Bloggen

Kära bloggvänner!

Av
den
24 november 2009

Jag har fått en utmärkelse av världens bästa Mat-Mia!

Jag blir stolt och glad och tror nog att jag rodnar lite också….

Tanken är att jag i min tur ska utse några mysiga bloggar och föra utmärkelsen vidare.
Jag brukar inte kunna välja ut några enstaka bland alla jättefina bloggkompisar jag har!
Men, denna gång har jag faktiskt valt att lyfta fram följande bloggare som jag slaviskt följer i deras liv:

Kicki, en av två bloggkompisar som jag träffat “på riktigt”. En föredetta travkusk och hundägare som delar med sig av sina erfarenheter och som blivit en fullfjädrad bloggerska!

Annette
som visar dom vackraste foton och ibland smyger in lite text också…

Anki som jag känt här på nätet sedan hon var ensamstående mamma, hittade sin drömprins, flyttade och rustade tillsammans med älsklingen en gård. En glad tjej med fart och fläkt!

Och förresten, jag är visst värd en award idag, jag har genomfört ett besök hos tandis!
Ni som hängt med här ett tag vet att jag lider av en svår tandis-skräck. Dock visste jag att jag idag “bara” skulle träffa tandhygienisten, men eftersom tandläkarstolen utgör hälften av skräcken så anser jag att det var en bedrift i alla fall, hihi

TAGS
8 kommentarer
 1. Svara

  Lelu

  24 november 2009

  heder åt dig .. fy för attan för tandhygenisten ,,,, tandläkaren nja, vi är nog inte ensamma om tyckandet .

 2. Svara

  Malin

  24 november 2009

  Grattis till awarden! :party:

  Jag har oxå börjat utveckla tandisskräck, har väl alltid varit lite obehagligt, men nu på senare år har jag fått tandsten och det är ingen lek, jag tycker det är värre hos tandhygienisten än tandläkaren…

  Strax före jul är det min tur….ett uppskjutet besök väntar. 😥

 3. Svara

  Nilla

  24 november 2009

  Grattis, Grattis, både till awarden och avklarat “tandisbesök”.
  Kram

 4. Svara

  Kicki

  25 november 2009

  Tack för awarden! Jag rodnar lätt :angel: .
  Duktig du, som fixade tandläkaren! :luv:
  Kramen

 5. Svara

  åsa

  25 november 2009

  Grattis!
  …Både till awarden och till att du vågade sätta dig i tandläkarstolen!
  Vet precis hur du känner, har varit likadan själv, men nu klarar jag att gå till tandläkaren utan problem och jag brukar klappa mig själv på axeln och säga, att jag är såååå bra och duktig!
  Ha dé!/Kram

 6. Svara

  Ninni

  25 november 2009

  Klart du ska ha en award! Du har den mest läsvärda bloggen jag besöker. Och sevärd också för den delen med alla fina foton. Att du sen har vågat dig iväg till tandläkarn gör dig ännu mer värd en award.
  Visst var det härligt med skidåkningen i helgen. Tyvärr hann jag inte med mer än en sväng ut på altanen för att få lite av solen på lördan men jag njöt av att titta på skidåkning och virka. Christer som är mer intresserad av skidskyttet satt framför datorn då jag satt framför tv:n så vi roade oss på varsitt håll i helgen. 🙂
  Va mysigt med Mattila för er i jul. Tror Christer gärna skulle göra er sällskap där men jag vill umgås med ungarna och mina föräldrar i jul så han gör mig snällt sällskap.
  Kattungarna växer och växer och snart har de stadga i benen så de kan börja knata omkring lite men jag får väl vara glad så länge jag vet var jag har dem. Kan ju tänka mig vilken glädje för små kattungar med julgranen sen… 🙂
  Ha det gött!
  Kram.

 7. Svara

  annette

  25 november 2009

  Du är verkligen värd en Award för Du har en väldigt härlig blogg med väldigt blandat och intressant innehåll som jag tycker mkt om att besöka.
  Sedan blev jag jätteglad över att få en Award från Dej, för jag tror verkligen att Du menar ngt med den.
  Du själv borde få en extra Award för att Du fixade detta med att sätta Dej i tandläkarstolen!

  Kram och tack!

  annette

 8. Svara

  Anki N

  25 november 2009

  Oh älskade vän!! Du gör mig rörd. En award till lilla jag. Blir så glad o så uppåt, kommer hem här efter en eftermiddag i Köpingen o finner denna glada o överraskning. De gör mig lycklig!!
  Oh du jag du är verkligen värd en Award, du har den blogg jag följt och njutit av allra längst i min bloggkarriär, du känns som en verklig vän, någon jag en dag drömmer om att få träffa “på riktigt”. Vi är lika men ändå olika. Ja vi ser ju inte lika dana ut..precis men nästan.
  Massa kramar från MIG.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 298
 • 354
 • 1 626 683
 • 5 070
 • 65 364
Sök här