Jag är Suuur!

Inte så allvarligt menat, hihi
Hos Solgudinna hittade jag Karamellkungens test

Lite skojsigt test för en som inte ätit godis på över tio år…men jag minns hur det smakade!
Jag log när jag läste om att jag är snabb på att bestämma mig…det stämmer bara alltför väl och har bidragit till att jag åkt på “knock-out” ett antal gånger i mitt liv, både inom arbetslivet och privat! Jag stångar hellre pannan blodig än erkänner att jag gjort fel val…

Vill du göra testet så hittar du det här

0

11 Comments:

 1. Det där ska jag testa vid senare tillfälle… misstänker att jag är en suris jag också!
  Tack igen för din kommentar i min gb, du är så flitig med dina besök, uppskattas! Men nån riktig paparazzi blir jag nog inte 8)

 2. Hahaha!! Jasså, du är sån, du… ;-)
  Det måste jag testa!

 3. hej suris :) själv så älskar jag lakrits, kan smälla i mig massor men får då oftast ont i magen då. kram kram leila

 4. Jag blev Chokladokrat! Det lät ju lite roligare än Surolog… stackars dig :D Men vi tycker om dig ändå. Kram på dig!

 5. *s* jasså du är en riktig “stônbock” du. Det är jag också men jag har kanske inte lika svårt att erkänna just mina felval i livet.

  Kram

 6. Det där låter kul. Jag ska testa! Anna

 7. Själv fick jag ett annat resultat, som nu finns på min blogg! :)

  /Caroline

 8. :D Hej
  Jag blev en chokladoat haha kul test. :wink: Hoppas allt är bra hos er,här blåser de idag och är ruggväder.
  Kram kicki

 9. Spännande , detta måste jag pröva ,var glad att du inte äter av det hela som innehåller så mycket konstiga ämnen . kanske lite nya smaker med tomat , paprika, gurka det vore nått . Hälsningar Lelu

 10. Å jag är en chokladokrat! :D Vilket jobb någon lagt ner för att gör det där interaktiva programmet! Min personlighet liknar din, men jag bär hatt och ska jobba som läkare! (Det passar, jag ser alla sjukhusprogram…)
  Kram!

 11. Jag blev chokladoman. Hade inte trott nåt annat heller… :)

Kommentera