara

   Paula

   26 juli 2023

   Det kan bli intensivt på sommaren att hinna umgås med alla man vill träffa. Vi är ju så få i min familj och närmaste krets så det blir aldrig någon stress med det. Hade gärna följt med tjejerna mina till Stockholm dit de drog iväg idag för några dagar hos äldsta barnbarnet som bor där. Men då hade inte sovplatserna räckt till och hunden hade nog inte uppskattat den resan heller. Så vila och reflektera och tänk tillbaka på alla fina minnen du skapat i sommar

 8. Svara

  BP

  25 juli 2023

  Om man väntar på nåt gott väntar man aldrig för länge. Hoppas du och din bloggvän hade roligt på stan – helst utan regn.
  Sådana regnskurar som du visar har vi bara haft en enda förra veckan. De som vi fick i tre dagar nu varade inte länge. Gatorna torkade upp på nolltid.
  Det var nytt för mig – att hundar gillar glass alltså. Det visste jag inte. Kul med “mänskliga” vanor hos Daniel:-)

  PS. Mango sorbet är ungefär den enda glassen jag gillar smaken av. Äter väl en vart tredje år eller så;-) DS.

  • Svara

   Paula

   26 juli 2023

   Hundar gillar nog ofta samma som människor, men de får ju inte äta allt, godis t.ex är ju gift för dem. Eftersom jag inte själv äter söta grejer är det inga problem hemma hos oss. Jag kommer nog att erbjuda Daniel glass flera gånger i sommar, har konstaterat att han mår bra och blir inte dålig i magen. Han ska få njuta på ålderns höst!

 9. Svara

  Susjos

  25 juli 2023

  En sommar med svalka kan man lugnt säga, och en hel del regn. Hoppas det blir liiiite varmare i augusti när min semester börjar! Kan det vara Anki som är på väg till dej? Fortsättning följer väl!
  Ha det gott!
  Kram

 10. Svara

  Anna i Portugal

  25 juli 2023

  Såklart grabben gillar glass, vem gör inte det liksom 🙂 Kul med besök av vän.

 11. Svara

  Anki

  26 juli 2023

  Många gissningar blev det 🙂 Man ser verkligen att Daniel älskar glass!
  Kram

 12. Svara

  Minton

  28 juli 2023

  Min förra hund älskade glass men Minton äter det inte.
  Det är omväxlande väder hos dej och vi har liknade.
  Kramar från oss

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 167
 • 189
 • 1 655 001
 • 5 128
 • 66 118
Sök här