Bloggen

Lika som bär eller?

Av
den
15 november 2006

Jag har inte träffat min lillabror IRL på många år…
Nu hade han varit på besök hos lillasyster och jag fick se några foton tagna hos henne


Här poserar han med sin äldsta och sin yngsta!


Finns det någon likhet trots att vi har olika mammor?

När min dotter var i 10-årsåldern och träffade honom så sa hon till mig: “mamma, nu vet jag hur du skulle se ut om du var man!”
Och jag måste nog ha ett väldigt manligt utseende, för jag har nu två gånger testat mig på en sida med look-alike på nätet, och oavsett vilket foto jag använder så får jag bara upp karlar som jag liknar! Hmmm, ska man ta det som en skymf eller en komplimang, hihi!

TAGS

16 november 2006

10 kommentarer
 1. Svara

  mariannE

  15 november 2006

  Lika som BÄR vet jag inte … vad skulle DET vara för Bär? Hjortron ? Nämen fattar ju vad du menar .. och det är inte Du som är lik honom utan tvärtom .. Du ser ju ut att vara lillasyrran i detta fallet. Men som svar på frågan: JA ni är syskonlika trots olika mammor. Munnen och munpartiet måste ha tillhört er far då eller ? Snygg va han i alla fall och söta barn också! Vad roligt för dej att få se detta … Kommer han och hälsar på hos er i Pörtet också tror du?
  /M

 2. Svara

  Anna

  15 november 2006

  Ja lite lika på ögonen va?
  Jag har oxå testat mig vem jag är mest lik..*harkel*..jag blev en karl jag me..*fniss*..nån skådis från amerika som jag aldrig hört talas om..

 3. Svara

  "Ninni"

  15 november 2006

  *skrattar gott* Ja du.. de där look alike är roliga. Jag får också en massa karlar jag är lik och inte är det det jag vill se inte! Jag vill ju få upp nån sån där sexig, häftig brud som alla killar skulle göra vad som helst för att synas med… *s* Nä, men gärna nåt smart fruntimmer iaf…
  Jo, nog är ni lik varann på syskonvis så jag antar att ni båda är rätt lik er far. Och hans äldsta har då fått din näsa, inte helt fel det du! 🙂
  Kram!

 4. Svara

  Lillsyrran-Tette Merio

  15 november 2006

  Hallo syster!

  Jo, jag tycker att ni är lika – fast inte så mycket på just de här bilderna som du jämför med – mycket mer IRL!

  Och visst kan det vara så att många drag kommer från pappa, men … vi får inte bortse med det faktum att våra mammor liknar varandra också!
  Minns första gången jag såg din mamma på kort och kunde slagit vad om att det var MIN mamma, hehe.
  Pappas kvinnosmak på den tiden, tydligen.
  Den sista frun han hade var ju dock helt olik våra mammor.

  Förresten tycker jag att du och jag är lika också, OCH jag och Tomas. Däremot tycker jag inte Tita liknar någon av oss andra och HON är den som är mest lik vår far, tycker jag!

  Puss!/Tette.

 5. Svara

  Margareta

  15 november 2006

  Har hälsat på din syster Tette idag..och jo nog tycker jag ni är lika faktiskt!! Tycker du o Tette har så lika tjockt vackert hår…det måste väl vara ett släktdrag?? Dessutom är det en stilig bror ni har..Nästa träff kanske ni alla syskon finns på samma bild..då kan man lättare se alla lik o olikheter!!
  Ha en bra kväll, Kram // M

 6. Svara

  Anki

  15 november 2006

  Jo det finns en likhet, ögon o ansiktsform men man ser klart och tydligt att du är en kvinna och han är en man. De måste vara något fel på de där sidorna “look-alike ” för det finns ingenting som skulle förväxla dig med en karl!! Så de så. ((var finns de sidorna tros))
  Så ville jag säga. Jo de finns sjö alldeles en bit in i skogen “vid ditt sommarställe 2007” med mycket fin badplats och bara de som bor längs vägen 5 hus totalt använder badplatsen.
  Kram “flyttfåglen”

 7. Svara

  Nilla

  15 november 2006

  Jo visst finns det likheter. Har varit in på din systers sida tidigare och tittat, ni är också ganska lika. Det där med likheter kan ju ändra sig under åren. Min syster och jag var inte alls lika varandra som barn. Nu finns det dom som förväxlar oss. Lite kul tycker jag. Hon bor ju i skåne, i samma by som vi har sommarhus, och det är väldigt många som hälsar på mig där. Men jag känner inte ens hälften av dom.
  Kram

 8. Svara

  Pia

  15 november 2006

  Nä det där lock-alike är bara båg.. Som jag gjorde det där för en tid sedan skulle jag va mest lik Brigitte Bardot 🙂 Tror inte det.
  visst har ni drag som är likt du och din halvbrossa.
  Jag har själv två halvbröder, men vi är då inte ett dugg lika.
  Ha de gott Paula lilla uppe där
  Kram

 9. Svara

  catja

  16 november 2006

  Grattis i efterskott! Det var 28 du blev va? 😉
  Har tillbringat det mesta av helgen i gøteborg och Oslo som du ju vet. Det blev ju en fin liten salukipojke med hem. Han fyllde før øvrigt ett år hæromdagen han också. 🙂
  Mamma och jag lika? Njae…svårt att jæmføra då jag væl væger mamma x2 eller nåt. 😀 Men en del sæger att vi ær lika. Tror jag mer var lik min far (usch!!). Min dotter sæger också alltid att jag mest liknar en karl. Snællt va?! 😀 Hon påstår att jag ær lik John Goodman eller vad han heter (som jag førresten tror ær død sedan några år tillbaka), han som spelade Flinta i filmen Flintstones…fint..hahaa va?!

 10. Svara

  Tina

  16 november 2006

  Jag var på andra plats lik Hugh Grant hahaha, men sämre kunde det ju varit 🙂
  Nja tycker nog inte att din bror o du var så lika men sånt där ser folk på olika sätt.
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 320
 • 450
 • 1 638 487
 • 5 097
 • 65 701
Sök här