Kära bloggvänner!

Jag har fått en utmärkelse av världens bästa Mat-Mia!

Jag blir stolt och glad och tror nog att jag rodnar lite också….

Tanken är att jag i min tur ska utse några mysiga bloggar och föra utmärkelsen vidare.
Jag brukar inte kunna välja ut några enstaka bland alla jättefina bloggkompisar jag har!
Men, denna gång har jag faktiskt valt att lyfta fram följande bloggare som jag slaviskt följer i deras liv:

Kicki, en av två bloggkompisar som jag träffat “på riktigt”. En föredetta travkusk och hundägare som delar med sig av sina erfarenheter och som blivit en fullfjädrad bloggerska!

Annette
som visar dom vackraste foton och ibland smyger in lite text också…

Anki som jag känt här på nätet sedan hon var ensamstående mamma, hittade sin drömprins, flyttade och rustade tillsammans med älsklingen en gård. En glad tjej med fart och fläkt!

Och förresten, jag är visst värd en award idag, jag har genomfört ett besök hos tandis!
Ni som hängt med här ett tag vet att jag lider av en svår tandis-skräck. Dock visste jag att jag idag “bara” skulle träffa tandhygienisten, men eftersom tandläkarstolen utgör hälften av skräcken så anser jag att det var en bedrift i alla fall, hihi

0

8 Comments:

 1. heder åt dig .. fy för attan för tandhygenisten ,,,, tandläkaren nja, vi är nog inte ensamma om tyckandet .

 2. Grattis till awarden! :party:

  Jag har oxå börjat utveckla tandisskräck, har väl alltid varit lite obehagligt, men nu på senare år har jag fått tandsten och det är ingen lek, jag tycker det är värre hos tandhygienisten än tandläkaren…

  Strax före jul är det min tur….ett uppskjutet besök väntar. :cry:

 3. Grattis, Grattis, både till awarden och avklarat “tandisbesök”.
  Kram

 4. Tack för awarden! Jag rodnar lätt :angel: .
  Duktig du, som fixade tandläkaren! :luv:
  Kramen

 5. Grattis!
  …Både till awarden och till att du vågade sätta dig i tandläkarstolen!
  Vet precis hur du känner, har varit likadan själv, men nu klarar jag att gå till tandläkaren utan problem och jag brukar klappa mig själv på axeln och säga, att jag är såååå bra och duktig!
  Ha dé!/Kram

 6. Klart du ska ha en award! Du har den mest läsvärda bloggen jag besöker. Och sevärd också för den delen med alla fina foton. Att du sen har vågat dig iväg till tandläkarn gör dig ännu mer värd en award.
  Visst var det härligt med skidåkningen i helgen. Tyvärr hann jag inte med mer än en sväng ut på altanen för att få lite av solen på lördan men jag njöt av att titta på skidåkning och virka. Christer som är mer intresserad av skidskyttet satt framför datorn då jag satt framför tv:n så vi roade oss på varsitt håll i helgen. :)
  Va mysigt med Mattila för er i jul. Tror Christer gärna skulle göra er sällskap där men jag vill umgås med ungarna och mina föräldrar i jul så han gör mig snällt sällskap.
  Kattungarna växer och växer och snart har de stadga i benen så de kan börja knata omkring lite men jag får väl vara glad så länge jag vet var jag har dem. Kan ju tänka mig vilken glädje för små kattungar med julgranen sen… :)
  Ha det gött!
  Kram.

 7. Du är verkligen värd en Award för Du har en väldigt härlig blogg med väldigt blandat och intressant innehåll som jag tycker mkt om att besöka.
  Sedan blev jag jätteglad över att få en Award från Dej, för jag tror verkligen att Du menar ngt med den.
  Du själv borde få en extra Award för att Du fixade detta med att sätta Dej i tandläkarstolen!

  Kram och tack!

  annette

 8. Oh älskade vän!! Du gör mig rörd. En award till lilla jag. Blir så glad o så uppåt, kommer hem här efter en eftermiddag i Köpingen o finner denna glada o överraskning. De gör mig lycklig!!
  Oh du jag du är verkligen värd en Award, du har den blogg jag följt och njutit av allra längst i min bloggkarriär, du känns som en verklig vän, någon jag en dag drömmer om att få träffa “på riktigt”. Vi är lika men ändå olika. Ja vi ser ju inte lika dana ut..precis men nästan.
  Massa kramar från MIG.

Kommentera